Bosanmak ve özlemek

Konularınıza biraz baktım da, bu adam size hiç değer vermemiş, kaba ve pisliğin tekiymiş. Siz yalnız hissediyorsunuz şu an, ondan özlediğinizi düşünüyorsunuz ama öyle değil, boşluktasınız şu an. Ayrıca eski eşinizle de birlikteyken yalnızmışsınız bir nevi. Bu da geçecek, merak etmeyin. Kendinize uğraş bulun, oyalasın sizi.

Özledikçe yazın buraya, kafa dağıtmış olursunuz bizim gibi bunu yasayan binlerce insan var yalniz değilsiniz geçecek boyle boyle hic ani kalmayacak bir gün kim ne derse desin (sizin konunuzda şiddet vardı özleyince şiddeti hatırlayınca geçer, bazı kadınlar ne yaptın da hakettin dese de hiçbir kadın dayağı hak edemez hatalı olabilir ama dayak şiddet...
Klişe ama hangi acı unutulmuyor ki...

Sadece alışkanlık..
Ben 8 ay kadar evli kaldım. 8 ay daha geçmeden yalnız uyumaya bile alışamadım mesela.
Gayet normal bu hislerin.
Hobi edin, sosyalleş daha kolay atlatırsın inşaallah.
Hiç pişman olma. Şiddet varmış daha ne? Sakın pişman olup kendini üzme.

Sizide anlıyorum kıyamıyosunuz ama onu hatırlatan ne varsa çöpe atmasanız bile kaldırın görmeyeceğiniz bir yerde dursun. Bol bol kitap okuyun, dışarıya çıkın, spor yapın. Ortak arkadaşlarınız varsa bir süre görüşmeyin.

Evet ona olan özlem degil belki sadece sevgi ihtiyacı sanki cok seviyomuş gibi. Ayni seyleri yasamisiz erkekler ne ara bukadar anneci oldu acaba. insallah cokk mutlu olucaz.

Insan pat diye gonlundekini atamiyorki. Sadece o kirginlik kizginlik sevginin onune geciyor. Onlar gecince sadece sevgiyle bas basa kaliyorsun. Zamanla gececek emin ol olum acisi bile unutulurken bu ne ki.

Evet burda destek gordukce rahatliyorum yazma amacim bu. O kadar mutluydum ki birden noldu anlamadim dibe vurdum sanki. Ama iyi geliyo burasi bana. Sizi seviyorum

Fiziksel siddet yoktu ama psikolojik vardi. Evet buraya yaziyorum sizinle paylasmak rahatlatiyo beni tesekkurler.

Evet burda destek gordukce rahatliyorum yazma amacim bu. O kadar mutluydum ki birden noldu anlamadim dibe vurdum sanki. Ama iyi geliyo burasi bana. Sizi seviyorum
canim şöyle söyleyeyim sana , onsuz mutlu olunca sevinmen gerekirken birden o aklıma düşüyor üzülüyorsun , onunla neden mutlu olmadım , madem gülmek ,mutlu olmak bu kadar basit o niye bana yaşatmadi bütün bunları diyip duygusala bağlıyorsun .
Aslında üzüldüğün durum gülmenin eglenmenin bu kadar basit olması ve onun sana yasatmamasi hepsi bu .
Geçer tam anlamıyla geçmese de hafifler ama içinde bir yara olarak kalır , en azından benim 5 ay oldu öyle bir yara olarak kaldı .
Onsuz mutlu oldukça , güldükçe o ve ailesi daha fazla aklıma düşüyor , neden bu kadar bencil oldular diye düşünmekten kendimi alamıyorum

onlarda dysunup uzuluyomudur acaba hic sanmiyorum.

Özlemek değil bu tatlım alışkanlıktan vaz geçme diyelim. Çok düşünmemeye çalış zihnini hobilerinle falan meşgul et

onlarda dysunup uzuluyomudur acaba hic sanmiyorum.
yok canim aksına mutlu olmuşlardır :)) yuları bırakılmış at gibiler , bütün kadınlar onlari bekliyordu zaten :))
müdürüm bosanacagimi duyduğunda araya gireyim bitmesin bu evlilik demişti , harika giden bir evliliginiz var demişti, zahmet etmeyin geri dönüşü yok demiştim o da zaten annesinin ve 3 Bacisinin ağzına bakıyor demiştim .
"Salak adam bütün kadınlar onu bekliyor sanıyor , halbuki boşanmış erkegi kimse kolay kolay almaz bunu bilmiyor mu " demişti . Evet o bensiz mutlu olacağını beim ona sunduğum mükemmel hayatı herkes sunar zannediyordu ama elde var sıfır , kimse benim kadar saf ve enayi degil ne yazik ki :))

Geçmişe döndüğünde keşke şunu da yapsaydım deneseydim dediğin birşey var mı ?
Ayrıca çok kısa bi dönem illa ki alışkanlıkların var bunun geçmesi içinde zaman gerek .

Bir sinir anı ile mi bosanma karari aldiniz? Sizin adiniza cok uzuldum zor bir durum.

kel olur sırma saclı kor olur badem gozlu olurmus...Allah askına su evlılıkte dunyanızı esınız uzerıne kurmayın..hayatta baska birşey yokmu...helede sıze deger vermeyen bırı ıcın...buyuk konusmayayayım hıc umrum olmazdı...yapı meselesı belkıde bilemıyecem...hayatınızı ne cocuk uzerıne ne esınız uzerıne ne mal mulk uzerıne kurmayın...cocukta emanet vaktı gelınce yerını yurdunu bulup ayrılıyor bizden...es desenız ne olacagı bellı olmaz...hayatta bunlara hazırlıklı olmalı...oncelıgımız kendimiz olmalı...

Cok guzel ozetlediniz

Walla erkekler bosandiginda cogu sallamiyor gibi benim kardesimde bosandi hemen sevgili yapti ve bu yaz evlenmeyi dusunuyor ve evlenecegi kizda daha once hic evlenmemis biri yani bence bosanmis bir kadinda evlenmemis bir erkekle evlenebilmeli bazi tabular yikilmali

Bir arkadaşım da boşanmak zorunda kalmıştı üstelik çok seviyordu. Eski kocası arkadaşımı aldatıyordu arkadaşım da yakalayınca bitirdi. Uzun bir süre -yaklaşık 1 yıl kadar- kendine gelemedi. Aklına gelirdi ağlardı, sosyal medyadan takip ederdi ne yapıyor ne ediyor diye. Bu adam gitti aldattığı kızla evlendi arkadaşım yine bir yıkım yaşadı. Yani bunlara rağmen özlediği ağladığı kızdığı çok oldu ama öyle devam edemeyeceğini de biliyordu. Şimdi arkadaşım başkasıyla evlendi ve bir çocuğu var ve o kadar mutlu ki... Evlendiği eşiyle görücü usulü gibi tanıştırılmıştı, ilk zamanlar ufff yine arıyor diye açardı telefonu. Aklı hala eski kocasındaydı ama kendine de bir hayat kurmaya çalışıyordu. Şimdi kocasına aşık resmen! Hayatta acıları da unutamıyor insan bazen. Duygularınız karışmış ama olsa zaten bitirmezdiniz. Hiç düşünmeyin geçmişi ve önünüze bakın. Evliliğinizde değer görmediğinizi söylemişsiniz en azından şimdi kendine değer verin ve mutlu olun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…