- 1 Ocak 2017
- 722
- 274
- 103
- Konu Sahibi bilge_nmbs
Merhaba benim bir derdim var ve anlatıp akıl alabileceğim kimsem yok. Biraz uzun ama lütfen okuyun. Eşim 3 ay önce çocukluk arkadaşıyla lokanta açtı. Arkadaşı evli. Ve karısı yüzünden boşanmak üzereyiz. Kızla ben yeni tanıştım. Bana sürekli kocasını sevmediğini nefret ettiğini görmek bile istemediğini söylüyo. Zengin koca bulamamış ona üzülüyomuş. Ve kızın geçmişi hiç iyi değil. Sürekli boşanmak istediğini fakat çocuk olduğu için boşanmadığını söylüyo. Bunları söylerken banada sende işe gir paranı kazan kocanın eline bakma sende boşan diyo. Çocuk yapma sonra boşanamazsın diyo. Bende benim kocamla bi sorunum yok diyorum. Kız lokantaya gitmek istediği zaman kızın kocası benim eşime diyo alıp getir diye. Gitmek istediğinde yine benim kocama eve bırak diyo. Bir kez bu yüzden boşanmanın eşiğinden döndük. Kız yalan söylüyo senin eşinle biz başbaşa konuştuk ben ona benim kocamla ortak olma dedim falan diyo. Ama böyle bişey olmamış. Eşim mutfaktayken yanına gidiyo sohbet ediyo. En sonda bugün aramış diyo ki uyandın mı işe geç kalma. Eşim sürekli bana güvenmiyomusun diyip sinirleniyo birbirimize giriyoruz evde bişeyler kırıp döküyoruz. Bu kadın yüzünden boşanmak üzereyiz. Bi kaç kere evi terk ettim. Bana nasıl bir yol izlememi önerirsiniz lütfen akıl verin artık üzülmekten hastalanıcam hiç huzurum kalmadı