Boşanmak üzereyim

İnanmıyor ve ihtimal vermiyor sanırım çünkü hala tehdit ve kötü söze devam ediyor.Benim işim var ona mecburiyetim yok.Ailem de arkamda.Bu cürretkarlığı nerden geliyor bilmiyorum

Kesinlikle haklısınız, yolunuzdan sakın dönmeyin. Maddi gücünüz var, çok rahat geçinirsiniz.
Sizin yerinizde olsam ayrılırdım. Gerçekten iyi bile sabretmişsiniz. Inşallah bundan sonra mutlu olursunuz

Evlenirken kredi çekmemi istedi 100 bin. Ailem de sen niye borçlanıyorsun bu kadar o çeksin o zaman dedikleri için aileme cephe aldı o günden beri
Bir insan evlenirken ya da evliyken kredi çekiyorsa ailesi için, buna anne babanızın karışmaması gerekirdi ama . Burada hatalı davranmışlar, eşinize güvenmiyorlardı madem evlenmenize niye izin verdiler, bir güven sorunu var iki tarafta da ama bu eşinizin terbiyesizce, saygısızca davranmasını hoş göstermez. Ailenizin böyle dediğini de eşinize söylemeniz yanlış olmuş, laf neden taşıdınız ki annem babam böyle dedi diye, fikirleri sizde kalsaydı, siz kendi içinizde bir değerlendirme yapsaydınız keşke.

İnanmıyor ve ihtimal vermiyor sanırım çünkü hala tehdit ve kötü söze devam ediyor.Benim işim var ona mecburiyetim yok.Ailem de arkamda.Bu cürretkarlığı nerden geliyor bilmiyorum
Bebeğiniz küçük olduğu için boşanabileceğinize inanmaması normal. Hiçbir çocuk gönül ister ki anne babasız büyümesin ama eşiniz anlattıklarınıza göre olgun biri değil. Küsüp durmak, tik tok izlemeler ergen gibi, aile evinde üstünüze yürümesi yürek yemiş olmalı ki aileniz sizin ve torunları hatrına yazık alttan almışlar oysa tekme tokat sokağa atmaları lazımdı..

Nişanlıyken kredi çekmemi istedi takdir edersiniz ki istenilen mebla da az değil.Ailemden gizleyeceğim bir durum değildi bu.Onlarla paylaştım ve haliyle karşı çıktılar.Kendisi de çekebilecek durumdaydı neden ben ? Kaldı ki kendi ailesi beş kuruşun hesabını yapan tipler benim ailemin de kızları olarak beni düşünmeleri çok normal.Son olarak laf taşımadım.Ailemin bu duruma sıcak bakmadığını paylaştım.

İletişim özrü olan bir adam.Her şey insanlar için elbette sorun yaşarız.Oturup konuşup çözüme kavuşturalım dedim her hadisede lakin o küsmeyi ve kendini kapatmayı tercih etti.Çok kin tutan biri.Asla unutmuyor hep taze tutuyor içinde.Ailemin karşısına geçmiş istersem döverim siz karışamazsınız dedi.Hadsizlikte ve avamlıkta son noktaydı

Krediyi çektirmesindeki amaç sizin ekonomik özgürlüğünüzü dizginlemek olabilir. Bir kavga durumunda boşanmak istediğinizde ya da kredi de ödüyorum nasıl geçinirim diye kararınızdan vaz geçirmek olabilir. Evliyken olabilir karı koca arasında senin paran benim param olmamalı ama eşiniz olaya öyle bakmıyor belli ki sinsi planlar peşindeymiş. Nişanlıyken tabikii çekmemeniz mantıklı, ola ki nişan attınız ne olacaktı ? Ayrılın bence de aileniz de arkanızdaysa... ne bir tatlı dili var ne de size düşkünlüğü saygısı, sizin hatrınız bile yokmuş bu evliliği yırtıp atabildiğine göre, blöf yaptığınızı sanıyor hala sanırım...

Bence tespitleriniz doğru.Her şey bekliyorum artık.Mal bile kaçırabilir şu evrede.Paraya ilah gibi tapıyor zira

Vay beeee vay vay anne babanızın yanında ettiği lafa bak inanamadım. Tek çocuk musunuz ? Abiniz falan olsa direkt dalmalıydı öyle bir lafa bence ayrılın gerçekten, sizi köle olarak gören bir adam var karşınızda... Sizi canı isteyince dövecek, canı isteyince sevecek...pehh..

Sizi medeni cesaretinizden dolayı yürekten tebrik ediyorum. Yalvarırım ki kararınızdan caymayın.

Çok sinirlendim eşinizin davranışlarına diyecek söz bulamıyorum, çok pişkin terbiyesiz utanmazın biriymiş.
Iyi sabretmişsiniz bu zamana kadar.
Boşanmaktada sonuna kadar haklısınız hatta geç bile kalmışsınız.
Ortak mallarınız varsa sizden izinsiz satamasın diye tedbir koydurabilirsiniz bir dilekçeyle sanırım

Allahım nasıl bir bencillik, bosvermislik, kendini bilmezlik. Bide bu adama çocuk.. Kaç kurtar kendini bunla okur geçmez baciimm

Böyle biriyle ömür geçer mi? İyi bi baba olur mu sence onda n cvbina göre karar ver!

Boşan tabıkı daha dogum yapalı 2 gun olmuş neyınsındırılmeyısı bu .Şaka gıbı yemın ederım .

Boşanmak için daha az haklı sebepleri olanları gördüm. Siz yok yere bu kadar zaman dayanmışsınız.

Ne mi yaparım?
Kendime saygım var valla
Böyle bi adamla 1 hafta bile geçirmem
Kaldı ki siz baştan beri böyleydi diyorsunuz

Bu cüretkarlığı da bu zamana kadar sizin her şeyi alttan almanızdan geliyor
Adam hiç sizin sınırlarınızı öğrenmemiş dişlerinizi görmemiş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…