• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak üzereyim akıl verin :(

idealisthemsire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2017
73
48
3
20 yaşında lise mezunu hemşireyim ortaokul mezunu askerliğini yapmamış bi işsizle evlendim kaynanamla beraber yaşıyoruz.hayattan bıkmış ve benimle barışmaya bile çalışmıyo eşim sorunlarımızı çözmek için uğraşmaz özür dilemeyi bilmez tam bi ana kuzusu.sürekli tartışma çıkıyo aramızda ve bunları ya ben çözmeye uğraşırım ya da annesi.ne yapmalıyım böyle hayat geçer mi yardım edin bi akıl verin n'olur yoruldum :(

Işşiz olduğunu bile bile evlenmişsin önce iş sonra evlilik diye evlenmeyecektin..
Adam zaten evliliğe hazır olgun biri olsaydı böyle işsiz güçsüz evlilik olmaz önce iş sonra yuva derdi..
Balık baştan kokmuş aslında sen kokuyu alamamışsın...

Teşekkürler.zaten ben bununla bile yetinmeyi düşünmüyorum lisans mezunu olmak istiyorum bir sürü de hayalim var ama onun ne kendi hayali var ne de benimkilere saygı duyuyo

Sadece beni anlayıp manevi destek olmasını istemiştim.ilk aşkımdı sessiz sakin biriydi ama her şeye suskun kalan yapıda olduğunu farketmedim

Çözümü en iyi sen bulabilirsin ben bunu adam ederim dersen devam et
yazık gençliğime şimdi böyleyse ilerde nasıl olur acaba diyorsan iyi düşün taşın :kahve:

daha birbirinizi iyicene tanıyamadan çok genç evlenmişsiniz.enerjinizi ve dikkatinizi kendinizi geliştirmeye adayacağınız zamanda evliliğe razı olmuşsunuz.
Kişiliğiniz bile oturmuş değil,hele eşinin çok daha geriden geldiğini söyleyebilirim.
Her ikinizin de yaşı çok küçük ve halâ bazı şeyleri değiştirmek mümkün.eğitiminize odaklanın,eşinizde meslek öğrensin ya da askerliği aradan çıkarsın derim.kesinlikle bazı şeyler oturmadan da çocuk sahibi olmaya kalkışmayın.
Kayınvalide ile birlikte oturmanın haricinde Sorunlar yaşıyor musunuz, orası tam net değil yazınızda

Bu siteye yazma cesaretini yeni buldum ama 5,6 aydır aynı dert.bi de ayıp olur diyerek aylarca dayısının oğullarını avuttuk gece gündüz gün aşırı bize gelirlerdi.sonunda ben kovdum her şeyi göze alıp,sonuç yine suçlu oldum

daha birbirinizi iyicene tanıyamadan çok genç evlenmişsiniz.enerjinizi ve dikkatinizi kendinizi geliştirmeye adayacağınız zamanda evliliğe razı olmuşsunuz.
Kişiliğiniz bile oturmuş değil,hele eşinin çok daha geriden geldiğini söyleyebilirim.
Her ikinizin de yaşı çok küçük ve halâ bazı şeyleri değiştirmek mümkün.eğitiminize odaklanın,eşinizde meslek öğrensin ya da askerliği aradan çıkarsın derim.kesinlikle bazı şeyler oturmadan da çocuk sahibi olmaya kalkışmayın.
Kayınvalide ile birlikte oturmanın haricinde Sorunlar yaşıyor musunuz, orası tam net değil yazınızda
Sorunlar yaşıyoruz ama ona göre bunlar sorun değil çünkü her şeyin tek çözümü sabretmek ve idare etmek ona göre

Back
X