Boşanmak üzereyim

Siz çalışıyorken bebeginize kim bakıyor

Suan bildigim yeni dava talebi alinmiyor, belki ondan acmamistir.
Yani boyle sorumsuz bir adami baglasan tutamazsin..

Ayrıl demek bana düşmez.Ama duygularından çok mantığınla hareket et bence.

Yazılanları okudukça inanın kendime üzülüyorum o kadar haklısınız ki ama iste yıllarımı verdiğim bir insandan bunu görünce inanamıyorum hatayı kendimde arıyorum ama sonrasında haksız dahi olsam ki değilim ama bu davranışı kimse hak etmez diye düşünüyorum en iyisi böyle sanırım davayı açıp bu ilişkiyi bitirmek belki onun içinde iyi olur.
1 aydır dışarıda nerede olduğunu bilmiyorum ailesinin yanında da degil.
Çocuğuma ailem bakıyor ise giderken bırakıp geçiyorum.

durumunuzda gelişme var mı

Durumunuz tipki benim durumum gibi. Ustelik ben su anda cocuk dusuruyorum. Hamile oldugumu ogrendigi gun mutluluktan ucan adam ertesi gun tuhaf bir sekilde soguk davranmaya basladi. Zaten oncelerde de en ufak kavgada yada olayda terk eden küsen yoran bir adamdi. Zaten kendisi kumar bagimlisi. Ben kendime bakamiyorum cocuga yazik etmek istemiyorum diye terk etti. Dün sabah sadece bir bayram mesaji gonderdi. Tabi hic yanıt vermedim. Yani bebegimizin dustugunden haberi bile yok. Dusuk kanamam bir taraftan, kalbimin kanamasi diger taraftan. Ama defalarca gittiginde bile gururumdan ödün vermedim, onu hic durdurmadim.

Dava açmak haksız duruma düşmek değildir.
Evi terkeden kendisi, çocuk gibi kaçmak yerine çözüm yolu üretebilirdi. En azından doktora gidelim diyebilirdi.

Evliliği yıkan kim bu noktada?

20 yıl başka hanımlarla gezip tozsa eve gelmese evde puhu kuşu gibi onu mu bekleyeceksiniz?

Eve gelmemenin yasal boşanma sebebi sayılmasının bir sebebi var.

Kanun sadece 6 aylık terki neden aldatma ve şiddet ile bir tutuyor bir düşünün.

Her kavgayi firsata cevirip evden esyasini kacarcasina toplayan kocani birak nereye gitmek istiyorsa oraya gitsin.. iliskiye sans vermek yerine adam kacmayi tercih ediyor demekki onda hicbir yerin yokk bir anda seni ve yavrusunu silebiliyor.. bosuna erkegin cocugu olmaz kadinin cocugu olur derler..
ilerde birgun keske daha onceden ayrilsaymisim dersin bu konuda tercubeliler etrafimda cok

Bu konuda çevrenizde haksız duruma düşmekten çok mahkeme önemli. Davayı açıp açmama konusunda bir avukata danışmanız iyi olur. Evi terk edip gidiyor vs, kocalık ve babalık sorumluluğunun gereğini yerine getirmiyor nihayetinde.

Bana öyle geliyor ki siz bazı duygularınızn yoğunuluğundan harekete geçemiyorsunuz.
Sevgi, öfke, incinmişlik neyse bilemem, siz bilirsiniz.
Lakin adam sizi gittiğiniz yerde bebekle bırakmış, siz dönene dek toplanmış... tartışma konusu ne olursa olsun yanlış bence evliliği sürüdrneye niyeti olan tarrışmayı evine dek bekletebilirdi. Kaldı ki ilk de değil diyorsunuz. Bu adamın neyine güvenip aynen devam edeceksiniz? Böyle bir evlilik algısı ve baba modeliyle mi büyüyecek çocuğunuz? Boşanmak yönünde adım atmaya kararlı değilsiniz diye yorumluyorum tabi ki sizin kararınız ama devam etmek yönünde adım ataraanız çift terapisini şart koşmanız gerektiğini düşünüyorum. Sizin de çocuğunda psikolojisi için...

Aranizda cok buyuk seyler olmadiysa bir sure bekleyin aile terapistine bakin eger ki duzelmezse durum son care mahkeme olmali bence

Ailenin ve ailesinin yaklaşımı nasıl?
Tartıştık bırakıp gitti dedin ama neden tartıştınız neden gitti?
Bu soruları seni üzmek için sormuyorum lütfen yanlış anlama, eski eşinde kendinde olay yaratıp gitmişti. Belki de bahane yaratmıştır o sebeple soruyorum

İyi de onunla ilgilenen onu merak eden bir babası yok ki. Niye pişman olacaksınız ilerde. Ayrıca çocuğunu böyle bir babası olduğunu anlayınca daha mı mutlu olacak. Bence o dava açmadan siz açın. Hatta eve dön diye uyarı yollayın. Dönmez muhtemelen. Sonrasında beni yıprattı evi de terk etti diye gidin tazminat isteyerek dava açın. En iyisi bu olacak emin olun

Canım benim çocuğunu kavga dolu ortamda büyütmekden iyidir.. Şuan küçükmüş ilerde daha zor olur ona. Ayrıca her seferinde evden gitti Bi kere dava açtı diyorsun bu adam kafasına bir kere koymuş şimdi ikna etsen ilk kavga da yine gidecek boşa kendini yıpratma derim

Neden evi terk etti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…