• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak veya boşanmamak...acil yardım

Tek sorun ayrı olmanız değil, diğer sorunlarınız da ayrılığa bağlı değil..
Üzücü olan düzeltelim ya da boşanalıma karşılık boşanalım demesi.
Adam da mücadele yok. Sanki daha önce aklından geçmiş de sizden gelince
direk atlamış, şok olma durumu yok yani..

Bazı ayrılıklar hayırlıdır.
Adamın hayatınıza kattığı bir artı yok bari yer kaplamasın:ssz:

Canım kendi ayaklarının üstünde duran bi kadınsın madem; çocuğun için bi şans ver ,sen boşanalım diyince boşanalım,

demesini içten gelen bişey olduğuna inanmıyorum ama bence cinsel problemlerinizi ,aranıza soğukluk girmesin sık sık görüşün, halledin bi psikoloğa gidin madem kuratacaksınız tam yapın ,ne yapalım biz türk toplumunda kadınlar daha fedakar arkadaşım,bizde eşimle böyle benim tasvip ettimiyeceğim ,bi işi varken ticarete atıldı filan neyse bir sürü maddi sorunlar yaşadık çalışan bir kadın olarak kıyafetimden ,ayakkabımdan kıstım borçları ödedik, inan çocuğumun hatırı için ama pişman değilim .İyiki fevri davranmamışım sende düşün ve iyi bir karar ver bence meleğim babasız büyümesin....

Son düzenleme:
kızlar selam,çok uzun zamandır forumdan uzaktayım. şu an ağlıyorum, çaresiz hissediyorum ve sizden başka kimse yok konuşabileceğim. kısaca anlatayım zamanım az; eşim yaklaşık 1 sene önce burdaki işinden istifa edip ailesinin yaşadığı şehre abisiyle çalışmaya gitti. ben gönülsüzdüm, bana gel diyor hep ama ben gitmiyorum. burda kurulu düzenim var, işim var, evim var ve en önemlisi ailesiyle anlaşamıyorum artı eşim tutarsız ve ailesiyle denge sağlayamıyor. özetle ben gitmiyorum o gelmiyor. 3,5 yaşında evladımız var. annem benle kalıyor. benim işim ve maaşım iyi çok şükür. eşimle cinsel açıdan çok soğudum 2 sene oldu başka sebeplerden. şu an sevgimin bittiğini hissediyorum(uzun zamandır). eşim sevdiğini iddia ediyor ama sözde! icraatte hiçbir şey yok. onun facede bazı konuşmalarına şahit oldum, hiç hoş değil, basit şeylerdi. ben de o da çok yalnız hissediyoruz, dün konuştuk. ya düzeltelim ya boşanalım dedim. boşanalım dedi. ne yapmalıyım??? karar veremiyorum, boşanmaya cesaret edemiyorum. bana akıl verin.
bu arada babam hayatta değil, annem zor bir kadın. eşim burdan gitmeden önce de aramız çok iyi değildi. bi dönem ayrı şehirlerde kaldık tayin nedeniyle, kızım babasını 2 veya 3 haftada bir görüyor, alıştı bu duruma. ben çokk yalnız ve sevgiye şefkate ihtiyacım olduğunu hissediyorum, eşim bunları vermiyor. ne olur fikir verin... diğer konularıma bakabilirsiniz çok eskiden açılmış...

anlaşılan iş hayatı sizi yıpratmış ciddi bir sorun yoksa bir araya gelip hyatınıza devam etmelisiniz evladınız için

Back
X