- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
Kadının gülüşü de aklımdan gitmiyor , sanki mutlu olmuş gibiydi.Evli bir kadın evli bir adamla gizli saklı ne konuşabilir ki.Bir de beni istediğin zaman arayabilirsin dedi bana.Terapist sanki hatun.
Bunu yapan insan utanır mı sence, karekterleri böyle genişliklere müsait. Allah ıslah etsinKadının gülüşü de aklımdan gitmiyor , sanki mutlu olmuş gibiydi.Evli bir kadın evli bir adamla gizli saklı ne konuşabilir ki.Bir de beni istediğin zaman arayabilirsin dedi bana.Terapist sanki hatun.
Okadar seviyor ki... baska bi k.ltak yuzunden seni kaybetmeyi goze aliyor. Eger yapiyorsa sonuclarina hazir demektir.Aaaa olur mu beni çok seviyormuş (!)....Kafam kazan gibi oldu.Sanki hiç sabah olmayacakmış gibi.
Belki kadın suclu degildir...olayı tam olarak bilmiyosun...ama esinin suclu oldugu kesin...
Okadar seviyor ki... baska bi k.ltak yuzunden seni kaybetmeyi goze aliyor. Eger yapiyorsa sonuclarina hazir demektir.
Yapiyorsa demekki onu daha cok seviyor demektir. Ben aldatilsam boyle dusunurum.
Kusira bakma. Onu benden cok sevmesen beni kaybetmeye goze almazdin ve bosanmaya razisin hazirsin ki aldattin derdim.
Hadi tak sepeti koluna herkez kendi yoluna.
ALLAH korusun aldatilsam. Onubterl eder giderim neden terk ettigimi bile bilmez. 1 kelime bile demeden giderim. ALLAH sabir versin kimsenin basina vermesin. Evli erkeklerden ne anliyorlar su kadinlar anlamiyorum.birde evli ve çocuklu. Gunahi ayibi bilmiyorsan cocuklarinidami dusunmuyon be kadin! Yazik o cocuklara.
Eşimi zaten yarın dövmeyi düşünüyorum, ciddi ciddi hem de.
Kadinin yaptigi nekadar dogru. Evki adam evli kadin arkadasca yazisiyorlar. Ne yazisiyoar merak ettim doğrusu.Kadına kocamın sizde mesajı falan varsa gönderin ben boşanmayı düşünüyorum çünkü dedim.Ya olur mu biz arkadaşaşız dedi.Belki kadın masum da benim kocam olacak dangalak kendi kendine gelin güvey oldu diyorum.Bilmiyorum ya.
Okadar seviyor ki... baska bi k.ltak yuzunden seni kaybetmeyi goze aliyor. Eger yapiyorsa sonuclarina hazir demektir.
Yapiyorsa demekki onu daha cok seviyor demektir. Ben aldatilsam boyle dusunurum.
Kusira bakma. Onu benden cok sevmesen beni kaybetmeye goze almazdin ve bosanmaya razisin hazirsin ki aldattin derdim.
Hadi tak sepeti koluna herkez kendi yoluna.
ALLAH korusun aldatilsam. Onubterl eder giderim neden terk ettigimi bile bilmez. 1 kelime bile demeden giderim. ALLAH sabir versin kimsenin basina vermesin. Evli erkeklerden ne anliyorlar su kadinlar anlamiyorum.birde evli ve çocuklu. Gunahi ayibi bilmiyorsan cocuklarinidami dusunmuyon be kadin! Yazik o cocuklara.
Kadinin yaptigi nekadar dogru. Evki adam evli kadin arkadasca yazisiyorlar. Ne yazisiyoar merak ettim doğrusu.
Isterlerse gerinkafali desinler. Heo dedim herzaman diyiyorum ve hepte diyeceğim. Kadina erkekten, erkekten kadina arkadas olmaz hele evlilerse hic olmaz.
Kadin yaptiginin yanlis olduğunu bilmese esim ve kizim yanimda sonra konusurz der mi? Madem normal birsey yapıyor kocasinin yaninda desin. Senin kocan benim normal arkadasim diye. Diyemez neden? Yanlis yapiyor cunku.
Kadinin yaptigi nekadar dogru. Evki adam evli kadin arkadasca yazisiyorlar. Ne yazisiyoar merak ettim doğrusu.
Isterlerse gerinkafali desinler. Heo dedim herzaman diyiyorum ve hepte diyeceğim. Kadina erkekten, erkekten kadina arkadas olmaz hele evlilerse hic olmaz.
Kadin yaptiginin yanlis olduğunu bilmese esim ve kizim yanimda sonra konusurz der mi? Madem normal birsey yapıyor kocasinin yaninda desin. Senin kocan benim normal arkadasim diye. Diyemez neden? Yanlis yapiyor cunku.
Sabah gününüzün değil, kalbinizin üzerine doğsun. Önemli olan insanın içindeki aydınlık. Gönlünüzdeki huzur. Aldatılmanın acısı 21 gün sonra hafifler diye duymuştum. Biraz bekleyip sakin kafayla karar vermenizi tavsiye ederim. Şurası da acı bi gerçek: artık eşinize asla güvenemiceksiniz..ve bu olayı hiç bir zaman unutamayacaksınız.. Hakkınzda hayırlısı olsun inşallahBir türlü sabah olmadı.
Konu sahinin esinin suclu olduğu kesin.Valla benim erkek arkadaslarim var yazistigim...esim de tanir..yaninda rahat rahat kiz arkadaslarimla oldugu gibi yazisirim...onlarin esleri de beni bilir yani...demek istedigim kadin belki de konu sahibinin esini arkadas olarak goruyodur belki de esi de biliyodur kadinin...yani suclu olmayabilir kadin...ve fakat konu sahibinin esi kesinlikle suclu...
Insanlarin sütü bozuk.Bilmiyorum artık ya, benim de mesleğimden dolayı beş yıldır yan yana olduğum insanlar var.İşimiz gereği mesajlaşırız da ama böyle gizli sakli değil.İsimlerinin sonuna hep bey eklerim,ama eşleri ile evime gelip çay içerler,oturur kalkarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?