Boşanmak üzereyim!

Bence de değil. Sorumluluktan kaçtığını düşünüyorum. Maddi manevi her konuda fazlasıyla destek oldum hep ama ben de bittim artık.

Sebebi bu işte. Profesyonel olmaya gerek yok. Bence kaybetme korkusu var. Sen gitme diye o çekip gidiyor. Yine birşey olduğunda tekrar gidiyor. Bunu halletmeniz lazım .
Aynen ya gerek yok böyle şeylere, profesyonel falanmış. Kapatsınlar Psikoloji bölümünü de, o ne öyle. Herkesin bir fikri var nasılsa.

İki yılda 1kez yapmış.
Ama şu iki aylık evlilikte!
Bilemedim,çok ilginç bir kişilik.
Çoluk çocuk olmadan bırakmalık adam.
Yaban ellerde bırakması filan inanılmaz kötü.
Pişman olup ağlayıp zırlayıp tekrar yapması...
Soğutur insanı kendinden.
Zor bir durum.

Ben de profesyonel olmadığım için o cevabı yazmıştım. Eşte kötü niyet yok ama evlilik nankör bir sözleşme. Bence acil çözüm bulmalısınız.

Bundan da şüpheleniyorum. Nikahtan sonra çok degismisti.
Kaybetme korkusu, çift kişilik falan filan bunlar nikahla birlikte meydana çıktı herhalde. Saçmalık. Sizi kaybetmekten gerçekten korkuyorsa tedavi olsun. Öyle anlaşılır neymiş derdi.

Iyide annesi onu terk etmis diye o da sizi birakip birakip gidiyor sizin sucunuz ne? Bir de agliyor ya tedavi olsun ya da defolup gitsin boyle evlilik mi olur.
Eşyalarını topladım zaten. Geldiğinde alıp temelli gitsin diye. İçim kan ağlıyor ama napabilirim. Bana değer verse böyle hor davranmazdı diye dusunuyorum. Rezil etti beni aileme.

Ailem de çocuk yapmadan ayrıl dedi malesef.

Aynen ya gerek yok böyle şeylere, profesyonel falanmış. Kapatsınlar Psikoloji bölümünü de, o ne öyle. Herkesin bir fikri var nasılsa.

Yukarda; “hemen terapiste gidin” diyen benim. Profesyonel olmaya gerek yok cümlesiyle “sebep ortada” demek istedim.
Hem sözden nem kapanlar için psikoloji bölümü mühim. Kapanmasını istememenizi de anlıyorum.

Ben de profesyonel olmadığım için o cevabı yazmıştım. Eşte kötü niyet yok ama evlilik nankör bir sözleşme. Bence acil çözüm bulmalısınız.
Tek başıma kukumav kuşu gibi bi ağlıyorum bi sinirleniyorum. Evliligim mahfoldu diye. Kendi başımayım yani. Adam yok ortada. Ne zaman gelir. Hiç bir fikrim yok. Evlenmeden önce hiç böyle değildi. Bir günümüz bile birbirimizsiz geçmemişti.

2 yıl içinde birlikte yaşarken nasıldı bu adam peki? ? Valla henüz tazeyken evliliğiniz bu psikolojisi bozuk adama daha fazla tahammül etmeyin derim...
Evlenmeden önce daha uysaldı. Saatlerce küserdi gene ama bırakıp gitmezdi. Kıvrılıp yatardı yanıma.

Söylediğim gibi evlilik çok nankör bir sözleşme. Üzülmeniz için teselli edecek sözcükler bulamam ama evlilikle, aynı evde yaşamamak nedense aynı değil. Bir de, ilk günler hep çok tatlı görünse de, hep zor olur. Sizde de sorun var gibi, bu şekilde bence devam etmeyin. Ya ayrılın, ya uzman desteği alın. Sakın çocuk düşünmeyin. Daha beter olur.

Ben de kusursuz değilim tabiki ama inanın yalnız kalmayı bu terkedilisleri haketmedim. O kadar çok şey yaptım ki onun için maddi manevi. Benim de psikolojim iyi değil nikahtan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…