Boşanmak yada boşanmamak son kararım için yardım.

Cordelia

To be or not to be…
Pro Üye
22 Ocak 2013
41.713
210.648
798
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kim-hakli.1084256/

Merhaba hanımlar,
Son bir yardım rica ediyorum
Eski konum yukarıda.
Özet geçeyim. Eşim öfke kontrolü olmayan, aşırı kıskanç, küfür ve hakaretler eden bir adam (dı)
2 ayı geçti evi terkettim. Avukata gittim vekalet verdim fakat davayı açmadım. Anlaşmalıya razı olur diye. En son madem bu kadar istiyorsun tamam dedi. Şunu bil ki ben istemiyorum. Yokluğunda herşeyi anladım. Terapist vs herşeye varım. Sensiz yaşayamam vs vs edebiyat kısmı malum.
- İçki içmeyeceğini gerçekten abarttığını anladığını söyledi.
- Kıskançlık konusunda AVM dışarıda gezme vs konularında birşey demiyordum sana güvenmesem onlarda sorun olurdu. Ben iş arkafaşları konusunda tepkilerimi çok hatalı ve abartılı gösterdim dedi.
-Küfür hakaret bir daha olmayacak. Dedi.
-kıskançlık ve içindeki inat duygusu ile çok öfke doluydum bunları çok düşündüm dedi.
- Hadi hepsine inandım peki cebindeki not ve buna rağmen vermediğin telefon konusu ne olacak dedim. İnadımdan öfkemden yaptım. Telefonlarım sende duracak sorun değil sadece geçmişi unut artık o notla hiçbir ilgim yok. Kağıtlarla(iş şans oyunu vs araya karışmış bilmiyorum benim değil) dedi.
Not bir peçete de yazılıydı. İsim yok. Beni ara kaçmak engellemek çözüm değil yazısı vardı....

Sonuç olarak p.tesi dilekçeyi veriyoruz
dedim.
Bu çok çok önemli bir karar... Son kez değerlendirelim.
Lütfen her boyutuyla olumlu olumsuz yorumlamanızı rica ediyorum.
Bu arada eski eşim hiç bir özel günü atlamayan, sürekli aşk sözleri söyleyen, espirili bir adamdır.

Son düzenleme:
Bu kadar eksinin düzelmesi gerçekten mümkün geldi mi size? Karakter dediğimiz şey bebeklik itibari ile oluşmaya başlıyor. Bu adamın karakteri bu. Tüm ömrünü sil baştan yapamaz.
Gerçekten bilmiyorum. İçkiyi bırakırsa % 70 i biter sorunların. Samimi olması lazım. Hiç ama hiç bilmiyorum.

Çocuk var mı... Kelin ilacı olsa diyorum.. Aynı süreçteyim ve karşımda af dileyen bi adam dahi yok...Ama ben evladım için çok üzülüyorum..

Çocuğunuz var mı?
Evi ilk terkedişiniz mi?
Eşinizle ilgili bulduğunuz ‘beni ara’ yazılı kağıt ilk şüpheniz mi?

Çocuğunuz var mı?
Evi ilk terkedişiniz mi?
Eşinizle ilgili bulduğunuz ‘beni ara’ yazılı kağıt ilk şüpheniz mi?
Çocuğum yok. Evi ilk terk edişim. Telefonu bana vermeme olayı vardı son dönemde. Öncesinde ben bakmazdım zaten. Sanayide çalışıyor. Abuk subuk yazanlar videolar falan var onları görmene ne gerek var dedi. Bende sana tekrar güvenmem için o telefon ve son altı aylık dökümü almam şart dedim. P.tesi dilekçeyi vermek istiyorum.
Bir konum daha var telefonla ilgili... Gerçekten dediği kişi ile görüştüğünü ispatlamıştı. Kafam çok karışık. Tatilde yada hafta sonları yanımda rahat herkesle konuşur. Belki de evli olduğunu bilen biri ile ilişkisi var.

Eğer düzelebileceğini dair en ufak bir umut görüyorsanız ilerde acaba şans versemiydim diye düşünmek yerine bir kere daha deneyin.Ama zaman verin biraz özellikle içki konusunda bıraktığından emin olun ve o şekilde dönün

Siz bence güçlü bir kadinsiniz.
Tanimadigim halde bende o intibayi birakmistiniz.eski konunuzuda okumustum.benim nacizane fikrim bir şans daha verin.eger gerçekten samimiyetine inandiysaniz. En fazla ufak bir hatasinda ayirirsiniz yollarinizi.Allah dogru karar almayi nasib etsin.bencede alkol biterse bircok sorun biter.keske yeryuzunden silinse şu meret.

Siz bence güçlü bir kadinsiniz.
Tanimadigim halde bende o intibayi birakmistiniz.eski konunuzuda okumustum.benim nacizane fikrim bir şans daha verin.eger gerçekten samimiyetine inandiysaniz. En fazla ufak bir hatasinda ayirirsiniz yollarinizi.Allah dogru karar almayi nasib etsin.bencede alkol biterse bircok sorun biter.keske yeryuzunden silinse şu meret.
Çok teşekkür ederim... Abartılınca cidden büyük sorun oluyor. Bir çok kavgamız o alkollü iken oldu. Haftada en az 3 gün içiyordu. Çoğu zaman 5-6 gün bile oluyordu.

Çocuğum yok. Evi ilk terk edişim. Telefonu bana vermeme olayı vardı son dönemde. Öncesinde ben bakmazdım zaten. Sanayide çalışıyor. Abuk subuk yazanlar videolar falan var onları görmene ne gerek var dedi. Bende sana tekrar güvenmem için o telefon ve son altı aylık dökümü almam şart dedim. P.tesi dilekçeyi vermek istiyorum.
Bir konum daha var telefonla ilgili... Gerçekten dediği kişi ile görüştüğünü ispatlamıştı. Kafam çok karışık. Tatilde yada hafta sonları yanımda rahat herkesle konuşur. Belki de evli olduğunu bilen biri ile ilişkisi var.

Hatırladığım üyeymişsiniz. Kıskançlık konusunda ben çok üzülmüştüm size...
Eşiniz sağlıklı bir birey degil, dolayısı ile sağlıklı ilişki yürütemez. Siz de hayır kurumu değilsiniz, hayatınızın sonuna kadar iyi olmasını bekleyip ömrünüzü tüketmeyin. Bu gibi fedakarlıkların sonunhep ağır pişmanlık ile bitiyor.

Bir de aldatmış mıdır bilmiyorum ama bu denli kıskanç adamlarda hep sonunda altından bu çıkıyor... çünkü kişi kendinden bilir işi; diyen boşuna demiyorlar...

Merhaba hanımlar,
Eski konum yukarıda.
Özet geçeyim. Eşim öfke kontrolü olmayan, aşırı kıskanç, küfür ve hakaretler eden bir adam (dı)
2 ayı geçti evi terkettim. Avukata gittim vekalet verdim fakat davayı açmadım. Anlaşmalıya razı olur diye. En son madem bu kadar istiyorsun tamam dedi. Şunu bil ki ben istemiyorum. Yokluğunda herşeyi anladım. Terapist vs herşeye varım. Sensiz yaşayamam vs vs edebiyat kısmı malum.
- Kıskançlık konusunda AVM dışarıda gezme vs konularında birşey demiyordum sana güvenmesem onlarda sorun olurdu. Ben iş arkafaşları konusunda tepkilerimi çok hatalı ve abartılı gösterdim dedi.
-kıskançlık ve içindeki inat duygusu ile çok öfke doluydum bunları çok düşündüm dedi.
- Hadi hepsine inandım peki cebindeki not ve buna rağmen vermediğin telefon konusu ne olacak dedim. İnadımdan öfkemden yaptım. Telefonlarım sende duracak sorun değil sadece geçmişi unut artık o notla hiçbir ilgim yok. Kağıtlarla(iş şans oyunu vs araya karışmış bilmiyorum benim değil) dedi.
Not bir peçete de yazılıydı. İsim yok. Beni ara kaçmak engellemek çözüm değil yazısı vardı....

dedim.
Bu arada eski eşim hiç bir özel günü atlamayan, sürekli aşk sözleri söyleyen, espirili bir adamdır.
Maksimum 6 ay sonra tekrar başlayacak sorunlar ama bu kez şiddette işin içine girecek çünkü gitmen tehlikesi var artık.
-içecek
- iş arkadaşlarını kıskanıyor çünkü muhtemelen kendisi is yerinde ki bir kadınla aşk yaşamış cebinde ki notta buna işaret zaten. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler.
- küfür bir alışkanlıktır. Daha önce yanında küfür etmediğiniz birine küfürlü konuşmazsınız ağzınızdan kaçarsa utanırsınız ama defalarca küfür ettiğiniz birine yine yine ve yine edersiniz mutlaka. Çünkü böyledir bu her zaman.

Merhaba hanımlar,
Eski konum yukarıda.

dedim.
Biraz daha uzak kalın göreceksinizki hemen çirkinlesecek. Şimdi silkelenmis ama kendine geldiğini sanmıyorum erkekler ajitasyon yapmaya bayılır bu tutmayınca gerçek yüzleri ortaya çıkar . Yirmi gün daha uzak kalın bence.

Maksimum 6 ay sonra tekrar başlayacak sorunlar ama bu kez şiddette işin içine girecek çünkü gitmen tehlikesi var artık.
-içecek
- iş arkadaşlarını kıskanıyor çünkü muhtemelen kendisi is yerinde ki bir kadınla aşk yaşamış cebinde ki notta buna işaret zaten. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler.
- küfür bir alışkanlıktır. Daha önce yanında küfür etmediğiniz birine küfürlü konuşmazsınız ağzınızdan kaçarsa utanırsınız ama defalarca küfür ettiğiniz birine yine yine ve yine edersiniz mutlaka. Çünkü böyledir bu her zaman.
Son iki aydır etmiyor ama yüzde yüz haklısınız.

Son iki aydır etmiyor ama yüzde yüz haklısınız.
Edecek, yapmam dediği herşeyi yaoacak ve bundan duyduğu rahatsızlık ilk zamanlarda fiziksel şiddete dönüşecek sonra alışkanlık olacak o da artık her kafası attığında bir tane patlatacak. Hiç gerek yok zaten yeteri kadar psikolojik şiddet görmüşsün bu seni ne hale getirmiş bak küfür hakaret aşağılama yemedigin şey kalmamış hala acaba diyecek kadar güçsüzleşmişsin.
Tek tavsiyem var yoluna bak ve atlatmak için gerekirse iş-şehir değiştir.

Yani süreç herkez icin ayni ilerlemiyorki.adam var hem suclu hem guzlu.kadini suclayarak bitiriyor.adam var sekildeki gibi pisman oluyor.simdi kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum.esimin kararliligindan eminsem sozunde duran bir adamsa.siddet gormediysem. Aldatilmadiysam.ailemle cirkinlesmemisse.sorun tamamen kiskanclik ve alkolse ki bunlar tedavisi mumkun olan seyler.keske dememek icin bir kez daha denerdim.

Çok olumsuzluklar var ama aklınız karışmış ki konu açmışsınız. Bence terapist falan her şeye varım diyorsa en azından hayat boyu"acaba düzelir miydi ,bir daha deneseydik nasıl olurdu" diye düşüneceğinize deneyin tekrar. (aldatma kesin yoksa). Ama boşanmayı sadece "askıya" aldığınızı ve son kez kendi iç huzurunuz için şans verdiğinizi bilsin. Bazı insanlar tamamen kaybedince kıymet biliyor. Baktınız olmuyor boşanın o zaman. Ha 3-5 ay önce ha sonra fark etmez, aklınızda yer etmemiş olur.

Isi gucu ekonomik ozgurlugu olan bir kadinsiniz.muhtac oldugunuzdan yada cocuk icin mecbur oldugunuzdan donmeyeceksiniz.bu tamamrn sizin özgür iradenizle verdiginiz bir karar olacak.dayatilan hic bir mahkumiyetiniz yok yani.olaya kendi iliskinize bir sans daha vermek olarak bakin ( elbette gonlunuzde sevgisi varsa )

Merhaba hanımlar,
Eski konum yukarıda.

dedim.
Bosanin icki asla azalmax
Ask sozleri soyleyen de hep iyi adam degildir.

Back
X