- 19 Mayıs 2020
- 47.780
- 214.706
- 598
Al git dedikten sonra nereye uğraşıyor. Kendi zırt orda bırt burda. Mecbur verecek. Ama siz böyle yaparsanız uğraşır tabi.Kızım üzerinden yapamam bunu. Uğraşır çünkü biliyorum. Bizden uzak Allah'a yakın olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al git dedikten sonra nereye uğraşıyor. Kendi zırt orda bırt burda. Mecbur verecek. Ama siz böyle yaparsanız uğraşır tabi.Kızım üzerinden yapamam bunu. Uğraşır çünkü biliyorum. Bizden uzak Allah'a yakın olsun.
Tamam gitmicem. Kararlıyım gitmeye.Sen evden gitme,o gitsin... dediğim gibi aile konutu olduğunu belirt tapuda, dava bitene kadar sen oturursun.. Birde kararlı ol, gidiyorum diyip oturursan, gidip geri dönersen yalama olur, kıymetin kalmaz.. Karar veremediyseniz bu oyunlara hiç girmeyin, dediğim gibi kendi kuyunuzu kazmış olursunuz.. Bu güne kadar neden çalışmadınız? Özel değilse..
Nerden de biliyorum.Tamam gitmicem. Kararlıyım gitmeye.
Eşim çalışmamı istemedi dicem kizacaksiniz, kızmayın:)
Amin çok teşekkür ederimKesinlikle rahatlık batmış. Açıkçası biraz eleştiri gibi olacak ama hemcinslerimden yeri geliyor ben bile korkuyorum. Cadaloz dolu
Yani sizi kaybederse çok yanlış yapacak ki bir yuva var ortada da belirgin bir sıkıntı yok, kendisini de ifade etmiyor. Onu sizsiz bırakın kendinizi geliştirin diyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah her şey istediğiniz gibi ilerler ve mutlu olursunuz.
Nerden de biliyorum.![]()
Yani alsa bile nasıl bakacak istese de bakamaz iştenAl git dedikten sonra nereye uğraşıyor. Kendi zırt orda bırt burda. Mecbur verecek. Ama siz böyle yaparsanız uğraşır tabi.
Sizi hayatta boşamaz. Gider dışarda gününü gün eder, sizin kadar eziyet edebileceği birini bulursa ayrı ev açar. Ama sizi boşamaz. Erkek sonuçta, kimse de ayıplamaz onu, hele paralı ve sözü geçen biri ise, iç geçire geçire bakarlar helal bee derler. Sizin suçunuz, saltanatını korkaklığınıza borçlu.Yani alsa bile nasıl bakacak istese de bakamaz işten
Paralı ve sözü geçen biri değil:) evet haklısın benim suçum ..Sizi hayatta boşamaz. Gider dışarda gününü gün eder, sizin kadar eziyet edebileceği birini bulursa ayrı ev açar. Ama sizi boşamaz. Erkek sonuçta, kimse de ayıplamaz onu, hele paralı ve sözü geçen biri ise, iç geçire geçire bakarlar helal bee derler. Sizin suçunuz, saltanatını korkaklığınıza borçlu.
Olsun, erkek. Ç.kü var.Paralı ve sözü geçen biri değil:) evet haklısın benim suçum ..
Evet cümleye hep öyle başlıyordum konusurken :) derdimi de anlatmicam nasıl olsa anlamıyor yada anlamazliktan geliyor. Dava açacam kağıttan öğrensin:)Sen sakin olacaksın önce, sonra al karşına konuş... lütfen lafa “seni seviyorum ama...” diye başlama!! Kendini çok değersiz hissettiğini anlat, kararlı olduğunu bilsin.. Eğip bükme şu olsa bu olurdu, sen şunu dedin vs.. hiç girme.. Güzelce derdini anlat... Sonra duruma göre tavrını belirlersin..Umarım herşey gönlünce olur..
Allah seniOlsun, erkek. Ç.kü var.Ne değerli birşey olduğunu anlatmama lüzum yok sanıyorum.
Doğru söylüyorsunuz. teşekkür ederimsakın kızınıza siz de sinirle babasını kötüleyecek bir şey söylemeyin o daha bebek, bu şekilde psikolojisini bozmak hiç doğru değil. aileniz arkanızdaysa hiç beklemeyin derim. pazarda limon satar yine de kendi başıma çocuğumla kalırım. kendisi de gitsin nereye gitmek istiyorsa.
Tahmininiz doğru olabilir çok mantıklı. Zaten öyle bir iması olmuştu. Beni sevdiğini sanmıyorum çünkü seven insan üzmekten imtina eder.Bütün yorumlariniza baktım ama farklı açıdan. Diyorum ki acaba bu adam uzakta çalıştığı için kafasında sürekli kuruyormu bu aldatma meselesini. Çünkü bazı erkekler böyle takintililar ve hiç olmayacak şeyleri düşünürler. Hele bide etrafta bu tür insanları gördükçe hep evdekinden suphelenirler. İçinde kurup kurup size soğuk olabilir. Sizi kırmak içinde sevmiyorum vs vs diyebilir. Bence beraber bir çift terapisine gidin. Emin olun anlattığınız kadarıyla boşanmak istese çoktan bosanirdı. Çünkü insan sevmediği bı insanla çocuk için bile olsa beraber olmaz. Sürekli de kusuyormus e tabi eğer dediğim gibi kafasında kuran biriyse bunları size sürekli anlatacak değil. yanlış anlamayın bunlar sadece benim tahminlerim. Bu arada evde olduğunda birliktelik yaşıyor musunuz?
Annesinde ne oldu ki?Eşim aradı açtım. "Türkiye'ye gelecem, patrona mesaj attım" dedi.
- ne burdaki isyeri çağırmış, ne de oradaki işyeri gönderiyor. Kendisi istemiş gelmeyi.
- konusmuyorken neden bu ayrıntıyı bana söyleme gereği duydu?
Bu işte bir iş var.
Bir de bana "anneme gittin mi hiç bu aralar" diye sordu. Ben de "evet, neden?" Dedim. "Hiç öylesine" dedi.
Bir insan bunu neden durduk yere sorar?
Yakında dönüyor, içimde bir heyecan, gerginlik...
Bir şey olmadı ki. gittim bir saat oturdum döndüm. niye öyle sordu hiç anlamadım. acaba ona soğuk yapıyorum annesine de mi yapıyorum diye mi merak etti.Annesinde ne oldu ki?