Boşanmak ve toplum

Çalışıyorsanız yani maddi özgürlüğünüz varsa herkesten uzakta bir hayat kurardım ben olsam kendime. Yani o salakların hiçbirini çekmek zorunda değilsiniz. Görüşmeyi kesin önünüze bakın. Zavallılar hangi devirde yaşıyorlar acaba. Hepsini boşverin siz iyiyseniz gerisinin hiçbir önemi yok. Mutlu olun.

Ben de ege bölgesindeyim. İç anadoluya göre tabi ki iyi, en azından ağızlarını kapatıyorum ancak yoruldum.
Bence biraz duymayın çünkü insanlar evli de olsanız bekar da olsanız cocuklu da olsanız cocuksuz da olsanız hep bi yorum yapacaklar.
Enerjinizi bunlara kanalize etmeyin

Seninki de böyle bir durumdu galiba

Eklentiler

• IMG_20210308_155828.webp
    IMG_20210308_155828.webp
    92,3 KB · Görüntüleme: 37
Dava hemen bitsede boşansanız o zaman belki bu kadar dedikodu yapılmaz arkadaşım boşandı kimsenin telini açmıyor bana boşanmayla alakalı kimse konuşmasın diyor insanlar işte bide siz resmiyet te boşanmadıgınız için konuşuyor olabilir ler

Vallahi de billahi de gülün geçin.

İnsanların ailesi parçalanırken, kavgalar yaşanırken oğluna bir “etme” demeyip, “aman biz karışmayalım” diye aracılıktan köşe bucak kaçıp köşelere çekilirken güzeldi de boşanırken mi laf ediliyor?

Yere düşsem 20 tl hastane taksi parasını vermeyecek kişiler ötede otursunlar.

Bu forumda boşanan boşanmayan pek çok hanım derdini paylaşıyor. İnanın eziyete rağmen boşanmayanlar aynı konuları her seferinde çocuk sayısını artırarak ve daha kötüye giderek açarken, kurtulan hanımlarımız yaşama umutla sarılıyor.

Evet ilk anlarda milletin çenesi durmazken iki gün sonra ilgilerini(?) kaybedip daha güncel dedikoduya geçiyorlar.

Onlara göre iş yapsak insanın başı beladan kurtulmaz. Cevabını verip sınırı net çizmek lazım ki siz de bunu yapıyorsunuz. 👍

Hiç korkma, moralini bozma, insanların aptal saptal sözlerine de kulak asma canım. Hayatına nasıl yön vereceğine sadece sen karar verirsin.

Boşanmış kadına acıyan, evladına acıyarak bakan, hayatının bittiğini düşünen de çoğunlukla kadınlar oluyor. Bunu erkekler değil kadınlar yapıyor. Yapan kadınların da genel profili - genellikle- ezik, yıkık, çalışmayan, kocaya bağımlı, kocasız ölürüm sanan, sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun diyen tipler. Aksini daha görmedim.

Niye acınacak hale düşüyormuşuz? Belediyeden kömür yardımı alan, bodrum katlarda izbelerde 4 çocuk büyütenler, evlatlarına üç öğün karbonhidrat- çay dışında gıda sunamayan, leş gibi okullara gönderenler bana ve çocuğuma acıyor. Koca yok, yazık çocuk babasız diyor. Pardon senin çocuklarının başında baba var da ne oluyor? Eşten dosttan eski kıyafetlerle çocukların büyüyor, üç ayda bir kursakları et görüyor, rutubetli odalarda astım oluyorlar ama onlar babalı şanslı; benim koleje giden çocuğum babasız, çalışan para kazanan ben kocasız yazık bize. Öyle baba öyle koca ben zaten istemiyorum. İnsanın yanında adam varsa bunu hissedecek. Hissetmiyorsa adam olmasın boşanayım daha iyi.
Ay ne kadar güzel yazmışsınız yorumunuza sarılıyorum kalpten . Başta kadın olarak kendimize ve çocuğumuza acıyoruz neden yahu neden ? O çocuğun babası var ölmedi görecek birlikte vakit geçirecekler evde kavga gürültüde pısırık psikolojisi bozuk çocuklar yetistirmeyecegiz bu çekilmez oldu

Seninki de böyle bir durumdu galiba
Love bombing diye bir yöntemleri var, bir de aynalama. Bu şekilde kendilerine empat buluyorlar. Sonra yavaş yavaş şeytanlaşıyorlar, bunu yaparken de seni manipüle edip, senin yüzünden bunlar oluyor tarzı suçlamalar yapıyorlar. Empat sonunda ya uyanıyor ya da intihar ediyor.
Onların aşk, sevgi, empati gibi insani duyguları yok. Ego, kıskançlık, öfke gibi duyguları var.

Back
X