- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
- Konu Sahibi Angel27black
2,5 yillik evliyim bu surec surekli kavgayla gecti hatta kaza gecirdik esimle birlikte ben sakatlandim bu haldeyken bile esim her kavgayi bosanmaya getirdi cok sabrettim alttan aldim hep biseyleri duzeltme yoluna girdim evi sehir disinda biyere tasimaya kalkti onun kavgasini ettim gunlerce evi terk etti gelmedi sabrettim bekledim tasinmayi kabul ettim evi gittim temizledim ama gecen gun benim bi tazminat hakkim oldugunu öğrendi gecirdigimiz kazadan dolayi bende o parayi almayi kabul ettim fakat o parayi alip ailesinden birinin adina yapacakmisiz bizim adimiza olursa borcundan dolayi devlet el koyarmis bende her olayda beni bosamaya kalktigi icin kabul etmedim bizim adimiza olmucaksa kimsenin adina yapmam kalsin dedim beni s.trle is yerinden kovaladi ağzini burnunu kirarim diye tehdit etti ciktim anne evine geldim konusmak icin msj atmis bende onunla evde konusmak istemedim disarda bulusmak istedigimi soyledim kabul etmedi o zaman evi bosaltiyorum esyalarini alirsin dedi bende tamam dedim siz olsaydiniz ne yapardiniz