ben mantıklı dusunuyorum sadece, dedıgım gıbı duygusallıga luzum yok... hem o bakar bu bakar , bırı sahıp çıkar mantıgı ıle dunyaya çocuk getirilmez, bir çocuğun mesuliyeti anne babaya aittir, bakamayacaklarsa doğurmasınlar taraftarıyım ben her zaman...günah günah arkadaş nasıl kıyılır. gerçekten zor bir durum ama illa aileden birileri sahip çıkar. bir anne bunu nasıl yapar ki. üstelik siz de hamilesiniz sanırım karnınızda bir bebe varken nasıl bu kadar katı konuşabiliyorsunuz duygularınıza hayret ettim.
evet eş rızası sart cunku belge ımzalıyorsun...Bosuna yorulmayin arkadaslar..konu sahibi zaten aldiramaz..esinin izni gerekli..esi de razi olmazmis zaten..konu sahibi de istemiyor gibi geldi zaten..
Bende bebek sshibi olamadigim icin sanirim senle ayni dusunuyorum.Allah verdiyse aldirmak cok gunah geliyor.ya ben sanırım bebek sahibi olamadığım, anne olamadığım için hep farklı taraftan bakıyorum.
Bence devam ettirmelisin. Bir kere çocuk aldırmak gerçekten kötü birşey. sonuçta seni yaratan onu sana hediye gibi bahşetmiş.
benim gibi anne olamayanlar herşeyi kabullenip yine de bebek isterler.
Biraz iyi yanından düşün belki bazı şeyler değişir...
Bilemiyorum ama yine de senin kararın.
inanın konuyu okuduğuğumda bende bunları düşünmüştüm bende anlamıyorum malesef...Boşanmaya yakın bu kadar yeni bir gebelik nasil noluyor pardon ?
Son sevişmelerinizi mi yapıyordunuz ?
Bu nasıl birsey anlamıyorum ben bosanacak duruma geliniyor ama sevismekten geride kalmıyorsunuz maşallah.Super devam son güne kadar.
çocuk kesin kocanızdan mı peki emin misiniz ? eğer öyleyse bence aldırmamalısınız,umarım allah yardımcınız olur
inanın konuyu okuduğuğumda bende bunları düşünmüştüm bende anlamıyorum malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?