Hiç korkma, moralini bozma, insanların aptal saptal sözlerine de kulak asma canım. Hayatına nasıl yön vereceğine sadece sen karar verirsin.
Boşanmış kadına acıyan, evladına acıyarak bakan, hayatının bittiğini düşünen de çoğunlukla kadınlar oluyor. Bunu erkekler değil kadınlar yapıyor. Yapan kadınların da genel profili - genellikle- ezik, yıkık, çalışmayan, kocaya bağımlı, kocasız ölürüm sanan, sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun diyen tipler. Aksini daha görmedim.
Niye acınacak hale düşüyormuşuz? Belediyeden kömür yardımı alan, bodrum katlarda izbelerde 4 çocuk büyütenler, evlatlarına üç öğün karbonhidrat- çay dışında gıda sunamayan, leş gibi okullara gönderenler bana ve çocuğuma acıyor. Koca yok, yazık çocuk babasız diyor. Pardon senin çocuklarının başında baba var da ne oluyor? Eşten dosttan eski kıyafetlerle çocukların büyüyor, üç ayda bir kursakları et görüyor, rutubetli odalarda astım oluyorlar ama onlar babalı şanslı; benim koleje giden çocuğum babasız, çalışan para kazanan ben kocasız yazık bize. Öyle baba öyle koca ben zaten istemiyorum. İnsanın yanında adam varsa bunu hissedecek. Hissetmiyorsa adam olmasın boşanayım daha iyi.