Merhabalar
Eşim ve ben 2 yıldır birlikte yaşiyorduk. 2 ay öncesinde evlendik.
Şöyle bir sorunum var; sürekli beni bi yerlerde bırakıp gidiyor. Aniden sinirleniyor. Bu benim yaptığım bi harekete oluyor genelde. Genelde diyorum çünkü ne zaman, neden olacak gerçekten kestiremiyorum. Sevgiliyken bir kere olmuştu bu durum dışarıda ben alttan aldım barıştık. Evlendikten sonra yurt dışında balayında bırakıp gitti beni. Önden önden gidiyordu. Napiyorsun sen ? Noluyor? Gel konuşalım. Olmuyorsa bitsin derdin ne? Dedim. Döndü bana küfürlü bi şekilde git dedi. Ben de döndüm gittim. Bi yere oturup ağladım. Biraz toparlanınca bi de baktım bu gitmiş. Bilmediğim ülke baya yürüdüm, bekledim. Adam yok ortada. Bi şekilde gittim kaldığımız pansiyona. Bu da bi kaç saat sonra geldi. Beni aramış bulamamış. Baktım yatakta ağlıyor. Neyse döndük Türkiye'ye evde bi tartışma çıktı cok siddetli .Bu toplandı gitti. 3 gun bekledim gel dedim yok. Ben de memleketime gittim. 2 hafta sonra döndüm. Bu süreçte hiç görüşmedik. Evde konuştuk. Bu ayrılmak istemedi. Yokulugumda perişan olmuş. İlişkimizde başka sorunlarda var. Onun ailesi, iş arkadaşları ve ikimizinde öfke kontrolsuzlugu ayrıca ilişkimizde ben hep çok yalnızım. Bunları konuştuk. Ben bi süre uzak olmamızı istedim. Gözleri doldu. Tamam dedi ama her gun geldi eve. Tam 5 gün bana çok iyi davrandı. Degisicem demişti. 5. Gün gene bırakıp gitti beni baya uzak bi yerde. Ben de ayrıldım. Mesaj atarak. Akşamında gelmedi. 6 gün oldu. Gelmedi. Kızlar bu adam niye beni bırakıp bırakıp gidiyor?
Pahalı geldiği için evliliğini kurtarmaya çaba göstermeyen biri için daha fazla kendinizi yormayın , yol yakınken kurtulun...Memleketimden döndüğümde aile terapistine gitmeye söz vermişti. İyi bir terapist buldum. Ançak fiyatı çok pahalı geldiğinden askıda bıraktı. Bu tutumu da canımı sıkmıştı.
Emin olamıyorum. İşkolik. Ofiste yattım demişti. Bir de memleketimdeyken abim aradı bunu evin önünde arabada yatiyormuş.Bu gitmelerde nerede olduğunu kesin biliyor musunuz peki başka birine gidiyor olabilir mi altı gün nedir yani
Çift karakterli bence.
Çok sorunlu bir çocukluğu var. Annesi terk etmiş çocukken.Hemen terapiste gidin. Bence sorunlu bir çocukluk geçirmiş.
Bence seri katilEmin olamıyorum. İşkolik. Ofiste yattım demişti. Bir de memleketimdeyken abim aradı bunu evin önünde arabada yatiyormuş.
Sebebi bu işte. Profesyonel olmaya gerek yok. Bence kaybetme korkusu var. Sen gitme diye o çekip gidiyor. Yine birşey olduğunda tekrar gidiyor. Bunu halletmeniz lazım .Çok sorunlu bir çocukluğu var. Annesi terk etmiş çocukken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?