- Konu Sahibi gamzelim2012
-
TmmZor olsa gerek dur konularını okuyup gelcem
Bana deger vermedigi icin sevgisini hissettirmedigi kaba oldugu icin. surekli kuserdi uzatirdi en ufak seyi cekilir gibi degildi ama sarılmalarini özledim.Neden ayrildiginiz onemli burda..
Atamiyorum ne kadar kizsam ofkelide olsam atamiyorum. Benim anilarim onlarAtmadiniz mi bence hemen atarak başlayın. Hatırlatır zor unutursunuz öyle.
İçinizde ona dair sevgınız bıtmemıs tam olarak. Alışkanlıklarda var.Bana deger vermedigi icin sevgisini hissettirmedigi kaba oldugu icin. surekli kuserdi uzatirdi en ufak seyi cekilir gibi degildi ama sarılmalarini özledim.
Hayir ben anahtarini baskasiyla yolladim ve baska sehire geldim. Karsilasma ihtimalimiz yok.İçinizde ona dair sevgınız bıtmemıs tam olarak. Alışkanlıklarda var.
Onunla hıc bır araya geldınızmı boşanmadan sonra.
Bana deger vermedigi icin sevgisini hissettirmedigi kaba oldugu icin. surekli kuserdi uzatirdi en ufak seyi cekilir gibi degildi ama sarılmalarini özledim.
Canim benim sagol cok iyisin gercektenÇok bişey yazmamissin ama zaten hicbirzaman değer vermemiş cnm bosverrr kendine değer ver öyle bir hayattansa az özle geçer gider kendiné ugraslar bul onu dusunmemeye çalış o seni kaybetmiş sen onu değil zaman geçecek sen unutacaksin o uzulecek
Kesinlikle aramam dusunmedim bileGayet normal bunları yasamaniz ama gececek. Sakın ozlemin sizi yönetmesine izin vermeyin. Yani tekrar arayip sormayın buyuk hata olur. Kafanizi baska seylerle mesgul edin. Zaman herseyin ilacidir
haklisiniz hepimiz ayni durumdayız :))Canim benim de iki ay oldu davayi acali gorusmuyoruz. Ara ara bende olmaya basladi bende korkuyorum hissettiklerimden. Ama bunlar sevilme ilgi gorme ihtiyacindan emin ol ki adam gibi adam biri ciksa karsina iyi ki bitmis diyeceksin. Kolay degil insanin evini birakmasi ama o evde huzur mu verdiler ki bize. Her Allahim gunu kavga surekli bencillikleri bizi.hizmetci yerine koyma. Kadin olarak deger gormedik. Annesinin babasinin agzina baktilar hep. Bende herkese gulucukler saciyorum ama ara ara icim kan agliyor. Deger miydi diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?