• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak üzereyim kizlar desteğinize ihtiyacım var

Angel27black

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
870
381
53
2,5 yillik evliyim bu surec surekli kavgayla gecti hatta kaza gecirdik esimle birlikte ben sakatlandim bu haldeyken bile esim her kavgayi bosanmaya getirdi cok sabrettim alttan aldim hep biseyleri duzeltme yoluna girdim evi sehir disinda biyere tasimaya kalkti onun kavgasini ettim gunlerce evi terk etti gelmedi sabrettim bekledim tasinmayi kabul ettim evi gittim temizledim ama gecen gun benim bi tazminat hakkim oldugunu öğrendi gecirdigimiz kazadan dolayi bende o parayi almayi kabul ettim fakat o parayi alip ailesinden birinin adina yapacakmisiz bizim adimiza olursa borcundan dolayi devlet el koyarmis bende her olayda beni bosamaya kalktigi icin kabul etmedim bizim adimiza olmucaksa kimsenin adina yapmam kalsin dedim beni s.trle is yerinden kovaladi ağzini burnunu kirarim diye tehdit etti ciktim anne evine geldim konusmak icin msj atmis bende onunla evde konusmak istemedim disarda bulusmak istedigimi soyledim kabul etmedi o zaman evi bosaltiyorum esyalarini alirsin dedi bende tamam dedim siz olsaydiniz ne yapardiniz

ve surekli eve gec gelir hep kendi ailesi bemim aileme saygisi yok her kavgada s....git bi ton laf yiyip susuyordum aile evinde cok daha rahattim orda her seye katlandim bu sureci cok yipranmadan nasil atlatirim

Uzlaşmaya gönlü olsa dışarıda buluşmayı kabul ederdi :KK12: Buradan ayrıl , boşan diye yorumlamak kolay olanı da sizi bu kadar değersizleştiren bir adamcıkla neden devam edesiniz ? Yanlız söylediklerinize bakılırsa paranın peşine düşermiş hissiyatı yarattı bende :KK51:
2,5 yillik evliyim bu surec surekli kavgayla gecti hatta kaza gecirdik esimle birlikte ben sakatlandim bu haldeyken bile esim her kavgayi bosanmaya getirdi cok sabrettim alttan aldim hep biseyleri duzeltme yoluna girdim evi sehir disinda biyere tasimaya kalkti onun kavgasini ettim gunlerce evi terk etti gelmedi sabrettim bekledim tasinmayi kabul ettim evi gittim temizledim ama gecen gun benim bi tazminat hakkim oldugunu öğrendi gecirdigimiz kazadan dolayi bende o parayi almayi kabul ettim fakat o parayi alip ailesinden birinin adina yapacakmisiz bizim adimiza olursa borcundan dolayi devlet el koyarmis bende her olayda beni bosamaya kalktigi icin kabul etmedim bizim adimiza olmucaksa kimsenin adina yapmam kalsin dedim beni s.trle is yerinden kovaladi ağzini burnunu kirarim diye tehdit etti ciktim anne evine geldim konusmak icin msj atmis bende onunla evde konusmak istemedim disarda bulusmak istedigimi soyledim kabul etmedi o zaman evi bosaltiyorum esyalarini alirsin dedi bende tamam dedim siz olsaydiniz ne yapardiniz

Uzlaşmaya gönlü olsa dışarıda buluşmayı kabul ederdi :KK12: Buradan ayrıl , boşan diye yorumlamak kolay olanı da sizi bu kadar değersizleştiren bir adamcıkla neden devam edesiniz ? Yanlız söylediklerinize bakılırsa paranın peşine düşermiş hissiyatı yarattı bende :KK51:
onun pesine duseceği kesin çünkü daha önceki kavgalarin hic birinde konusalim diye arayip sormadi hep ben gururumu ayaklar altina aldim yeri geldi yalvardim ilk defa bu kavgada bana konusalim dedi bende artik gozu dondu evde siddet uygularsa diye evi kabul etmedim oda evi bosalticam diye tehdit eder gibi msj atmis bende hic geri adim atmadim tamam dedim gectim

Rabbim yar ve yardımcınız olsun ... İçinde bulunduğunuz durum o kadar incitici ki ... Ayrılmak için güç buluyor musunuz kendinizde ? Başarabilir misiniz ?

Eşinin adına olan borç varsa ve para sadece senin üzerine olursa kimse parayı alamaz.Kesin ve net.Boşanırsın veya devam edersin senin kararın ama sakin parayı kimseye verme.

Ayrıca eğer sizin adınıza ödemesi geciktirilmiş kredi kartı , kredi vs herhangibirşey yoksa sizin adınıza hesabınıza yatan paraya banka blok koymaz :KK76:

Rabbim yar ve yardımcınız olsun ... İçinde bulunduğunuz durum o kadar incitici ki ... Ayrılmak için güç buluyor musunuz kendinizde ? Başarabilir misiniz ?
Aminnnnnnnnnnnn her ne kadar zor olsada bunu başarmak zorundayim diye dusunuyorum evlendigimden berri her seyimi ailem karsiliyor

Ayrıca eğer sizin adınıza ödemesi geciktirilmiş kredi kartı , kredi vs herhangibirşey yoksa sizin adınıza hesabınıza yatan paraya banka blok koymaz :KK76:
hayir hic oyke k.karti falanda kullanmadim borcum yok alacagim para ona borc olarak gidecegi icin es durumundan dolayi sozde el koyarlarmis bana gore amac farkli zaten hergun bosuyo parayi alacak hapislik yok sonucta adina mal olmadiktan sonra geri odemicek alip o parayi kullanacak banada yol verecek

Aminnnnnnnnnnnn her ne kadar zor olsada bunu başarmak zorundayim diye dusunuyorum evlendigimden berri her seyimi ailem karsiliyor
Düşünce icraata geçmekte geç bile kalmış ... Sinmeyin ... Açın davanızı , bakın yolunuza ... Hayat verilen değerli ömrünüze bu kadar çileyi yutabileceğiniz kadar uzun değil ne yazıkki .. İnanın çok daha güzel şeyler bekliyor sizi .. Tabii yakanızı kurtarabilirseniz :dua: Şahsi nacizane tavsiyemdir ...

Eşinin adına olan borç varsa ve para sadece senin üzerine olursa kimse parayı alamaz.Kesin ve net.Boşanırsın veya devam edersin senin kararın ama sakin parayı kimseye verme.
asla vermeyi dusunmuyorum beni bu kadar yok sayan adama bunu kaptiramam sonucta suan ben sakatlik yasiyorum tedavi ettirmek icin bi cabasi yok

Boşanın, tazminatı da ondan sonra alın ama lütfen ona yedirmeyin. Dik durun.
Avukata da mutlaka danışın.
En büyük intikamınız bu tazminat olacak. İçine nasıl oturur kimbilir. Keyiflendim bak :))
zaten ona parayi almayacagim dedigim anda s...ri cekti bana seven insan o oara orda kalsin biz yolumuza devam edelim derdi bana hicbir artisi yok hep calismadim diye bosamaya kalkti vucudunda kiriklari olan bi insan nasil calisabilirdi

Back
X