- Konu Sahibi gamzelim2012
-
Evet ona olan özlem degil belki sadece sevgi ihtiyacı sanki cok seviyomuş gibi. Ayni seyleri yasamisiz erkekler ne ara bukadar anneci oldu acaba. insallah cokk mutlu olucaz.Canim benim de iki ay oldu davayi acali gorusmuyoruz. Ara ara bende olmaya basladi bende korkuyorum hissettiklerimden. Ama bunlar sevilme ilgi gorme ihtiyacindan emin ol ki adam gibi adam biri ciksa karsina iyi ki bitmis diyeceksin. Kolay degil insanin evini birakmasi ama o evde huzur mu verdiler ki bize. Her Allahim gunu kavga surekli bencillikleri bizi.hizmetci yerine koyma. Kadin olarak deger gormedik. Annesinin babasinin agzina baktilar hep. Bende herkese gulucukler saciyorum ama ara ara icim kan agliyor. Deger miydi diyorum.
Evet burda destek gordukce rahatliyorum yazma amacim bu. O kadar mutluydum ki birden noldu anlamadim dibe vurdum sanki. Ama iyi geliyo burasi bana. Sizi seviyorumCanim durumun daha yeni , basta iyi anilarini hatırlarsın , kel ölür sirma sacli olur , kör ölür badem gözlü olur misali .
Ama inan zamanla boşanmakla iyi yaptığını , onun asla duzelmeyeceni ve seni mutlu edemeyen biri olduğunu fark edeceksin .
Ara ara aklına düşer , üzülürsün neden bu hale geldim dersin ama genel anlamda hayatında alabileceğin en iyi kararı aldığını fark edip sevineceksin :))
böyle aklına geldikçe yaz buraya rahatlarsın , çevrendekiler anlamaz ama burdaki bayanlar candır :))
Fiziksel siddet yoktu ama psikolojik vardi. Evet buraya yaziyorum sizinle paylasmak rahatlatiyo beni tesekkurler.Özledikçe yazın buraya, kafa dağıtmış olursunuz bizim gibi bunu yasayan binlerce insan var yalniz değilsiniz geçecek boyle boyle hic ani kalmayacak bir gün kim ne derse desin (sizin konunuzda şiddet vardı özleyince şiddeti hatırlayınca geçer, bazı kadınlar ne yaptın da hakettin dese de hiçbir kadın dayağı hak edemez hatalı olabilir ama dayak şiddet...
Klişe ama hangi acı unutulmuyor ki...
Siddet yoktuSadece alışkanlık..
Ben 8 ay kadar evli kaldım. 8 ay daha geçmeden yalnız uyumaya bile alışamadım mesela.
Gayet normal bu hislerin.
Hobi edin, sosyalleş daha kolay atlatırsın inşaallah.
Hiç pişman olma. Şiddet varmış daha ne? Sakın pişman olup kendini üzme.
canim şöyle söyleyeyim sana , onsuz mutlu olunca sevinmen gerekirken birden o aklıma düşüyor üzülüyorsun , onunla neden mutlu olmadım , madem gülmek ,mutlu olmak bu kadar basit o niye bana yaşatmadi bütün bunları diyip duygusala bağlıyorsun .Evet burda destek gordukce rahatliyorum yazma amacim bu. O kadar mutluydum ki birden noldu anlamadim dibe vurdum sanki. Ama iyi geliyo burasi bana. Sizi seviyorum
onlarda dysunup uzuluyomudur acaba hic sanmiyorum.canim şöyle söyleyeyim sana , onsuz mutlu olunca sevinmen gerekirken birden o aklıma düşüyor üzülüyorsun , onunla neden mutlu olmadım , madem gülmek ,mutlu olmak bu kadar basit o niye bana yaşatmadi bütün bunları diyip duygusala bağlıyorsun .
Aslında üzüldüğün durum gülmenin eglenmenin bu kadar basit olması ve onun sana yasatmamasi hepsi bu .
Geçer tam anlamıyla geçmese de hafifler ama içinde bir yara olarak kalır , en azından benim 5 ay oldu öyle bir yara olarak kaldı .
Onsuz mutlu oldukça , güldükçe o ve ailesi daha fazla aklıma düşüyor , neden bu kadar bencil oldular diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Psikolojik şiddet değilmiydi sebep? Neden ayrıldınız?Siddet yoktu
yok canim aksına mutlu olmuşlardır :)) yuları bırakılmış at gibiler , bütün kadınlar onlari bekliyordu zaten :))onlarda dysunup uzuluyomudur acaba hic sanmiyorum.
Cok guzel ozetledinizkel olur sırma saclı kor olur badem gozlu olurmus...Allah askına su evlılıkte dunyanızı esınız uzerıne kurmayın..hayatta baska birşey yokmu...helede sıze deger vermeyen bırı ıcın...buyuk konusmayayayım hıc umrum olmazdı...yapı meselesı belkıde bilemıyecem...hayatınızı ne cocuk uzerıne ne esınız uzerıne ne mal mulk uzerıne kurmayın...cocukta emanet vaktı gelınce yerını yurdunu bulup ayrılıyor bizden...es desenız ne olacagı bellı olmaz...hayatta bunlara hazırlıklı olmalı...oncelıgımız kendimiz olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?