Boşanmak üzereyim avukatlardan bilgi almak istiyorum

bilebilelades0634

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
6
1
1
43
Merhaba arkadaşlar dün akşam yine eşimle tartışarak artık bu işin olmayacağını iyice anladım, annemlere geçtim, 2 evladım var, çocukların düzenlerinin bozulmaması için evi terketmesini söyledim ama gitmiyor, sen git diyor.
Neyse oturduğumuz evi Yen'i aldık kredi borcu var daha 7 sene ve kredi benim üstüme şimdiye kadarki ödemelerde hep benim maaşımdan oldu. Boşanmadan sonra acaba nasıl oluyor bundan sonrada ben mi ödemeye devam Edicem.
Birde mahkeme ona evden git diyebilir mi çünkü evimde bir düzenim var ve annemlerin evine sığamam 2 çocuğumla
Ayrıca birde araba aldık ama onu elden borçla aldık ki yarısını babamdan aldık, bir kısmını çocukların altınlarını bozdurduk, onunla ilgili nasıl olacak mahkemede resmî bişey sunamayız ama vermesi gerekir.
Birde boşanan arkadaşlar 2 çocukla nasıl oluyor acaba çocuklarım çok küçük biri 3 diğeri 1 yaşında, hemen peşpeşe neden yaptın diye sormayın lütfen 2. Bebeğim tamamen sürpriz oldu, ama iyiki olmuş dünyalar tatlısı...

evlılık bırlıgı cerısnde alınan tum mallar ve yapılan borclar ortaktır.. evın ve arabanın kımde kalacagına , cocuklara ve baglanacaksa sıze ne kadar nafaka baglanacagına vs karar verdıkten sonra borcuda kımın odeyecegı bellı olur zaten, esınız evde hak ıddıa etmezse evın borcuda evde sıze kalır.. araba ıcınde aynı sey gecerlı sız hak ıddıa etmezsenız araba esınızın olur kı bence makul olan bu...

Peki ev için şimdiye kadar ödenen borç ile ilgili bişey olur mu, arabada hem babamın parası hem de çocuklarımın altını var ancak onları verirse onda kalmasını isterim açıkçası

Birde süreç nasıl oluyor acaba dava açtıktan ne kadar sürer bilginiz var mı? Birde çocukla boşanan arkadaşlar çocuklar bu süreçte nasıl etkileniyorlar nasıl bir yol izlemeliyim kafam çok karışık

Peki ev için şimdiye kadar ödenen borç ile ilgili bişey olur mu, arabada hem babamın parası hem de çocuklarımın altını var ancak onları verirse onda kalmasını isterim açıkçası
ödenen ödendıgı ıle kalır hem o ev sızın uzerınıze ve sızde kalacaksa esınız nıye borcunu odesın kı? araba konusunda da soyle dusunun sonucta bunlar alınırken aılenız yardım etmıs olabılır ama cocuklara takılan hersey ortak malınız ve ortak bır tasınır yada tasınmaz alınırken takıların satılması falan dogla ve olagan seyler...
bu kadar pazarlıga gırmeyın derım ayrılma nedenınız cok buyuk bır sebep degılse..

mal paylaşımı, kredi borcu vs gibi detaylı durumlar için buradan sağlıklı bilgi alamazsınız.
tanıdığın tanıdığı da olsa bir avukatla konuşun. bulunduğunuz şehirdeki baroyu arayın.
aile mahkemesi kalem müdürlerinden sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…