https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kim-hakli.1084256/
Merhaba hanımlar,
Son bir yardım rica ediyorum
Eski konum yukarıda.
Özet geçeyim. Eşim öfke kontrolü olmayan, aşırı kıskanç, küfür ve hakaretler eden bir adam (dı)
2 ayı geçti evi terkettim. Avukata gittim vekalet verdim fakat davayı açmadım. Anlaşmalıya razı olur diye. En son madem bu kadar istiyorsun tamam dedi. Şunu bil ki ben istemiyorum. Yokluğunda herşeyi anladım. Terapist vs herşeye varım. Sensiz yaşayamam vs vs edebiyat kısmı malum.
- İçki içmeyeceğini gerçekten abarttığını anladığını söyledi.
- Kıskançlık konusunda AVM dışarıda gezme vs konularında birşey demiyordum sana güvenmesem onlarda sorun olurdu. Ben iş arkafaşları konusunda tepkilerimi çok hatalı ve abartılı gösterdim dedi.
-Küfür hakaret bir daha olmayacak. Dedi.
-kıskançlık ve içindeki inat duygusu ile çok öfke doluydum bunları çok düşündüm dedi.
- Hadi hepsine inandım peki cebindeki not ve buna rağmen vermediğin telefon konusu ne olacak dedim. İnadımdan öfkemden yaptım. Telefonlarım sende duracak sorun değil sadece geçmişi unut artık o notla hiçbir ilgim yok. Kağıtlarla(iş şans oyunu vs araya karışmış bilmiyorum benim değil) dedi.
Not bir peçete de yazılıydı. İsim yok. Beni ara kaçmak engellemek çözüm değil yazısı vardı....
Sonuç olarak p.tesi dilekçeyi veriyoruz
dedim.
Bu çok çok önemli bir karar... Son kez değerlendirelim.
Lütfen her boyutuyla olumlu olumsuz yorumlamanızı rica ediyorum.
Bu arada eski eşim hiç bir özel günü atlamayan, sürekli aşk sözleri söyleyen, espirili bir adamdır.