- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesembos
-
Siz çalışıyorken bebeginize kim bakıyorMerhaba hanımlar buraya bunu içim gerçekten sıkıldığı ve kimseye açıkça derdimi tam olarak anlatamadığım için yazıyorum bir bunalım dönemindeyim ve atlatamamaktan korkuyorum. Esim 1 ay önce evi terk etti ve o günden beri konuşmuyoruz sadece gittikten 2 gün sonra parasını istemek için mesaj attı sonrasında kopuguz küçük bir bebeğimiz var ve ne onu ne beni 1 kez olsun merak edip aramadı ben zaten kendim için değil onun için üzüntü içindeyim işe gidip geliyorum ve malum salgın var şu ara toplu taşıma kullanıyorum bu kadar olay olmasına rağmen esim artık tüm iletişimini kesti beni her yerden engellemiş kavga sebebimiz birlikte gittiğimiz yerde yaşadığımız tartışma beni ve bebegi bırakıp gitti biz geri eve gelene kadar da eşyalarını toplayıp gitmis tabi bu aralıkta aradı ama bende davranışından dolayı kızgın olduğum için anahtarını da bırak git gidersen de bir daha gelme dedim çünkü her tartışma da eşyalarını toplayıp gidiyor ve boşanmak istiyor açıkçası bende bunaldım şimdi ne arıyor ne soruyor bosanicam dedi dava da açmamış artık simdiden sonra bende istemiyorum çünkü 4 ay önce bosanma davasi açtı o zaman ben tekrar ısrar edip vazgecirdim ama kafam da darmadağın bir insan çocuğunu da mi merak etmez şimdiden sonra ne yapicam bilemiyorum maddi olarak bir ihtiyacım yok ama çocuğuma karşı ilerde pişman olur muyum yoksa böyle sürse daha mi kötü olur bilmiyorum
Bende sizin gibi düşünüyorum ama insanın bunu kendisine söyleyip kabullenmesi zor geliyor tabi ben artık konuşmak dahi istemiyorum her konuşmada psikolojim bozuluyor bu yüzden davayı da sormuyorum ama belirsizlik durumu sıkıntı oluyor
Ayrıl demek bana düşmez.Ama duygularından çok mantığınla hareket et bence.Merhaba hanımlar buraya bunu içim gerçekten sıkıldığı ve kimseye açıkça derdimi tam olarak anlatamadığım için yazıyorum bir bunalım dönemindeyim ve atlatamamaktan korkuyorum. Esim 1 ay önce evi terk etti ve o günden beri konuşmuyoruz sadece gittikten 2 gün sonra parasını istemek için mesaj attı sonrasında kopuguz küçük bir bebeğimiz var ve ne onu ne beni 1 kez olsun merak edip aramadı ben zaten kendim için değil onun için üzüntü içindeyim işe gidip geliyorum ve malum salgın var şu ara toplu taşıma kullanıyorum bu kadar olay olmasına rağmen esim artık tüm iletişimini kesti beni her yerden engellemiş kavga sebebimiz birlikte gittiğimiz yerde yaşadığımız tartışma beni ve bebegi bırakıp gitti biz geri eve gelene kadar da eşyalarını toplayıp gitmis tabi bu aralıkta aradı ama bende davranışından dolayı kızgın olduğum için anahtarını da bırak git gidersen de bir daha gelme dedim çünkü her tartışma da eşyalarını toplayıp gidiyor ve boşanmak istiyor açıkçası bende bunaldım şimdi ne arıyor ne soruyor bosanicam dedi dava da açmamış artık simdiden sonra bende istemiyorum çünkü 4 ay önce bosanma davasi açtı o zaman ben tekrar ısrar edip vazgecirdim ama kafam da darmadağın bir insan çocuğunu da mi merak etmez şimdiden sonra ne yapicam bilemiyorum maddi olarak bir ihtiyacım yok ama çocuğuma karşı ilerde pişman olur muyum yoksa böyle sürse daha mi kötü olur bilmiyorum
Yazılanları okudukça inanın kendime üzülüyorum o kadar haklısınız ki ama iste yıllarımı verdiğim bir insandan bunu görünce inanamıyorum hatayı kendimde arıyorum ama sonrasında haksız dahi olsam ki değilim ama bu davranışı kimse hak etmez diye düşünüyorum en iyisi böyle sanırım davayı açıp bu ilişkiyi bitirmek belki onun içinde iyi olur.
1 aydır dışarıda nerede olduğunu bilmiyorum ailesinin yanında da degil.
Çocuğuma ailem bakıyor ise giderken
durumunuzda gelişme var mıYazılanları okudukça inanın kendime üzülüyorum o kadar haklısınız ki ama iste yıllarımı verdiğim bir insandan bunu görünce inanamıyorum hatayı kendimde arıyorum ama sonrasında haksız dahi olsam ki değilim ama bu davranışı kimse hak etmez diye düşünüyorum en iyisi böyle sanırım davayı açıp bu ilişkiyi bitirmek belki onun içinde iyi olur.
1 aydır dışarıda nerede olduğunu bilmiyorum ailesinin yanında da degil.
Çocuğuma ailem bakıyor ise giderken bırakıp geçiyorum.
Şimdiden sonra ikimizinde birbirimize bir hayrı olmayacağının farkındayım ama bosanicam diyip evden giden kendisi olduğu için dava açmasını bekliyorum onu da yapmıyor durumdan daha cok belirsizlik yıpratıyor kendim gidip dava açmayı da kendime yediremiyorum çünkü her türlü işi sürekli kendim yapıyorum davayı da açıp sonrasında çevremde haksız duruma düşmek istemiyorum
Şimdiden sonra ikimizinde birbirimize bir hayrı olmayacağının farkındayım ama bosanicam diyip evden giden kendisi olduğu için dava açmasını bekliyorum onu da yapmıyor durumdan daha cok belirsizlik yıpratıyor kendim gidip dava açmayı da kendime yediremiyorum çünkü her türlü işi sürekli kendim yapıyorum davayı da açıp sonrasında çevremde haksız duruma düşmek istemiyorum
İyi de onunla ilgilenen onu merak eden bir babası yok ki. Niye pişman olacaksınız ilerde. Ayrıca çocuğunu böyle bir babası olduğunu anlayınca daha mı mutlu olacak. Bence o dava açmadan siz açın. Hatta eve dön diye uyarı yollayın. Dönmez muhtemelen. Sonrasında beni yıprattı evi de terk etti diye gidin tazminat isteyerek dava açın. En iyisi bu olacak emin olunMerhaba hanımlar buraya bunu içim gerçekten sıkıldığı ve kimseye açıkça derdimi tam olarak anlatamadığım için yazıyorum bir bunalım dönemindeyim ve atlatamamaktan korkuyorum. Esim 1 ay önce evi terk etti ve o günden beri konuşmuyoruz sadece gittikten 2 gün sonra parasını istemek için mesaj attı sonrasında kopuguz küçük bir bebeğimiz var ve ne onu ne beni 1 kez olsun merak edip aramadı ben zaten kendim için değil onun için üzüntü içindeyim işe gidip geliyorum ve malum salgın var şu ara toplu taşıma kullanıyorum bu kadar olay olmasına rağmen esim artık tüm iletişimini kesti beni her yerden engellemiş kavga sebebimiz birlikte gittiğimiz yerde yaşadığımız tartışma beni ve bebegi bırakıp gitti biz geri eve gelene kadar da eşyalarını toplayıp gitmis tabi bu aralıkta aradı ama bende davranışından dolayı kızgın olduğum için anahtarını da bırak git gidersen de bir daha gelme dedim çünkü her tartışma da eşyalarını toplayıp gidiyor ve boşanmak istiyor açıkçası bende bunaldım şimdi ne arıyor ne soruyor bosanicam dedi dava da açmamış artık simdiden sonra bende istemiyorum çünkü 4 ay önce bosanma davasi açtı o zaman ben tekrar ısrar edip vazgecirdim ama kafam da darmadağın bir insan çocuğunu da mi merak etmez şimdiden sonra ne yapicam bilemiyorum maddi olarak bir ihtiyacım yok ama çocuğuma karşı ilerde pişman olur muyum yoksa böyle sürse daha mi kötü olur bilmiyorum
Neden evi terk etti?Merhaba hanımlar buraya bunu içim gerçekten sıkıldığı ve kimseye açıkça derdimi tam olarak anlatamadığım için yazıyorum bir bunalım dönemindeyim ve atlatamamaktan korkuyorum. Esim 1 ay önce evi terk etti ve o günden beri konuşmuyoruz sadece gittikten 2 gün sonra parasını istemek için mesaj attı sonrasında kopuguz küçük bir bebeğimiz var ve ne onu ne beni 1 kez olsun merak edip aramadı ben zaten kendim için değil onun için üzüntü içindeyim işe gidip geliyorum ve malum salgın var şu ara toplu taşıma kullanıyorum bu kadar olay olmasına rağmen esim artık tüm iletişimini kesti beni her yerden engellemiş kavga sebebimiz birlikte gittiğimiz yerde yaşadığımız tartışma beni ve bebegi bırakıp gitti biz geri eve gelene kadar da eşyalarını toplayıp gitmis tabi bu aralıkta aradı ama bende davranışından dolayı kızgın olduğum için anahtarını da bırak git gidersen de bir daha gelme dedim çünkü her tartışma da eşyalarını toplayıp gidiyor ve boşanmak istiyor açıkçası bende bunaldım şimdi ne arıyor ne soruyor bosanicam dedi dava da açmamış artık simdiden sonra bende istemiyorum çünkü 4 ay önce bosanma davasi açtı o zaman ben tekrar ısrar edip vazgecirdim ama kafam da darmadağın bir insan çocuğunu da mi merak etmez şimdiden sonra ne yapicam bilemiyorum maddi olarak bir ihtiyacım yok ama çocuğuma karşı ilerde pişman olur muyum yoksa böyle sürse daha mi kötü olur bilmiyorum
Durumum değişmedi arkadaşlar bundan sonra herkes için hayırlısıNe yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?