Eşimle aylardır kavga halindeyiz kendisi benimle değil sosyal medyayla evli orda başka kadınlarla yazışmalar beğeniler daha birsürü olay yok kaçkere uyardım değişmiyor bugün diyorumki yarın gidip dava açıcam adam gidip salonda yatıyo bukadar kolaymı ya insan gelip özürdilemezmi affet beni demezmi 2 evladım var bukadar kolaymı herşeyii kabullenmek resmen git aç demek değilmiş bu. Saatlerdir ağlıyorum erkekler için hayat niye bu kadar kolay anlamıyorum.
Çok üzüldüm ama ne yazık ki kocanız için herşeyi siz basitleşirmişsiniz.. Tekrarlanan aldatmalardan bahsediyorsunuz.. Tekrarlandıkça ve sizin affettiğinizi görünce artık yalama yapıyor işte ne yaparsan yap tutmaz bir türlü.. Çok üzgünüm evet adam karaktersiz ama sizde madem evlatlarım için katlanacağım düşüncesindeydiniz neden kurcalayıp sürekli adamı yakalayıp kendinizi "hiç" yerine koydurdunuz
Çok üzüldüm ama ne yazık ki kocanız için herşeyi siz basitleşirmişsiniz.. Tekrarlanan aldatmalardan bahsediyorsunuz.. Tekrarlandıkça ve sizin affettiğinizi görünce artık yalama yapıyor işte ne yaparsan yap tutmaz bir türlü.. Çok üzgünüm evet adam karaktersiz ama sizde madem evlatlarım için katlanacağım düşüncesindeydiniz neden kurcalayıp sürekli adamı yakalayıp kendinizi "hiç" yerine koydurdunuz
Ben o karaktersizi adam yerine koyup çocuklarım için şans verdim eğer bu aptallıksa evet aptalım salaklık yaptım ama geçti artık dava açtım süreç nolur kaçay sürer görücez.
Ben o karaktersizi adam yerine koyup çocuklarım için şans verdim eğer bu aptallıksa evet aptalım salaklık yaptım ama geçti artık dava açtım süreç nolur kaçay sürer görücez.
Rabbim tez zamanda sizi bu adamdan kurtarsın.. İnşallah karşınıza iyi insanlar çıkar mutlu olursunuz artık.. Allah hayırlı kapılar açar size de artık sizin de yüzünüz güler.. Evlatlatlarınızla mutlu olun bundan sonra hiç üzülmeyin..
Gerekirse ailemlede görüşmem onlar beni zor zamanımda 2 çocukla ortada bırakıyorsa arkamda yanımda destek olmuyolarsa görüşmenin de anlamı yok ki biliyorum busefer barış barış diye kafamı yicekler
Yasadiginiz zor bir durum ama bu adam birgunde degismedi sanirim bu zamana kadar idare etmissiniz bence bosanmadan once is bulun kenara para koyun yani bir sene falan bir plan yapin iki cocukla ani karar vermeyin esinizde birakin koltukta uyumaya devam etsin onunla kavga bile etmeyin o bile bir cabadir aslinda
Rabbim hayır kapılarını açsın.Maddi hastalıklar olduğu gibi manevi hastalıklarda olıyor.Keşke uzman destek alsaydınız önce.Çözğm olmazsa boşanma yoluna girerdiniz.Ben sizin affetmelerinizi aptallık olarak düşünmüyorum. Sonuçta evlilşkte boşanmakta zor kararlar.Umarım hakkınızda en hayırlısı ne ise kolaylıkla o olur.Ne yaptınız merak ettim.Şu an nasılsınız iyimisiniz?
Gerekirse ailemlede görüşmem onlar beni zor zamanımda 2 çocukla ortada bırakıyorsa arkamda yanımda destek olmuyolarsa görüşmenin de anlamı yok ki biliyorum busefer barış barış diye kafamı yicekler
Daha gençken, tecrubesizken o öyle olmaz bırak o adamı felan gibi tepkileri ne kadar gaddarlar anlayissizlar diye düşünürdüm. Insan yaş aldıkça anlıyor ki insanlar değişmiyor. Sadakat ve güven bence evlilikte sevgiden saygıdan daha önce geliyor. Sevmiyorsan soyle aldatma. Arkamdan iş çevirme gel yüzleş. Boşanmak kolay değildir elbette. Seneler emekler.. Ama kendimize bir hayat borçluyuz. Mutlu yaşamı kendimize borçluyuz. 2 değil 5 çocukla da olur. Işiniz varmış bir süre geçiş donemi zorlu olur fakat düzen kurulur. Size, evlatlarına bunu yapan adamı afFetmeyin. Ne çocuklarına bi saygısı var bu adamın ne size. Artık istemiyorum demekten aciz ama aldatmaktan geri kalmayacak bir arsız eşiniz.