boşanmak üzereyken hamile olduğunu öğrenmek...

zehir88

ve, bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
142
140
23
Herkese merhaba.. Derdim başımdan aşkın nerden başlasam.. Eşimle 4 sene önce tanıştık 6 aylık flortten sonra evlendik.sevgiliyken hiçbişeyime karışmayan bir adamdı.nikahın kıyıldığı gün içinde tuttuklarını dışarı yansıtmaya başladı, düğün olduktan sonra hepsini döküldü.ben şaşkınlıktan hiçbişey yapamadım.neyse dedim geçer, onlar geçti evet ama başka şeyler başladı.özünde iyi bi insan.her dediğimi yapmaya çalışır, evinden hiçbişeyi eksik etmez, gezdirir yedirir içirir. Ama tum bunları bir anda siler götürür uyguladığı şiddet.2 sene içinde 3-4 defa şiddet uyguladı bana.hepsinde ailemin evine döndüm.ama onun ailesi hiç duymadı olanları.Ofke kontrol problemi olduğunu bildiğim için affettim çünkü sadece bana değil etrafındaki herkese böyle. Ofke kontrolünü sağlayamıyor, çocukluğundan gelen sebeplerden ötürü.psikiyatriste gittik.ilaç kullanmaya başladı affetmem karşılığında.uzun sure kullanıp kendi kendine bıraktı.ama her şey iyiydi daha kontrollüydü.sonra bebek kararı aldık.şuan 6 aylık bi kızım var.geçtiğimiz kandil günü yine ortada hiçbi sebep yokken şiddet uyguladı.polisi aradım.uzaklaştırma kararı verildi bir ay.boşanmaya kesin kararlıydım.hala da öyleyim sanırım. Ama sorun şu ki iki gün önce hamile olduğumu öğrendim. Şimdi napmam gerektiğini bilmiyorum. Sinirlerim harap oldu. Aldırıyım diyorum bu vebale nasıl girerim bilmiyorum, affedemiyorum da içimde. Şuan kimsenin haberi de yok bu durumdan.. Bu arada 27 yaşındayım, üniversite mezunuyum.şuan çalışmıyorum. Dışardan bakan bi gözle ne yapmamı önerirsiniz?

Burda belki taslanacagim ama sana yikik dokuk bi ailenin, vebal almak istemedikleri icin dogurulmus bi cocugu olarak konuşuyorum. Bakamayacaksan kesinlikle dogurma. Aile sicakligi veremeyeceksen, gelecek saglayamayacaksan dogurma. Varligida gördüm, yokluguda. Yokluk bile ailemin paramparca olusu kadar koymadi bana. Daha 5 yasindayken keske dogmasaydim, keske ölsem diye dua ederdim. Annem yada babam ölürse ikisi olmadanda yapamam nolur öleyim diye dua ederdim. Sonuc olarak babam vefat etri. Yasadim ama ne kadar babami sevmesemde eksik yasadim.

arkadaşım konuna yorum yapamayacağım ama şunu yazmak istedim
Allah yardımcın olsun, Allah işlerini kolaylaştırıp doğru yolu göstersin inşallah...

5 yaşındaki size çok üzüldüm...
umarım şimdi iyisinizdir, yaralarınızı sarabilmişsinizdir...

Ben de parçalanmış bir ailenin çocuğuyum. O yüzden sizi anlıyorum. Ben kızımı duşunurken, onun ne yaşayacağını bilip derinden yaralanırken, şimdi içimde bi can daha taşıdığımı bilmek beni mahvetti..

Belki ayni durumda ben olsam bende ikilemde kalirdim. Ama mantigim agir basiyor uzaktan bakinca. Hakkinizda hayirlisi olur insallah

Boşanmanız gerekli bence. Bugün size şiddet uygular, yarın çocuklarınıza. Çocuklara asla yapmaz deseniz bile, size yapacak; bu kesin. Neden sizi döverken bu duruma şahit olsunlar?
Çocuğum için boşanamam, boşanamıyorum diyenlere boşanmış bir çiftin çocuğu olarak diyorum ki iyi ki boşanmışlari iyi ki annem kurtarmış kendini o mahluktan, iyi ki hayatımızda yok. (Annesi şiddet gören ve buna küçücük boyuyla şahit olan birisiyim ben)

Bunu burada oturduğum yerden söylemek kolay biliyorum ama gerçekten bakamayacaksan hiç doğurma. Zaten bir çocuğun daha varmış, en azından onu yetiştirmek için çabala. Ama eğer bebeği istiyorsan... Bilmiyorum gerçekten çok zor bir durum. Benim ailem de ben doğmadan boşanmış. Babamla annemi aynı sofrada otururken bile görmedim doğru düzgün. Yıllardır da arada bir bunu düşünür üzülürüm. Çoğu insan için anlamsız gelebilir ama ailesiz bir ortamda büyümek gerçekten çok ama çok zor bir durum. Vebalini falan düşünme bu işin. Eğer gerçekten bakabileceğine, onu arada yıpratmayacağına inanıyorsan doğur. Başka türlü hayat o çocuğa da zehir olur gider.

kötü örnekler var, ama iyi örnekler de var...ben
ben doğar doğmaz ayrılmış annemle babam
babam sadece ayda 1-2 beni görmeye gelir hiçbir şeyimle ilgilenmezdi
bunlara rağmen
inanın hiç mutsuz bir çocukluğum olmadı
hiç eksik - yarım vb. hissetmedim
aksine, harika bir çocukluğum oldu ki annemin maddi durumu iyi değildi
benim kadar mutlu çocukluğu olan az insan vardır eminim
gerçekten doğru söylüyorum

büyüdükten ve bilinçlendikten sonra da iyi ki boşanmışlar dedim, iyi ki evli değillermiş

burada olay annede bitiyor
eğer sen kendine inanırsan, elinden geleni yaparsan, yüreğinde gerçek sevgi, hareketlerinde gerçek ilgi olursa çocuğun (çocukların) için endişelenme

İyi okuyamadınız sanırım, adam iyiye gitmiş ama kandil günü yeniden şiddet uygulamış ve o zaman boşanma kararı alınmış.

İyi okuyamadınız sanırım, adam iyiye gitmiş ama kandil günü yeniden şiddet uygulamış ve o zaman boşanma kararı alınmış.

Bu adamın dayağını yemis mi yemiş sonucta kucucuk kızıda var.İki iyi gibi oldu diye cocuk yapcak dereceye mi gelmeli.10 katı dikkatli olmalıydı.

Huy dediğin 2 ayda degişmez bunu herkes bilir kimse kusura bakmasın.
Ağız yapmasin burada "bianlık melek oldu kocam o andada cocuk oluverdi"
Hadddddiiii yaaaaaaa...

bu konular ne kadar çoğaldı ya.
büyük konuşmayım ama boşanma aşamasına gelip nasıl hamile kalıyosunuz?
vedalaşırken mi oluyo anlamıyorum?

ama diyor ki tedavi oldu, herşey iyiydi, kontrollüydü
ilk çocuğu da bunu gördükten sonra doğurmuş konu sahibi
kandil günü olan oldu diyor
çok yakın zaman, öncesinde hamile kalmış

Ben suna hiçbir anlam veremiyorum.boşanma aşamasına gelmiş bir çift cinsel hayatlarını hiçbir şey olmamış gibi nasıl devam ettirebilir?

Bakın yine düzgün okumadan yazmışsınız. Adam psikiyatriste gitmiş tedavi olmuş, üzerine bebek kararı alınmış, 6 aylık bir bebeği var konu sahibinin. Yani aşağı yukarı iki yıla yakın bir süreç var. Eşinin düzeldiğini düşünmesi normal değil mi? "Bu adam beni dövdü, tedavi olmuş olsa da ömrümü çocuk yapmadan geçireyim." mi diyecekti? İlk bebekten sonra spiral de taktırmış üstelik. Lütfen insanların canı yanmış haldeyken dikkatli okumadan yorum yapmayın, bir de bu fevri tavırlara üzülmesinler...

Önce siz konuyu anladığınızdan emin olun öyle konuşmaya başlayın. Ona göre bana burda son sevişmenmiydi diye ağız yapın. ! Her şey gayet iyiydi 10 dakika önce beraber gülüyorduk bir anda oldu şiddet mevzusu. Daha fazla açıklama yapmak istemiyorum size ve sizin gibilere.. Gerçekten beni anlamaya çalışan insanlara gerekli açıklamaları yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…