Boşanmak veya boşanmamak yardım eder misiniz?

Benzer leri hatta hem sevgiyle evlenip hem pesimden nasıl koştuğunu eskiyi bir bilsen. Benim için anasına rest çeken bende yok annnene öyle etme anan vs diye ilişkilerini kuvvetlendirilmesi 8 yılda bol vardi bozuk kan. Katranı kaynatsan olmazki şeker, cinsine tukurdugum cinsine çeker. Aynen öyle şiddet uyguladı ki işimi konumunu ikimizi de bilsen dudağın uçuklar. Darp raporida aldım Vel hasıl kamu davasına oldu evden uzaklaştırma da aldı. Devlettte birşey yapmadı yapamazki çünkü adam ipe götürür o cins hukukçu herseyci düşün. Sonra dediler terapist diye neyse Türkiye'nin başkentinde bana cip takılmış gibi cart diye bulup yolumu kesiyordu ki ozaman akıllı tlfn da yoktu ki GPRS ola.neyse evlilik terapisti ne en lüksü den gitttim psikiuayriye yönlendirip ciddi ilaçlar yazdı Vel hasıl. İlaç sonrası çok iyiydi çocuk düşündüm vere oldu ama çocukla birlikte adam değişti.ilac icmedi sapiksitelerde yakaladım.en son yüzüne yumruk atıp dudağını patlattım böyle bir anda beklemediği davranıştı da becerebildim. Kanını görünce kafama vurmasıyla bendeki herşeyi bittti. Artık çok uzaktayım. Ve henüz bosanmadim. Surundurucrm

Evet aldatma şiddet yok ama yok sayma var saygı yok bir kere ortak yaşam yok aile olmak yok ki ?
O eskidenmis insanlar ölene kadar bosanmiyormus ama şu an herkes kendi hayatına bakıyor kadınlar daha güçlü.
Ben burada yuvanı yikma boşanma diyenleri de anlayamadım yuva yokki ortada zaten.
24 yaşında gencecik insansiniz sınava odaklanin.
Ha yalvar yakar döner özürler diler sözler verir falan o zaman son bir şans verirsiniz ama diğer türlü geri dönme asla konu sahibi.
Bence hiçbir yalvarmalara da inanma. Ben inandım bir çocuk eserimiz oldu.

Arkadasım öncelikle okuduklarım cok üzüldüm
Eğer eşinin tarafından aklı selim kafası çalışan birileri varsa durumu ona tm ayrıntılarıyla anlat ve o eşinle konuşsun. Bu kişi amca olabilir yani öğretmeni olabilir hurmet ettiği ve eşin üzerinde etkisi olacak aile hayatı düzgün babacan biri olmalı. Eşine asıl ailesinin ikiniz oldugunu ve annesinin kardesinin şeytanlık ettiğini anlatmalı. Ama en kararlıyım yapacak birşey yok derse neyse ki çocuk yok diye düşün teselli ol
Ben bişeyi merak ediyorum. Özellikle babası ölen erkek çocuklarının annelerine bu saplantılı düşkünlüklerinn sebebi ne acaba. Adamlar sanki eşle değil anneyle evli de asıl eş yani karısı zavallım evde yol gözleyen biri. Korkunc ama tr deki çoğu erkek böyle. Akıl alır gibi değil
Evet bence de inanmamali ama çok seviyorum eşimi dediği için böyle bir tavsiye verdim.
Ama umarım boşanır konu sahibi kurtulur.
Evet sevgi o dediğimiz sevgi maaalesefki yapılan saygısızlık karla eksilere inmekte.

Adam 10 gün aramadan sormadan evden gitmiş dönmemiş, bi de kendini boşanmak istediğini söylemiş. Sen neyin mücadelesini vereceksin pardon? Seni hiiiiiç takmıyor ve gram sevmiyor üzgünüm. Gitmekle en doğrusunu yapmışsın ve bu adamı hayatından en kısa zamanda şutlamalısın. Net.

Herkese İyi Akşamlar öncelikle. Kadınlar Klubünün sıkı takipçisiyim lakin üye olup konu açmak bugüne nasipmiş. Konu EŞİM ve benim kararsızlığım. Arkadaşlar ben 24 yaşında 2 yıllık evliyim. Üniversite mezunuyum kpss çalıştığım için bebek düşünmedim. Eşimle aramızdaki tek sorun Ailesi. Eşim babasını kaybetti 1 sene evvel . O zamandan sonra çok düşkünleşti ailesine aşırı derecede. Kendi evine bakmıyor , benimle vakit geçirmiyor ve sürekli annesini pışpışlamam için telkinlerde bulunuyordu. Annemi üzersen seni boşarım diye kaç kez tehdit etti ama ben ciddiye almadım. Sürekli annesini aramamı,sormamı veya bildiğim yemekleri dail ona sormamı istiyor. Annesi ve abisi sürekli bizi planlıyorlardı. Yarın bize gelinecek ertesi gün filancaya gidilecek herşey sürekli beraber yapılmak zorunda. İzin günlerini eşim hiç benimle geçirmedi hep ailesiyleydik. Bir zaman hep bu böyle geçti ve benim sınavım yaklaştığında ders çalışıcam diyerek çok takılmadım. Ve fark ettim ki eşim eve dola dola geldi. Aynı ilde yaşıyoruz onlarda yatmamızı istiyorlar bende kendi evim kendi yatağıma düşkün biriyim hiç yatmadım zaten hep beraberiz. Bunu eşime doldurmuşlar '' vay sen benim ailemle kalmadın baba evimde bir gece yatmadın'' kavga kavga. Para meselelerinide hep beraber konuşuyorlar ben hiç dahil olamıyorum.Sürekli para alışverişleri var . Bizim eve gireni çıkanı bilirler çünkü eşim günde en az 4 kez annesiyle 2-3 kez abisiyle konuşur. Ha birde Whatsapp aile grupları var . afedersiniz wc bile çekecekler. Kuzenleri teyzeleri dayıları vs var o gruptada . o gruptanda bıktım eşimle gece yatağa yatıyoruz günün özeti sohbet gibi konular açmaya çalışıyorum zırt vırt mesajlar geliyor. Bu sebeplerle eşimle çok tartışıyordum . Eşim bana kesin ve net bir dille ailesiyle ilgili asla değişmeyeceğini beğenmiyorsam gidebileceğimi söyledi. Bana düşkün değil. Seviyormu bu konuya göre değişiyor. ona göre ben ailesine duvar örüyormuşum. Bu arada benim ailem il dışında yaşıyor 2 senelik evliyiz bir kez gittik beraber. Abisi evimizdeki herşeye müdahil olan birisi cıvık hafif erkeklerden hep geveze . Eşim bir konuda beni dinlediğinde Hanımağızlı diyerek aşşağılıyor . Avradı aldın bizi unuttun vs sözlerle aklına giriyor. velhasıl arkadaşlar biz problemleri halledemedik ve ben evi terk ettim ama eşimi çok seviyorum. Seven insan katlanır demeyin. Katlanamıyorum hep kavga ediyoruz çünkü. Eşim tam bir kukla ağzında kaynanamın sözleri abisinin sözleri . Eşim benim evi terk etmeme itiraz etmedi. Ayrılmak istediğinide kendi söyledi. henüz eyleme geçmedik ama tavsiyelere ihtiyacım var. Kaynanamı abisini e eşimin zihniyetini değiştiremem ve eşim hiç gitme yapma etme demiyor yaptıklarının tamamen arkasında. Bana ne önerirsiniz bu boşanma sebebi midir? Ben 24 eşim 29 yaşında bu arada.
Vallahi şiştim okurken offf Allah sabır versin ama bu şekilde çok zor...:KK12:

Gaziantepliler ben bursalıyım . Eşimle üniversitede tanıştık. Ailesiyle sadece beni istediklerinde tanıştım öyle yani çözseydim evlenmezdim. Benim anneme karşı esas o uzak. Eşi yok annemin iki kız kardeşim daha var liseliler annem çalışıyor ben bu konuyu açtığımda sen bize gelin geldin diyor sen bize dahil oldun diyor ve benim sinirler zıplıyor direk kavgaya başlıyoruz eşim birşeyler kırıyor üzerindeki tişörtü yırtıyor sonrada kapıyı çekip soluğu annesinde alıyor. 10 gün aramadan sormadan annesinde kaldığı bile oldu
Def et bu ib......yi ay daha okumadigim msjlar var. Def et emin ol bir iki gun aglarsin o da bellki varsa guzel birkac ani ona ve hayatina. Aglarsin en fazla.emin ol devam edersen daha mutsuz olursun.uf ya

Adam icin tin'sin sen..

Seni sevmior sevse cabalar cocukta yok bosan adam kendini gizlemior..

Arkadasım öncelikle okuduklarım cok üzüldüm
Eğer eşinin tarafından aklı selim kafası çalışan birileri varsa durumu ona tm ayrıntılarıyla anlat ve o eşinle konuşsun. Bu kişi amca olabilir yani öğretmeni olabilir hurmet ettiği ve eşin üzerinde etkisi olacak aile hayatı düzgün babacan biri olmalı. Eşine asıl ailesinin ikiniz oldugunu ve annesinin kardesinin şeytanlık ettiğini anlatmalı. Ama en kararlıyım yapacak birşey yok derse neyse ki çocuk yok diye düşün teselli ol
Ben bişeyi merak ediyorum. Özellikle babası ölen erkek çocuklarının annelerine bu saplantılı düşkünlüklerinn sebebi ne acaba. Adamlar sanki eşle değil anneyle evli de asıl eş yani karısı zavallım evde yol gözleyen biri. Korkunc ama tr deki çoğu erkek böyle. Akıl alır gibi değil

Haklısın babalarının eksikliğini annelerine hissettirmemek adına çok saçma bi duruma düşüyorlar sanki eşi annesiymis gibi bütün ilgi sevgi ona gidiyo. zavallı eşi düşünen yok

Aile aile aileee. Şimdiki aklım olsa kocamı tanımaya çalışmakla hiiic vakit kaybetmezdim. Asla eşinle değil ailesiyle kuruyorsun o yuvayı. Kocana derdini anlatmakla hiç uğraşma derim. Anlamayacak. Tut ki anladı, haklı olduğunu düşünse bile haklısın demeyecek. Önce annesini abisini vicdana getirmek lazım yoksa bugün olmazsa yarın biter zaten bu evlilik

Aile aile aileee. Şimdiki aklım olsa kocamı tanımaya çalışmakla hiiic vakit kaybetmezdim. Asla eşinle değil ailesiyle kuruyorsun o yuvayı. Kocana derdini anlatmakla hiç uğraşma derim. Anlamayacak. Tut ki anladı, haklı olduğunu düşünse bile haklısın demeyecek. Önce annesini abisini vicdana getirmek lazım yoksa bugün olmazsa yarın biter zaten bu evlilik
kesinlikle. Ev alma komsu al derler ya es alma ailesini sec derim.benimde yanlis oldu secimim

Back
X