Boşanmak üzereyim!

Orora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
16
4
1
Merhabalar
Eşim ve ben 2 yıldır birlikte yaşiyorduk. 2 ay öncesinde evlendik.
Şöyle bir sorunum var; sürekli beni bi yerlerde bırakıp gidiyor. Aniden sinirleniyor. Bu benim yaptığım bi harekete oluyor genelde. Genelde diyorum çünkü ne zaman, neden olacak gerçekten kestiremiyorum. Sevgiliyken bir kere olmuştu bu durum dışarıda ben alttan aldım barıştık. Evlendikten sonra yurt dışında balayında bırakıp gitti beni. Önden önden gidiyordu. Napiyorsun sen ? Noluyor? Gel konuşalım. Olmuyorsa bitsin derdin ne? Dedim. Döndü bana küfürlü bi şekilde git dedi. Ben de döndüm gittim. Bi yere oturup ağladım. Biraz toparlanınca bi de baktım bu gitmiş. Bilmediğim ülke baya yürüdüm, bekledim. Adam yok ortada. Bi şekilde gittim kaldığımız pansiyona. Bu da bi kaç saat sonra geldi. Beni aramış bulamamış. Baktım yatakta ağlıyor. Neyse döndük Türkiye'ye evde bi tartışma çıktı cok siddetli .Bu toplandı gitti. 3 gun bekledim gel dedim yok. Ben de memleketime gittim. 2 hafta sonra döndüm. Bu süreçte hiç görüşmedik. Evde konuştuk. Bu ayrılmak istemedi. Yokulugumda perişan olmuş. İlişkimizde başka sorunlarda var. Onun ailesi, iş arkadaşları ve ikimizinde öfke kontrolsuzlugu ayrıca ilişkimizde ben hep çok yalnızım. Bunları konuştuk. Ben bi süre uzak olmamızı istedim. Gözleri doldu. Tamam dedi ama her gun geldi eve. Tam 5 gün bana çok iyi davrandı. Degisicem demişti. 5. Gün gene bırakıp gitti beni baya uzak bi yerde. Ben de ayrıldım. Mesaj atarak. Akşamında gelmedi. 6 gün oldu. Gelmedi. Kızlar bu adam niye beni bırakıp bırakıp gidiyor?

Malesef. Evlendik 15 gün sonra balayına çıktık. 15 gün balayı. Geri kalan bi ayda bu şekilde işte.

Selam, eşin seni seviyor ama ani inişli çıkışlı durumu yani sinir katsayısının tavan yaptığı durumda sana zarar vermemek adına oradan uzaklaşıp gidiyor. Benim erkek kardeşim de öyle. Etrafa zarar vermemek adına bir anda ortadan kaybolur gider ve çok geç saatte sakinleşir gelir. Bu hep böyle olmuştur. Psikiyatriye yada bir psikoloğa gitmeniz iyi olur sanki.

Bu nasil evlilik yahu, adam evliliği üniversite aşkı gibi görüyor sanırım.cani isterse gelecek, istemezse gidecek, bilmediğin ülkede yalnız bırakacak. Ben olsam bu kapıdan çıkarsan bir daha asla dönme derdim. Gitsin ne hali varsa görsün , evlilik ciddiyetini anlayamayacaksa yani

Memleketimden döndüğümde aile terapistine gitmeye söz vermişti. İyi bir terapist buldum. Ançak fiyatı çok pahalı geldiğinden askıda bıraktı. Bu tutumu da canımı sıkmıştı.

Ikinizde de ofke kontrol sorunu varmis destek almalisiniz. Aglayip zirlamasini biliyor ama siz evlisiniz sanirim bunun farkinda degil cocuk mu bu kusup gidiyor. Normal degil.

Memleketimden döndüğümde aile terapistine gitmeye söz vermişti. İyi bir terapist buldum. Ançak fiyatı çok pahalı geldiğinden askıda bıraktı. Bu tutumu da canımı sıkmıştı.
Pahalı geldiği için evliliğini kurtarmaya çaba göstermeyen biri için daha fazla kendinizi yormayın , yol yakınken kurtulun...

Yazık, ne derdi varsa aşamamış. Ben kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum. Belli ki, baş edemiyor. Bu durumda ne yapılır bilemem. Umarım toparlarsınız.

Çift karakterli bence.

Bence değil, olsa zaten evlenmeden önce bunu farklı konularda da gözlemlerdi. Anladığım sinir harbi ile o an sana zarar vermemek için gidiyor. Ama bir doktora bir kaç kere gidip bu ruhsal durumu anlatması içini boşaltması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…