boşanmak zor mu? neden boşandınız?

bence de hatayı kendinde arama..
eşini kimseye yar etmez onlar..
tek erkek olan aileler böyle aman aman uzak olsunlar
böyle tiplerin hiç evlenmemesi gerekiyo bence
o anneyi ve görümceleri de anlamıyorum
madem huzur vermicektiniz oğlunuz dizinizin dibinde olsun istiyodunuz
madem bu kadar da etkileyebiliyosunuz
niye evlenmesine müsade edip başkasının da hayatını yakıyosunuz dimi
allahlarından bulsun böyleleri

Kız senin başka üyeliğin varmıydı? Bu ablalar konusunu birkere okumuştum.
Canım anlaşılamıyorsa ve aradaki muhabbet üçüncü bir kişinin yüzünden bozuluyorsa yapacak birşey yok.
Boşanmalar sadece dayak, kumar vs şeyler yüzünden olmaz. Anlaşmazlık da bir boşanma sebebidir. Bana da dediler o yok bu yok neden boşanıyorsun diye. Ruhen mutlu değilim yetmezmi dedim. Kimseye laf söyletmedim.

Ama ne olursa olsun yıpratıcı bir süreç. Herşeyin hayırlısı olsun.

İçimden siz barışırsınız gibi geldi. Burnu sürtsün en azından :KK66:
yok benim başka bir üyeliğim yok da çokça okudum abla konusunu burda En Büyük KK

teşekkür ederim..

çok teşekkür ederim. hakkaten tek erkeklerle ilgili böyle çok durum okudum ama erkeğe de bağlı. ben hep şey düşünmüştüm, tek ya aman o kırılmasın üzülmesin diye her şey onun istediği gibi olur. ama yok. öyle değilmiş. böyle gelmiş böyle gider..

• Beğen
Reactions: mw-
inan bu sorunlar bir kez başladımı devamı kesilmez gibi görüyordum öyle de oldu. zamanla her şey gözüne batmaya başladı bu sebepten. yok ondan genç olmam(13 yaş var aramızda) yok ondan fazla para kazanmam. normalde sevineceği şeyler bile sorun oldu. benim kararlı olduğumu hep biliyordu, diyordu güvenmiyorum sana çocuğumuz bile olsa alıp gidersin. yani katlanmayacağımı kendisi de biliyordu. çocuğumun olmaması büyük bir şans... size de kolaylıklar dilerim. ben yapamadım umarım siz başedebilirsiniz...

erkekler kadının maddi manevi güçlü olmasını kaldıramıyor değil mi? ee öyle olunca ne o ne ailesi ezemiyor tabi. Çok yazık gurur duymaları gereken şeyleri kusur gibi görüyorlar. Allah bildiği gibi yapsın böyle aileleriii :KK61:

Yargılamak ıcın sormuyorum
uzakta olan 5 ablayla neden aranız bu derece kötü?

Yargılamak ıcın sormuyorum
uzakta olan 5 ablayla neden aranız bu derece kötü?
bu derece kötü denecek bir olay yok aslında. hep aranıp sorulmak,neredeyse her gün nerde olunduğunun bilinmesini istiyorlardı. onların tabiriyle onlar gibi olmamı.kendi aralarında günde birkaç kez haberleşiyorlardı ve eşimin yanında hep aramıyor sormuyor diye söyleniyorlardı. ne kadar yapabildiğime değil neden onlar gibi olmadığıma takmışlardı..

3 ay önce yaşadığımız ayrılıkta ise arayıp sormayı bırak hoş olmayan tepkiler verdiklerini gördüm. ben de sadece bayramda aradım. konuşmak istemediler daha da aramadım. yoksa yanyana geldiğimizde gayet beraber oturup kalkan, yemeklerde buluşan tiplerdik ondan öncesinde.

Son düzenleme:
erkekler kadının maddi manevi güçlü olmasını kaldıramıyor değil mi? ee öyle olunca ne o ne ailesi ezemiyor tabi. Çok yazık gurur duymaları gereken şeyleri kusur gibi görüyorlar. Allah bildiği gibi yapsın böyle aileleriii :KK61:
normalde eşim tarafından değil de ailesi tarafından bu hisse kapıldığım oldu.hep oğullarını bir benden üstün görme çabaları vardı ki sanırım aradaki farkı kapamaya çalıştılar. eşim sadece son zamanda söyledi.

Aynısı bende de vardi 3 ablası vardı benı kabullenmediler zaten anne ile ablalar uğrasıp nişan attırdılar. Evlenseydim de sanırım durumum sizden farksız olmayacaktı

Bir avukat ile bizzat görüşün bence en iyisi bu.. keşke yakınlarımda olsaydınız kardeşim size destek olmak isterdim. ..bence gayet güçlü ve ayakları yere basan birisiniz. ..dilerim dirayetiniz aynı kalsın. ..zihninizi bulandirmayin ve gerekeni yapın sadece. ..bir süre sonra onda kalan igneniz için bile hayiflanacaksiniz. ...üzülmeyin asla ;Hayır Olandadir ablacim...

kısacası evli olduğuna alışamadı, onların da pek izin verdiğini söyleyemem. sürekli gel git, gelmişken burda uyu, oğlumuzu üzme. ben de mesafe koymaya çalıştıysam da yaapmadım. hiç tartışmamız vs. olmamıştı ailesiyle ciddi ciddi.annesine dediğim ilk lafta beni oğluna şikayet etmişti. ve annesiyle konuşmamdan 2 saat geçmeden eşimden seni işten almaya gelmicem, eve kendin gidersin diye bir mesaj geldi. sanırım bağlılığın ne derece olduğunu tahmin edersiniz. benle barışmak istediğinde bile ablalarım ne der diye durup düşünmüş. barıştıktan sonra annesiyle görüşmeye başladım asgari düzeyde. zaten aynı şehirde olmayan ablalarını bayramda aradım. görüşmek istemediler, müsait değil dedirttiler. yok neden ısrarla aramıyosun aranı düzeltmiyosun diyen eş.. başka bir sebep yok.. 3 ay olmuş onlara başka adım atmamışım.. sorun buymuş..
Küçük bi çocukla evlenmişsiniz:KK43:

Bir avukat ile bizzat görüşün bence en iyisi bu.. keşke yakınlarımda olsaydınız kardeşim size destek olmak isterdim. ..bence gayet güçlü ve ayakları yere basan birisiniz. ..dilerim dirayetiniz aynı kalsın. ..zihninizi bulandirmayin ve gerekeni yapın sadece. ..bir süre sonra onda kalan igneniz için bile hayiflanacaksiniz. ...üzülmeyin asla ;Hayır Olandadir ablacim...
Çok teşekkür ederim. Her ne kadar kendimi şuan iyi hissetsem de boşluğa düşmemek için buraya yazdım. Hayırlısı buymuş

Tam konuyu anlatmadiginiz icin sebepleri bilemeyiz ama eşin kardesiyle konusmani istemis dayanamamis dedi diye sevmiyor diyosun da sende seviyor olsaydin ayrilmayi goze almaz ablasiyla konusurdun. Bu acidan hiç dusundun mu

Tam konuyu anlatmadiginiz icin sebepleri bilemeyiz ama eşin kardesiyle konusmani istemis dayanamamis dedi diye sevmiyor diyosun da sende seviyor olsaydin ayrilmayi goze almaz ablasiyla konusurdun. Bu acidan hiç dusundun mu
Sizce bu ikisi aynı şey mi? Ben neden evliliğimin devamı için 3.kişilerden medet umayım?

Ay içim şişti ya bu ne abla sevgisi.Benim de bi erkek kardeşim var daha 21 yaşında çok severim çok iyi anlaşırız ama ilerde karısının her gün beni aramasını neden istiyim ki yani?Bence görümceleriniz pek sağlıklı insanlar değiller.Kimse onlar gibi olmak zorunda değil.Bu nereye kadar gidecek böyle?Diyelim ki boşanmadınız ve çocuğunuz oldu.Bunlar ailecek o çocuğu da delirtirler el birliğiyle.Sürekli kendilerine benzetmeye çalışırlar filan.Off düşüncesi bile çok itici.Bence eşiniz sizi deniyor.Bak ablalarım senden çok değerli boşanırım bile diyor.Kesinlikle o uyuz ablaları aramayın şikayet etmek nedir ya allahım nasıl sinir oldum?Hayır siz kimsiniz ya siz bayramda aramışsınız yok müsait değillermişte bilmem ne?Sen abla olacaksın ya biraz büyüklük göster dimi yüce gönüllü ol.
Bırakın sevgili ablalarıyla ömür boyu yaşasın madem.Sizi kaybedince belki aslında gerçek ailesini de kaybettiğini anlar.

Ay içim şişti ya bu ne abla sevgisi.Benim de bi erkek kardeşim var daha 21 yaşında çok severim çok iyi anlaşırız ama ilerde karısının her gün beni aramasını neden istiyim ki yani?Bence görümceleriniz pek sağlıklı insanlar değiller.Kimse onlar gibi olmak zorunda değil.Bu nereye kadar gidecek böyle?Diyelim ki boşanmadınız ve çocuğunuz oldu.Bunlar ailecek o çocuğu da delirtirler el birliğiyle.Sürekli kendilerine benzetmeye çalışırlar filan.Off düşüncesi bile çok itici.Bence eşiniz sizi deniyor.Bak ablalarım senden çok değerli boşanırım bile diyor.Kesinlikle o uyuz ablaları aramayın şikayet etmek nedir ya allahım nasıl sinir oldum?Hayır siz kimsiniz ya siz bayramda aramışsınız yok müsait değillermişte bilmem ne?Sen abla olacaksın ya biraz büyüklük göster dimi yüce gönüllü ol.
Bırakın sevgili ablalarıyla ömür boyu yaşasın madem.Sizi kaybedince belki aslında gerçek ailesini de kaybettiğini anlar.
Çok sevdim sizi :KK45:

sonradan aklı başına gelir.ablalarımı yanında olacak her daim.
ya şimdi bana diyor ki sen eşyalarını topla ben gelip eşyaları alcam, evi boşaltacağım. böyle bir hakkı yok diye biliyorum.yanılıyor muyum?

ya şimdi bana diyor ki sen eşyalarını topla ben gelip eşyaları alcam, evi boşaltacağım. böyle bir hakkı yok diye biliyorum.yanılıyor muyum?

gözü dönmüş kör olmuş.akıllı bir adam olsa kendini sevse kendine değer verse önce evdeki kadınını bırakmaz millet karım diye ölür bu adam normal ve sağlıklı sölemiyor bunları.aklı gidik.geldiğinde çok geç olacak seni bitirmiş olacak burayada yazıyorum.eğer aldında başka bir neden yoksa.aldatma gibi.

Kızlar merhaba..

3 yıllık evli 24 yaşında bir bayanım. Dün (eski)eşimle konuşup boşanma kararı aldık. Daha doğrusu kararını bana bildirdi. 3 ay önce ayrılık kararı alıp 20 günlük babamın evinde kalmışlığım var. Karar benimdi, sonra konuştuk birbirimizi sevdiğimize ve sorunları aşabileceğimize inandık. tekrar barıştık. Sorunumuz sade ve sadece onun ailesi ! tek erkek 5 abla ve 1 anne olan yaşamına beni alması çok zorladı sanırım onları. Öyle ki daha 3 aylık evliyken büyük görümcemin sen bizi ayıramayacaksın demesinden anlamalıydım! Sorun şu ki dün karşıma geçip 3 ay oldu sen hala ablamlarla konuşmuyorsun ben ayrılmak istiyorum dedi. Onlar benim için önemli dedi. Aslında ben de tam anlamıyla bu 3 ayda bunu hissetsem de söylemeye cesaret edememiştim. Beni hala çok çok sevdiğini de ekledi(!) Doğrusu ben de onu çok seviyorum ama sevgi anlayışımızın aynı olduğunu hiç zannetmiyorum. Çok sabırlı davrandı Allah var, ne demek 3 ay dimi :)

Sorunum şu ki gerek dün boşanmayla ilgili söyledikleri, gerek sebep gösterdiği saçmalıklar beni fazlasıyla soğuttu. Daha aileme durumu anlatmadım bile, iyice düşündüm tüm gece ve böyle bir adamla olmadığına çok şükrettim. Şuan kendimi hiiç olmadığım kadar iyi hissediyorum, sanki üzerimden bir yük kalkmış gibi, büyük bir savaşı kazanmış gibi.

Bu ruh halimin devamı için tavsiyeleriniz var mı? Beni nelerin beklediğini bilmiyorum. Gerçekten böyle bir adamın yokluğu bana ne kaybettirebilir bilmek istiyorum...

salak herif.
yaşasın k.çı kırık ablalarıyla..

Back
X