- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Yani aslinda ortada bir cocuk yok. Oraya cocuk yapmak icin gitmiş ve donuste cocuklu dönmüşMerak ettim simdii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani aslinda ortada bir cocuk yok. Oraya cocuk yapmak icin gitmiş ve donuste cocuklu dönmüşMerak ettim simdii![]()
Yani bu anlayışa göre siz kocanızı para kaynağı olarak mı görüyorsunuz?Sadece tek bir mesajla terk mi ettin??
Neden savasmayi yada konusup tartismayi denemedinki..
Zamanimizda ortam cok normal degil ve bircok erkek yanlis islere bulasiyor..
Kocan isine gucune giden sorumluluk sahibi bir adamsa,evinide sahiplenen bir adamsa bece savasmalisin..
Haa aylak gezil sorumsuz falan biriyse bilmem duzelirmi..
Bosann nagralari atanlara,benimki yapsa asarim keserim diyenlere bakma da cok..
Evlilik kurumu artik okadar zor yuruyorki ugrunda cokkkk cok mucadele gerekli
Kahve Falı şu Falı bu Falı yanlış gaybı Allah tan başka kimse bilemez Rabbim e dua et bak ne güzel bir iken ikinci evladı vermiş Rabbim Size ben bugun sayfaya sıkıntılı olduğumu ama nasıl anlatacağımı bilmeden paylaşımlarda geziniyordum ki sizin paylaşımınızı gördüm zor bir durum Size hak veriyorum benim amcam 3 yıl boyunca karısını aldatmış ben biliyorum desem yalan olur yengem söylüyor amcam kabul ediyor ortada iki çocuk var 16 - 11 yaşlarında 3. De yolda yengem hem söylendi hem ağladı hemde dua etti boşanmak istedi ama düşündü gidecek çok kişi var ama rahat edecek bir tek kişi bile yok kaldıki ortada çocuklar var blue çağında bir kızı neyse amcam dönüyor yengeme aynı evin içinde hırlaşa hırlaşa 3 yıl yaşıyorlar şimdi mutlular mı bilmiyorum ama azmin sonu zaferdir.... Bi yandan da bakıyorum ben 19 aylık evliyim doktor iki ay önce bebeğimin olmayacağını söyledi aşılama dedi araştırdım %20 sonuç alunıyormuş herkeste aynı olmayabilir ama göz gördüğünden korkuyor benim 3aydır evimde huzur yok ben evlendim kayınpederimin kullandığı araba ile kaza yaptık dört ay yattım kalktım tam unutacam bu olay bugün de komsulardan kazada çocuk düşürmüşsün yalanı nı duydum öyle demişler benim hiç huzurum yok bebeğim yok duyduğum aşağılayıcı sözler de artısı her geleni bir laf söyler dayanacak gücüm kalmadı diyorum yalvarıyorum Rabbim e sabah oluyor yeni bir gün yeni umut akşam yine aynı ifadeler ya kocam ya ben olmuyor evimde huzur yok ama sabr diyorum bugün Nurettin Nursaçan Hoca Efendi yi dinledim kadın diyor sabr etmeli Rabbim onun mükâfatını verir. Rabbim sabr eden edebilen kullarından eylesin çocuk yapmak birbirine bağlamaz bağlamamalı ama içinde bulunduğun nimetlere de şükret sabr ile suküt et Rabbim hanene huzur eşinede sadakat İhsan eylesin inşallah dualarını eksik etme kardeşin kardeşe yaptığı dua daha eftaldir inşallah eşinde üzerindeki buhrandan kurtulur
Para konusu derkennn.??Yani bu anlayışa göre siz kocanızı para kaynağı olarak mı görüyorsunuz?
Kocanızla size para getirsin diye mi evlendiniz de eve para getirdiği müddetçe her hakaretini kabulleniyorsunuz?
Biraz paracı gördüm sizi.
Sizi kahvaltı konunuzdan hatırladım. O konudan anlamıştım aslında zihniyetinizi. Erkekleri bir hayli seviyorsunuz.![]()
Uyuyakalmis olabilir. Bebek arabasinda benim oglanin 2 saate yakin uyudugu olurdu.Senaryodaki 10 aylik cocuk ofiste nereye ilistirilmis ben onu merak ettim o-O
hani konu gercek olmasa bise senaryo tam olsun![]()
18 gün geçmiş nasıl anladın hemen hamile olduğunu..çok erken bence öğrenmek için..Bundan 4 ay önce eşimin başka bir kadinla mesajlarını yakaladım ve ailemin evine döndüm tabi yalanladı durdu ben çok seviyorum hala bu adamı ama kabullenemedigim için boşanma kararı aldım, boşanmak istemiyor ama ben ne kendisiyle ne de onsuz yapabiliyorum 10 aylık bir bebeğim var, herşey düzelecek yine derken aramızda 29 aralıkta birşey geçti ve beni hamile birakip kendine mecbur birakmak icin korunmasiz iliskide bulunmuş bana bunu itiraf ettiği zaman ondan bir kez daha soğudum. Iliskiden 1 saat sonra ertesi gün hapı aldım ve köpek gibi pisman oldum yakinlstigim icin. 18 gündür kendimi yiyorum ve dün idrar testi bugün ise kan tahlili yaptım sonuç olarak hamileyim. Ben su an guvenmedigim bir adamla ömür sürdürmek istemiyorum katil olmakta istemiyorum çok cikmazdayjm kızlar. Bu ilişkiden bir kaç gün önce rüyamda hamile oldugumu ve eşimin yine beni aldattığını gördüm ve agliyirdum rüyamda hamile olduğum için esime dönmüştüm ve yine aynı şeyleri yaşıyordum. Dün de kahve falinda hane icinde hamile biri olduğu ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirecegim çıktı o şüpheyle ve ilişki öncesi gördüğüm rüya ile bir koşu idrar testi aldım ve korktugum başıma geldi.
Çok caresizim. 1 kızım vvar ve bir erkek bebegimin olmasını çok istiyorum rüyamda ve falda da erkek çıktı bebek. Arada kaldım seviyorum ama beni sürekli aldatacak bir adamla ne kadar sağlıklı bir evlilik yurutebilirim. Ailem de çektiğim acıya şahit ve ya o ya biz diyorlar.
Allahım yardım et bana.
Çok dardayim kızlar kimseye paylasamiyorum kendi hayatım evet ama karar veremiyorum sıkışıp kaldım
Ay masallah diym o zaman benim oglan hayatta uyumaz...Uyuyakalmis olabilir. Bebek arabasinda benim oglanin 2 saate yakin uyudugu olurdu.
Her iki lafinizdan biri para ya hani. Eve para getiriyorsa sorun degil falan fesmekan.Para konusu derkennn.??
olay sadece maddiyattan gecemiyor canim,mesaji gordum demis arkadas,o mesaji atanda attiranda bir bayan,bence ona haddini bildirmeliydi arayip gerekirse savciliga bildirmeliydi..
Esiyle konusmaliydi fevri bir olay olabilir bitebilirdi..
Su son zamanlarda okadar cok bosanan,yikilan yuvalar varki cok cookk uzuluyorum napiyim..