- 8 Ocak 2017
- 141
- 336
- 103
Gerçekten bilmiyorum. İçkiyi bırakırsa % 70 i biter sorunların. Samimi olması lazım. Hiç ama hiç bilmiyorum.
Evden ilk ayrılışım demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Eşinizle evlendiğinizde birbirini seven iki insandınız değil mi? Bakın sizin onu sevdiğinizi bilen, evlenirken size değer verip sevdiğini hissettiren bu kişi yıllar geçtikçe sizin gayet normal iş ilişkilerinizi bahane ederek bile neler yaşatabiliyor. Şimdi ise aradaki ilişki zarar görmüş evlenirken var olan duygular hasar almış. Hatta büyük ihtimalle sizi aldatmış. Ki zaten aslında aşırı kıskanç olması diğer üyelerin de dediği gibi kişi kendinden bilir işi meselesi.
Burada şunu düşünün ilişkiniz daha hasar almamışken bile sizi üzebilen kişi ikinizde eski duyguları hissetmezken, üstelik siz ayrılma sürecine girdiğiniz halde geri dönüş yapmışken sizi üzmeye niye çekinsin ki?
Ben evliliğinizde sizin mutlu olacağınız bir tablo göremiyorum. Ayrılma konusunda en sağlam adımlar ilk terk edişte atılır eğer bir kere geri dönerseniz bir daha evden ayrılmanız psikolojik olarak çok daha zor olacak sizin için. Hakkınızda hayırlısı olsun.