• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak uzereyim ve ölüyorum

Bu mesaji dikkate al Havva'cim ! Bu karakterdeki bir kadin senin kocani aldatir zaten bi sure sonra. Yada mutlu olamazlar. Sonra adam bikac kadinla avunmaya calisir. Sonrada gelir sana yalvarir. Bunlar olurken sen cik zor bi donem gecireceksin ama ilacin cocugun olacak. Onunla iyileseceksin. Tam icin biraz sogumusken o serefsiz adam gelecek. Belki yalvarip ayagina kapanmaz ama gelecek. Bunlar belki 1 yil belki 1 ay ama sen sabret

Allah yardımcınız olsun. Siz kişiliğinizden ödün vermeyin sakın depresyona girmeyin kadın küserse dünya küser çocuk küser bırak o erkek rezilliğini kendi yaşasın ona adam deme adamlık farklıdır canını sıkma

öncelikle Allah kolaylık versin cnm. sana söyleyebileceğim tek bir şey var. tek bir hayatın var ve bu hayat senin. bu hayatı güzelleştirmek senin elinde. kimsenin zindan etmesine izin verme çocuğunu aklına getir ve iyi olmaya çalış. o adamı da düşünme artık nasıl olsa senin ahın gün gelecek çıkacak. sen hayatını yaşamaya devam et ve ne olursa olsun iyi ol , hiç olmazsa iyi görünmeye çalış.

ben 3 yıldır evliyim böyle birşey yaşamak istemez kimse ama olmus madem kendi fikrim terkederim onu ama boşamam o rusla evlendirmem onu .

yuva yıkanın yuvası olmaz derler.ve hepte öyle olmuştur.çok zor bir durum ama güçlü ol.sen ne kadar umursamazsan o adamda okadar pişman olur.onlarında sonu olmaz zaten.sadece sabret biraz canım...

Belki bizlere dışardan yorumlamak kolay cunku bi cogumuz yasamamış olabilirz,
ama şu kadarını söliyim benim eşim beni aldatsaydı ve cocugumuz olsaydı yapacagım ilk iş ona yüklü bi tazminat davası acmak olurdu , sonrasında elimden ne geliyosa nasıl olcaksa bilmiyorum ama cocugumu asla ve asla yüzünü göstermezdim
bunun için savas bile acabilirdim öyle bir babanın cocugunun olmasını hakettigini düşünmüyorum
o cocugu sen tek basına dunyaya getirmedin.
Sonrasında kendime ayrı bir hayat kurardım benden haber almamasını saglardım uzaklaşırdım kopardım tüm şeylerden
onların yaptıgıysa beni hic ilgilendirmezdi
bunlarıda insan güclü oldugundan veya sevmediginden degil , gururu oldugu için yapmalı
seni istemeyen bi adam için oturup köşede ağlamanın ne faydası var?
çeki düzen ver kendine hayat yaşamak için cocugun için cok güzel sırf bunlar bile seni ayakta tutmak için sebep olmalı

ALLAH yardımcınız olsun... ve umuyorum ki yardım edecektir..herkesin vardır bi gönül yarası.. ama aldatılmak en kötüsü..inşALLAH üstesinden geleceksiniz.. beni düşünmeyen insanı ben neden düşüneyim diye düşünmeli..unutmayınki hayat bi şeylere üzülüp vakit kaybetmek için çok kısa..

ben 3 yıldır evliyim böyle birşey yaşamak istemez kimse ama olmus madem kendi fikrim terkederim onu ama boşamam o rusla evlendirmem onu .

Oncelikle yazan herkese cook tesekkur ederim.
Gelen diger cvplari Bi turlu bulsmadigimdan cvp gelmedi baska diye uzulmustum. Cunku insanin destege ihtiyaci heran oluyor ve bu ihtiyac hep xeniden basliyor :///

Evet cogunuzun dedigi gibi Cook zor bir durum. Tabii kendimi ona karsi güclü yansitiyorum ama hep ya ben neolucam sorusunda takili kaliyorum. Elimde degil ://

Tabiki Allah buxuk insallah degerimizi bilen en haxirli kisiyi karsimiza cikarir ama iste bikere insanlara guven yikildimi simdilik Cook zor gelixor bir erkege birdaha guvenmek sevmek ve onu benimsemek
Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun. Amin.

Bosanmaya gelince arkadasim ben bosanaximda gururumu kurtarayim ve kafamda resmi ve dini nikahta bitti diye tamamen bitireyimde o afedersiniz ne b.k yerse yesin. Biyandan diyorum Ben onun haxatini o kadinla birlestirip iyice rezil ve belkide zamanla iyice mutsuz olmasina yol acmis olucam hem. Bilmiyorum ama evlenirsede evladimin deger yargisina buyuk Bi darbe. .gavurlada evlinelebilir gibi dusuncek. Allahim en guzel sekilde gerceklestirsin olaylari bizim icin insallah. Amin.

Hakli
Belki bizlere dışardan yorumlamak kolay cunku bi cogumuz yasamamış olabilirz,
ama şu kadarını söliyim benim eşim beni aldatsaydı ve cocugumuz olsaydı yapacagım ilk iş ona yüklü bi tazminat davası acmak olurdu , sonrasında elimden ne geliyosa nasıl olcaksa bilmiyorum ama cocugumu asla ve asla yüzünü göstermezdim
bunun için savas bile acabilirdim öyle bir babanın cocugunun olmasını hakettigini düşünmüyorum
o cocugu sen tek basına dunyaya getirmedin.
Sonrasında kendime ayrı bir hayat kurardım benden haber almamasını saglardım uzaklaşırdım kopardım tüm şeylerden
onların yaptıgıysa beni hic ilgilendirmezdi
bunlarıda insan güclü oldugundan veya sevmediginden degil , gururu oldugu için yapmalı
seni istemeyen bi adam için oturup köşede ağlamanın ne faydası var?
çeki düzen ver kendine hayat yaşamak için cocugun için cok güzel sırf bunlar bile seni ayakta tutmak için sebep olmalı

Haklisin kardesim

benim onu evden kovabilmem ve tamamen bitirmem bile onun benden hic beklemeyecegi birseydi. Belki ben bile eskiden buna inanamazdim. Bi arkadasimizinda yazdigi gibi beni asil yaralayan hic pismanlik gostermemesiydi ve simdi mutsuz oldugunu bilmek sadece ihtiyacim. Hasta karekterli oldugumdan degil adalet istedigimden. Cunku güclü olmak icin en basta onun cektigini gormek istiy Cunku Cook güclü olamayan Bi yapiya sahibim malesef. Birde burada yurtdisinda yapayalniz olmak beni asil gucsuz kilan. Yoksa bu olayin ilk oldugu zamanlarda sanki turkiyeye donersem hemen toparlanirim gibi hissediyordum ama bugun daha gucsuzum Cunku birsenedir dahada yiprandim umutlarim tukendi Cunku acelecilik yapip onun dustugunu goremedim. Ama iste yine Bi arkadasimizin yazdigi gibi Allah acele etmez burada Allah im afetsin hataliyim sanirim.
Cocugumu gostermeme gelince tek dusuncem cocugum ve Rabbimden korkmam. Cunku cocuguma binkat daha cok zarari olur o baba mustepsizine ceza olmasindan.
Ama Allah buyuk diyorum. Insallah biz yeni bihaxat kurup mutlu oldugumuzda ve insallah turkiyeye Bi mucize olupta temelli donersek asil ozaman o Burda cocugunu bile goremeden zor bir iste calismanin verdigi ve gurbette olmanin verdigi SIKINTIXLA kahir olur tahminim. Insallah dua edin haxirlisiyla memleketimize donup rahat mutlu huzurlu saglikli xasayalim. Sagolun hepinizde!!!

sen ondan daha mutlu olmaya bak, kendine kızınla yeni yepyeni bir gelecek kur, Allaha sığın, doğru yaşamaya bak, onun da cezanını bulması bekme, bu seni çok yıpratır. Şöyle olsalar böyle olsalar kurup durma sen kendi mutluluğuna bak. Biz istiyoruz ki ahımızı bu dünyada alalım olmayınca da üzülüyoruz, her Ah bu dünyada alınacak diye bişe yok. Ama Allahın adaleti şaşmaz, kimsenin ahını kimsede koymaz bu bir hakikat ama bunu beklemek seni yorar, seni üzer.... bekleme önüne bak. Yurt dışında onca fırsat varken onları yaşa yahu.... Allaha emanet ol.

Haklisiniz cok sagolun

Havva hanım eşinizi kesinlikle bırakmayın. Şöyle düşünün yüzme bilmeyen bir kocanız var ve okyanusun ortasında yüzmesini bekliyorsunuz. Mutlaka bir çözüm vardır. Beşer şaşar önemli olan rayından çıkmış treni tekrardan rayına oturtabilmek. Biraz araştırın gerçekten çözüm yolu var..

Havva hanim,
cok uzuldum halinize, etrafimda cok insanlar var ve cesitli nedenlerden ayriliyorlar ve ayrilamiyorlar korkudan. siz halinize sukredin, birde kocaniz sizi satsa cok mu iyi. kocaniz kumar oynayip evde cocugunuzun ölmesi mi. beterin beteri var halinize sukredin. Neler neler yasaniyor sizinkisi hic bisey bunun yaninda. adam ne guzel bosanmak istiyor ve size zarar vermiyor ve kizinizada. bende yurtdisinda yasiyorum ama cok kotu olaylarla karsilasiyorum.

Ayrilmak cok zor bir durum ama bundan once ilk once kendi hayatini duzene koymaya calisin.
kendini evinizi duzun, kizinla mutlu ol, sakin ona bu durumlari yansitirma.
Esinizin ölmus farzet... dusun o olmasaydi nasil devam ederdiniz?
Kizinizin gelecegini dusun ona odaklan :KK66: ve Allaha sigin.

insallah yardimci olabilmisimdir (A)

Arkadasim cok sagolun
haklisiniz tabii beterin beteri var. Cok sukurki yaptigi ortaya cikti. Boyle unutmaak daha kolay ama ben iste fazla duygusalim galiba. birde kabullenip inanmak is temedigim onun o kadinla mutlu olmasi :(
Allah im yardimcimiz olsun. Amin.

sen onu mutlu örünce üzülüyorsun çünkü sen mutsuzsun ve o bunu gördükçe tabiki sana yalvarmaz sen ona bok muamelesi yapmalısın sen ondan daha çok mutlu olmaya çalış o hiçbirşeymiş gibi...İlahi adalet tabiki var sen son gülen olacaksın bırak son gülüşlerinin tadını çıkarsın... Sana geri döndüğünde inanki onun için üzüldüğün bu günlere bile acıyacaksın zaman geçiyor ve giden zaman geri gelmiyor. Benimde çok sevdiğim bir erkek arkadaşım başkası için beni bırakmıştı ben günlerce ağladım çirkinmiyim kimse beni sevmicek ondan başkası olamaz diye düşündüm 2 yıl sonra kapıma geldi ve beni terk ettiği kız onu aldatmıştı...İnanki o an onu öyle görünce acıdım sevinemedim bile.. ama ben aşıktım başkasına ve çok mutluydum gülen ben olmuştum :KK47:Sende kendine gel...

sen onu mutlu örünce üzülüyorsun çünkü sen mutsuzsun ve o bunu gördükçe tabiki sana yalvarmaz sen ona bok muamelesi yapmalısın sen ondan daha çok mutlu olmaya çalış o hiçbirşeymiş gibi...İlahi adalet tabiki var sen son gülen olacaksın bırak son gülüşlerinin tadını çıkarsın... Sana geri döndüğünde inanki onun için üzüldüğün bu günlere bile acıyacaksın zaman geçiyor ve giden zaman geri gelmiyor. Benimde çok sevdiğim bir erkek arkadaşım başkası için beni bırakmıştı ben günlerce ağladım çirkinmiyim kimse beni sevmicek ondan başkası olamaz diye düşündüm 2 yıl sonra kapıma geldi ve beni terk ettiği kız onu aldatmıştı...İnanki o an onu öyle görünce acıdım sevinemedim bile.. ama ben aşıktım başkasına ve çok mutluydum gülen ben olmuştum :KK47:Sende kendine gel...

Canim benim cok sagol
. Senin adina sevindim gercekten. Ben kendimi guclu yansitiy okadar inkar etti hic yanasmadim. Bitirdim kafamda cok sukur. Sadece kalbimde belki oda sende oldugu gibi ozguvenim zedelendigi icin daha cok takili kaldim.

Insallah hepimiz cumlemiz icin hersey guzel olur.

Bu mesaji dikkate al Havva'cim ! Bu karakterdeki bir kadin senin kocani aldatir zaten bi sure sonra. Yada mutlu olamazlar. Sonra adam bikac kadinla avunmaya calisir. Sonrada gelir sana yalvarir. Bunlar olurken sen cik zor bi donem gecireceksin ama ilacin cocugun olacak. Onunla iyileseceksin. Tam icin biraz sogumusken o serefsiz adam gelecek. Belki yalvarip ayagina kapanmaz ama gelecek. Bunlar belki 1 yil belki 1 ay ama sen sabret

Insallah guzel arkadasim

dilerim mutlu olmazlar cunku benim cok hakkimi yedi. Cocugunun annesini kacsenelik esine neler yasatti aldatmadan oncede cektirdi uzdu hep.
BAnada sanki hayati onla bunla gecer gibime geliyor ama Allah bilir tabii.
Insallah biz mutlu olalimda Rabbime havale ettim zaten. Hataya dusup takiy onun mutlugunu iste kafama :/

Back
X