- 22 Temmuz 2017
- 219
- 223
- 53
- Konu Sahibi gamzelim2012
-
Ayriliklarda beyin boyle calisiyor malesef. Surekli guzel gunleri hatirlatarak sanki her sey cok guzelmiste siz bosuna ayrilmissiniz gibi hissediyorsunuz. Gayet normal inanin. Insanlar sevgiliden ayrilsa bile boyle hissediyorken siz esinizden ayrilmissiniz. Sonucta evliliginizde cinselligide paylastiginiz icin unutmak boraz daha sancili olur. Bir kadin ne kadar mutlu guclu rahat olsada bir erkege sarilmasina ilgisine ihtiyac duyabilir. Fitratimiz boyle sonucta. Yalnizlik insanlar icin degil. Insan ilk ayrildiginda anlik sokla hemen aci cekmiyor gecmisi ozlemiyor sanirim. Bende ayriliklarimda hep aylar sonra uzulmeye baslardim. Acinizi ozleminizi yasayin. Icinizdeki zehri kusun sonra yaraya pansuman kismina gecin. Vaktiniz varsa hayatiniz uygunsa soyle 1 2 hafta kendinize izin verin. Ne hissetmek istiyorsaniz hissedin. Resimlere bakin ozleyin aglayin icinizi tamamen bosaltin. Size onerim bir defter edinin ve kimseye soyleyemediginiz duygulari oraya yazin. Ozlemi aciyi pismanliklari her seyi. Kendinizde hakli gorduklerinizi pisman olduklarinizi kendinize kizdiklarinizi tek tek yazin. Ayni seyleri eski es icinde yazin. Ona asla gondermeyeceginiz mektuplarda yazabilirsiniz. Artik icinizde duygu kalmayinca defteri mektuplari yirtin atin veya yakin. Pskolojide arinma yontemlerinden biri. Ayrica seda dikerin topraklanma adli metodlari var okumanizi tavsiye ederim. Duygularin ustunu ortunce kaybolmuyor. Aksine uzun yillar durup en olmadik yerde patliyor. Kendinize kizmayin bunlar bir surec ve gececek. Dogru yonlendirin yeter ki. Kendinize surekli sunu soyleyin mutlu degildim ayrildim. Buna cesaret edebilecek kadar cesur oldugunuz icin gurur duyun kendinizle. Size gerektigi gibi davrnamayan adam ssrilmasada olur. Gun gelir hakeden biri sarilir merak etmeyin. Allah yardimciniz olsunMrb bosanali 2 ayi gecti onceleri gayet iyiyken yavas yavas özlemeye basladim ve bu durum beni korkutuyo. Tam tersi olmasi gerekmezmiydi. Ya da bi yanilsama mi surekli dusundugumden mi sanki cok mutluymusuz gibi iyi zamanlari geliyo aklima hic pismanlik yasamazken acabalar geliyo aklima. Butun resimleri onu hatrlatan herseyi atmalimiyim unutmak icin. Benzer seyler yasayan var mi artik bitse bu cile cok zormus. Herseye yeniden baslamak bosluk yalnzlk hissi...
kedidir o kediMrb bosanali 2 ayi gecti onceleri gayet iyiyken yavas yavas özlemeye basladim ve bu durum beni korkutuyo. Tam tersi olmasi gerekmezmiydi. Ya da bi yanilsama mi surekli dusundugumden mi sanki cok mutluymusuz gibi iyi zamanlari geliyo aklima hic pismanlik yasamazken acabalar geliyo aklima. Butun resimleri onu hatrlatan herseyi atmalimiyim unutmak icin. Benzer seyler yasayan var mi artik bitse bu cile cok zormus. Herseye yeniden baslamak bosluk yalnzlk hissi...
sen hep boyle saçma sapan yorum yapmak zorundamısın tabu zaten senin beyninde bence.Walla erkekler bosandiginda cogu sallamiyor gibi benim kardesimde bosandi hemen sevgili yapti ve bu yaz evlenmeyi dusunuyor ve evlenecegi kizda daha once hic evlenmemis biri yani bence bosanmis bir kadinda evlenmemis bir erkekle evlenebilmeli bazi tabular yikilmali
ahşap boyayın ,Mrb bosanali 2 ayi gecti onceleri gayet iyiyken yavas yavas özlemeye basladim ve bu durum beni korkutuyo. Tam tersi olmasi gerekmezmiydi. Ya da bi yanilsama mi surekli dusundugumden mi sanki cok mutluymusuz gibi iyi zamanlari geliyo aklima hic pismanlik yasamazken acabalar geliyo aklima. Butun resimleri onu hatrlatan herseyi atmalimiyim unutmak icin. Benzer seyler yasayan var mi artik bitse bu cile cok zormus. Herseye yeniden baslamak bosluk yalnzlk hissi...
Mrb bosanali 2 ayi gecti onceleri gayet iyiyken yavas yavas özlemeye basladim ve bu durum beni korkutuyo. Tam tersi olmasi gerekmezmiydi. Ya da bi yanilsama mi surekli dusundugumden mi sanki cok mutluymusuz gibi iyi zamanlari geliyo aklima hic pismanlik yasamazken acabalar geliyo aklima. Butun resimleri onu hatrlatan herseyi atmalimiyim unutmak icin. Benzer seyler yasayan var mi artik bitse bu cile cok zormus. Herseye yeniden baslamak bosluk yalnzlk hissi...
önceliğim kendim olduğu için boşandım yoksa herdediğini yapıp ona biat ederdim ama yapamadım. şimdi eski bekarlık günlerime dönüşüm üzüyo belki sevgi ihtiyacı duyuyorum belki karışık.kel olur sırma saclı kor olur badem gozlu olurmus...Allah askına su evlılıkte dunyanızı esınız uzerıne kurmayın..hayatta baska birşey yokmu...helede sıze deger vermeyen bırı ıcın...buyuk konusmayayayım hıc umrum olmazdı...yapı meselesı belkıde bilemıyecem...hayatınızı ne cocuk uzerıne ne esınız uzerıne ne mal mulk uzerıne kurmayın...cocukta emanet vaktı gelınce yerını yurdunu bulup ayrılıyor bizden...es desenız ne olacagı bellı olmaz...hayatta bunlara hazırlıklı olmalı...oncelıgımız kendimiz olmalı...
benim eşim iyi bi insandı dürüst çevresi tarafından sevilen düzgün ama evlilikte kötüydü bana değer vermedi saygılı değildi psikolojik bi rahatsızlığı vardı sanki. o dışarda herkesi önemseyen saygı duyan adam bambaşka birine dönüşüyodu bazende şeker gibi değişik ve çokk zor bi adamdı.İki defa boşanmış bir insan olarak söyleyebilirim ki ilk boşanmadan en az 6 ay sonra içim acımaya başladı ve hiç geçmedi.... İkinci boşanmadan bir evladım olmasına rağmen 1 yıl olacak neredeyse zerre kadar acı vermedi aksine mutluluk ve huzur verdi... İlk eşim harika bir insan , adam gibi adamdı biz yapamadık , eş olamadık sadece .... İkinci eşim pisliğin tekiydi... Belki bir fikir olur size , ha bu arada ortalama bir adam bulamamışım yazarken bunu anladım
Her şeyden önce alışkanlık var , ben ilk boşanmam da hiç bir şey hissetmemiştim başta , duygu denilen şey yoktu iyi ya da kötü ama sonradan çok kötü oldum... Ne olursa olsun üzülmeniz , özlem duymanız normal , zamanla geçecektir yeni yaşantınız eğer güzel olursa zaten aramayacaksınız ama kötü bir yaşantı şekillenirse ister istemez acı verecektir.benim eşim iyi bi insandı dürüst çevresi tarafından sevilen düzgün ama evlilikte kötüydü bana değer vermedi saygılı değildi psikolojik bi rahatsızlığı vardı sanki. o dışarda herkesi önemseyen saygı duyan adam bambaşka birine dönüşüyodu bazende şeker gibi değişik ve çokk zor bi adamdı.
evet evliykende keşke evlenmeseydim eskiden çok mutluymuşum diye düşünürdüm. o hayatı yaşamı özlemiyorumda yalnızlık galiba dediğiniz gibi yaşantım güzel olursa aklıma bile gelmez buda aslında onu değilde evli olma düşüncesini özlediğimi gösteriyo galiba garip tuhaf. en son farklı davransaydım ayrılmazdık diye düşünüyorum sonra nereye kadar böyle saygısız değersiz yaşayabilicektim hemde küçük bi ilçede hep baskı altında. olması gereken buydu ama pişman olmasınıçok isterdim.Her şeyden önce alışkanlık var , ben ilk boşanmam da hiç bir şey hissetmemiştim başta , duygu denilen şey yoktu iyi ya da kötü ama sonradan çok kötü oldum... Ne olursa olsun üzülmeniz , özlem duymanız normal , zamanla geçecektir yeni yaşantınız eğer güzel olursa zaten aramayacaksınız ama kötü bir yaşantı şekillenirse ister istemez acı verecektir.
ya zaten bana saygısı olmayan bencil biriydi kendi ailesi oğlu öncelikliydi bi değerim yoktu gözünde o yüzden sürmesi aptallıktı. kavgada bitti dediğimdede hiç çaba göstermedi benim içinBir sinir anı ile mi bosanma karari aldiniz? Sizin adiniza cok uzuldum zor bir durum.
çalışıyorum çok şükür. evet sanırım boşluktan şimdi yeniden insanlarla tanış olmayınca üzül. işte o yüzden galiba evliydim neden bu oldu diyo insan..düğün heyecanı gelinlik telaşı hepsi hayal hepsi yalan acı olan bunlar...Bende bosanma davasinda sonra basta birak uzulmeyi nerdeyse gobek atacaktim.Hatta hayatim en huzurlu yazini gecirmistim.Sonra yeni insanlarla tanistim hicbiri olmayinca bi bosluk,ozlem hissettim hatta hala ara ara devam etmekte.Istedigim gibi biri hayatimda olursa hic aklima bile gelmeyecek buna adim kadar eminim.Sevgili olmak icin kimseyle ugrasmak istemiyorum aklima yatmasi lazim.Iki senedir yalnizim.Seni cok iyi anliyorum ama kaptirma sakin kendini.Calismiyorsan ve hep evdeysen depresyona bile girebilirsin kendini ugrasacak bi alan olustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?