- Konu Sahibi senbensema
-
kızlar selam,çok uzun zamandır forumdan uzaktayım. şu an ağlıyorum, çaresiz hissediyorum ve sizden başka kimse yok konuşabileceğim. kısaca anlatayım zamanım az; eşim yaklaşık 1 sene önce burdaki işinden istifa edip ailesinin yaşadığı şehre abisiyle çalışmaya gitti. ben gönülsüzdüm, bana gel diyor hep ama ben gitmiyorum. burda kurulu düzenim var, işim var, evim var ve en önemlisi ailesiyle anlaşamıyorum artı eşim tutarsız ve ailesiyle denge sağlayamıyor. özetle ben gitmiyorum o gelmiyor. 3,5 yaşında evladımız var. annem benle kalıyor. benim işim ve maaşım iyi çok şükür. eşimle cinsel açıdan çok soğudum 2 sene oldu başka sebeplerden. şu an sevgimin bittiğini hissediyorum(uzun zamandır). eşim sevdiğini iddia ediyor ama sözde! icraatte hiçbir şey yok. onun facede bazı konuşmalarına şahit oldum, hiç hoş değil, basit şeylerdi. ben de o da çok yalnız hissediyoruz, dün konuştuk. ya düzeltelim ya boşanalım dedim. boşanalım dedi. ne yapmalıyım??? karar veremiyorum, boşanmaya cesaret edemiyorum. bana akıl verin.
bu arada babam hayatta değil, annem zor bir kadın. eşim burdan gitmeden önce de aramız çok iyi değildi. bi dönem ayrı şehirlerde kaldık tayin nedeniyle, kızım babasını 2 veya 3 haftada bir görüyor, alıştı bu duruma. ben çokk yalnız ve sevgiye şefkate ihtiyacım olduğunu hissediyorum, eşim bunları vermiyor. ne olur fikir verin... diğer konularıma bakabilirsiniz çok eskiden açılmış...
boşanın demek bize düşmez ,yaşadıklarınız biz bilemeyiz ,bir sürü konunuz var okuyamadım ama sanırım eşinizin ailesi peşinizi bırakmıyor ,eşiniz de onların sözüen uyup başka şehre taşınmış orda yaşıyor ..
bu çok ama çok ters bir durum gerçekten .işi iyi olmasa da bir insan evladını ve eşini yıllarca bırakıp nasıl başka şehre taşınır ,hem de ailesi istiyor diye.
madem evliliğin sorumluluğunu alamayacak o zaman evlenmeseymiş ,ayrıca bir evladı var ,ne kadar kızınız alışsa da yokluğuna size öyle geliyordur ,o çocuk zamanla daha fazla eksiklik hissedecek.
eşiniz hadi sizi düşünmedi diyelim evladınıda mı düşünmedi ,çok acımasızca bir yaklaşım bu .
bir baba nasıl evladını bırakır gider ,madem işini beğenmiyor ,işinin parası az ek işe girsin başka işler bulmaya çalışsın ,ya da sizin yaşadığınız şehirde başka bir iş bulana kadar annesinin yanında kalsaydı da sonra geri dönseydi bari..
böyle evlilik mi olur uzaktan uzağa ,çocuk oyuncağı mı bu yaaa.
böyle insanalr hiç evlenmemeli ,çocuk yap bırak git başka yere ,annenizin yanında olması önemli değilki ,sizin bir kocanız var ,siz kocanızla evlisiniz ,annenizle değil .
kocanız size kocalık yapamadıktan ,evliliğin sorumluluğunu alamayıp ,evladınızı yapayalnız bıraktıktan sonra ne manası var o evliliğin ,ne manası var babalığın..
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.Hakkınızda hayırlısı olsun inş.
neden bilmem ama çok korkuyorum boşanmaktan. evliliğimizin son 3 senesinde toplam 8-9 ay bir aradaydık zaten, bıktım bu durumdan. kadın mıyım, erkek miyim, anne miyim, baba mı!!! yoruldum. bir de facede yadıklarını görünce beynime kan sıçradı. az önce mesaj attım, gözün gönlün başkasına kaydı mı, allah için doğru söyle yazdım. kaymadı yazmış, yalan söylüyor bi de utanmadan...
boşanmaktan korkmuyoruz aslında. kurulu düzenimizin bozulmasından korkuyoruz. senin düzenin büyük ölçü de bozulmayacak - bir nebze de olsa şanslısın.
hem boşanmaktan neden korkasın ki? evi çekip çeviren sen, çocukla maddi manevi ilgilenen sen. ha yanında olsa iş bulamasa tamam ama adam bırakıp gitmiş. çalışmak isteyen her yerde iş bulur. bugün olmasa yarın bulur ama koca gibi evinde olur. dimdik durur.
toplum etkisi de var aslında. şimdi herkes soracak, yorum yapacak... bu düşüncelerde bizi bastırabiliyor
çok haklısın arkadaşım. kararsızlık çok daha zor. ve bir araya gelememek...
eşi yurt dışında çalışan , tayin durumları olmadığı iiçin ayrı ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kalan bir sürü çift var.bu durumda onlarında boşanması lazım...eğer bulunduğunuz yerde iş bulamayıp abisiinin yanında bulduysa ekmeğinin peşin de derim adam. bana kalırsa mesafelerden ziyade duygasal anlamda eksilere düşmüşsünüz....çocuğunuzda var arada...ciddi sıkıntılar yoksa ii düşünün derim ben
Valla arkadaşım eski mesajlarına baktım da eşinle zaten sürekli sorun yaşıyormuşsun. Bu yeni birşey değilmiş ki. Ama sana sabretmeni tavsiye ederim yinede. Biraz daha sabır sonradan keşkelerin olmasın diye. Bir arkadaş daha yazmış, eşi yurtdışında olup da yıllarca ayrı yaşayan, bir türlü biraraya gelemeyen biri başka diğer başka şehirde mecburen yaşamak zorunda olan çiftlerde var.Bu başlı başına boşanma sebebi değil elbette. Ama arada sanırım daha başka şeyler de var. karar senin ama tavsiyem az daha sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?