- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Evlenmek zor iş, hep bunu derim. Siz sakin olup, çözebilecekseniz, biraz zaman verin. Ama biri sakın olmalı. Çözebileceğinize iyi ihtimal veriyorsanız, bence zaman tanıyın. İkk günler çok zor geçiyor. Ama biri toparlayan olmalı. Bu da olmazsa profesyonel destek alın. Sorunları olabilir, kolay vazgeçemiyorsanız, destek olmak, içinizi rahatlatır. Evlilik iyi günde, kötü günde...Ben de kusursuz değilim tabiki ama inanın yalnız kalmayı bu terkedilisleri haketmedim. O kadar çok şey yaptım ki onun için maddi manevi. Benim de psikolojim iyi değil nikahtan beri.
Eve gelse ya da iletişime geçse. Belki çözülebilecek ama bu koyup koyup gitmeleri.Boşanmadan önce; bir evlilik terapistine gidin. Öyle kestirip atmayın hemen.
Belli ki eşinizde çok memnun değil ki bu durumdan pişmanlık yaşıyor.
Bence çözülebilir bir durum. Yani çözümsüz değil en azından ve denemeye değer.
Gelecektir, gelince konuşup bir çözüme kavuşturun. Suçlu suçsuz, haklı haksız tartışması yapmayın. Çünkü ikinizinde öfke kontrolü varmış ve psikoloji olarak da yıpranmışsınız. Bu bırakıp gitmelerin; mutlaka bir sebebi vardır.Eve gelse ya da iletişime geçse. Belki çözülebilecek ama bu koyup koyup gitmeleri.
Memleketimden döndüğümde aile terapistine gitmeye söz vermişti. İyi bir terapist buldum. Ançak fiyatı çok pahalı geldiğinden askıda bıraktı. Bu tutumu da canımı sıkmıştı.
Merhabalar
Eşim ve ben 2 yıldır birlikte yaşiyorduk. 2 ay öncesinde evlendik.
Şöyle bir sorunum var; sürekli beni bi yerlerde bırakıp gidiyor. Aniden sinirleniyor. Bu benim yaptığım bi harekete oluyor genelde. Genelde diyorum çünkü ne zaman, neden olacak gerçekten kestiremiyorum. Sevgiliyken bir kere olmuştu bu durum dışarıda ben alttan aldım barıştık. Evlendikten sonra yurt dışında balayında bırakıp gitti beni. Önden önden gidiyordu. Napiyorsun sen ? Noluyor? Gel konuşalım. Olmuyorsa bitsin derdin ne? Dedim. Döndü bana küfürlü bi şekilde git dedi. Ben de döndüm gittim. Bi yere oturup ağladım. Biraz toparlanınca bi de baktım bu gitmiş. Bilmediğim ülke baya yürüdüm, bekledim. Adam yok ortada. Bi şekilde gittim kaldığımız pansiyona. Bu da bi kaç saat sonra geldi. Beni aramış bulamamış. Baktım yatakta ağlıyor. Neyse döndük Türkiye'ye evde bi tartışma çıktı cok siddetli .Bu toplandı gitti. 3 gun bekledim gel dedim yok. Ben de memleketime gittim. 2 hafta sonra döndüm. Bu süreçte hiç görüşmedik. Evde konuştuk. Bu ayrılmak istemedi. Yokulugumda perişan olmuş. İlişkimizde başka sorunlarda var. Onun ailesi, iş arkadaşları ve ikimizinde öfke kontrolsuzlugu ayrıca ilişkimizde ben hep çok yalnızım. Bunları konuştuk. Ben bi süre uzak olmamızı istedim. Gözleri doldu. Tamam dedi ama her gun geldi eve. Tam 5 gün bana çok iyi davrandı. Degisicem demişti. 5. Gün gene bırakıp gitti beni baya uzak bi yerde. Ben de ayrıldım. Mesaj atarak. Akşamında gelmedi. 6 gün oldu. Gelmedi. Kızlar bu adam niye beni bırakıp bırakıp gidiyor?
Beni öptü. Sen beni neden öpmüyorsun diye bırakıp gitti.Neye kızdığını merak ettim kendisinin.Yani acaba siz mi kızdırıyorsunuz?Durup dururken böyle olmasa gerek.Şimdi tek taraflı sizden dinleyip eşinizi yargılayıp sizi doldurmak istemem.
400 tlNe kadardı sorması ayıp?Fiyatları merak ediyorum da lazım olur diye
400 tl
Beni öptü. Sen beni neden öpmüyorsun diye bırakıp gitti.
Çok kırgınım çünkü ona.Neden öpmedin peki?
Çok kırgınım çünkü ona.
Valla haklılar bana kalırsa.Ailem de çocuk yapmadan ayrıl dedi malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?