boşanmak üzereyken hamile olduğunu öğrenmek...

o çocuk büyüdüğünde doğmasaydım diyecekse aldırın maddı imkanınız yoksa zaten çok büyük sıkıntı yaşarsın olan olmuş nasıl olduğu beni ilgilendirmiyor ama çözüm arayın

ben sana cevap verıırmde konu dıne gider,o doğacak çocuğu ımkansızlıklar içinde buyutsun,onun işlediği gunahlar ne olcak,hım,
konu sahibi hanımefendi üniversite mezunu meslek sahibi.gayette çocuklarını büyütür yetiştirir.nasıl bir yaklaşımdır bu sizlerdeki aldır gitsin kafası.

konu sahibi hanımefendi üniversite mezunu meslek sahibi.gayette çocuklarını büyütür yetiştirir.nasıl bir yaklaşımdır bu sizlerdeki aldır gitsin kafası.
bu nasıl düşünce,üniversite mezunlarınımı ıyı çocuk yetıştırıyor,oysa bizi yetıştıren nesılde parmakla sayılıyor lisans mezunları

bu nasıl düşünce,üniversite mezunlarınımı ıyı çocuk yetıştırıyor,oysa bizi yetıştıren nesılde parmakla sayılıyor lisans mezunları
siz belli ki hep başka yerden anlacayacaksınız. tabi ki bizleri yetiştirenler apayrı ,eskiyi şimdiye kıyaslamak doğru olmaz bu nesilde değil mi ? bu zamana çocuk yetiştirmek çok zor . kolayca iş bulması ,iyi bir geliri olması üniversite mezunu olduğu için daha olasılıklı. bunu bu amaçla yazmıştım.

Ne dinen ne vicdanen kabul edilebilir bişey değil kürtaj.. Bi doktor anlatıyodu kürtajı,bebek ters yöne kaçıyomuş,kalp atışları hızlanıyomuş ve çığlık atar gibi ağzını açıyomuş.. O yazıyı okurken bile ağlamıştım ki bu anın video çekimini de yapmış o doktor özel aletlerle.. Belki denk gelip okumuşsundur.. O yaşam hakkını sen vermedin ki sen alasın.. Allah yardımcın olsun çok zor bi durum ama bebeğine kıyma nolur..

Videoyu izlemeye cesaretim yok anlattıklarınız canımı yakmaya yetti.. Aldıracak vicdansızlığa sanırım sahip değilim şartlar ne olursa olsun.

üzülmr şartlar bazen bunu gerektiriyor bocalamaya giriyorsun fikir ihtiyacı duyuyorsun her kafadan başka ses çıkar ama şu bir gerçek ki zaten annelik iç güdüsü yapmak istesende rabbim annelik duygusu verdiğinden yapamıyorsun kimbilir belki dogurur ileride cocugunla bize de ufak bir dua edersin arkadaşlarına iyi ki dogurmusum dersin :'(

maddi şartların nasıl bakacak kimsen var mı çalışırsan

Her neyse, yazdıklarım benim şahsi düşüncelerimdi, ifade etmekte de özgürüm.

Kürtaj günah orası tamam ama bi çocuğu doğurup ona iyi bir aile hayatı iyi bir yaşam sunamamak daha büyük günah . Yaşamak var yaşamak var

çocuğu aldırmanız lazım boşanma kararı verseniz de vermesenizde kocanız yeniden tedavi görsün tek çocukla kalın ben öyle yapıyorum

düşündünüz mü bebek konusunu ne yapmaya karar verdiniz

Bende huzursuz bir evde saglikli bir birey yetismez nasil plansiz hamile kaliyorsunuz anlamiyorum gunah sana da bebeginede dogmamis olanada yapma iyi dusun mutlu bir ortamda buyutemiyeceksen dogurma

durumunuzda bir gelisme var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…