- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi Lightofgod87
-
Cnm bilmiorum diğer konularımi okudunmu bunlar aşiretler evlenirkende bizde boşanmak yok ona göre karar ver dediler bende o zamanki aşkla tmm dedim ama bisi olmaz dedim olmazsa anlasamazsam biter dedim ama bitiremedim birakmadilar bu sefer çocuk oldu eş kisisi iice kudurdu nasıl olsa birakamaz diye ailem evlenirken yapma dediler soylediklerini yaparlarmi evet yaparlar namus davasina döndürdüler ablalarimin ogullarini tehdit ediolar abilerimle tehdit ediolar onlara zarar gelse benim yüzümden gelecek bı yanda kendi hayatım bı yanda ailemin hayatı avukatimin bana dediği sığınma evi 6 ay biyerde diğer 6 ay biyerde hayatım boyunca kaçarak yasicam elimde 1 yaşında küçücük bebegimle ordan oraya kacicam üstelik hangi birine koruma kararı alacam ben kadın sığınma evine gittikce onlarda aileme saldircak babam daha dört ay oldu oleli başımızdan bı erkekte yok abim zaten gönüllü deil bu savaşın içine girmeye ama bende oraya gidip o savaşın içine girmek istemiyorum ben şaşırdım kaldım yemin ederim neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum kendi hayatimmi ömür boyu kaçarak yasamakmi ailemin başına gelebilecek herhangi bi riski göze almakmi yoksa pes edip gidip kendi hayatimi feda etmekmi gerçekten çok zor durumdayimKararın en zor kısmını vermişsiniz . Boşanma arefesinde dava açma kısmını ..
Bundan sonrası için geri adım atmak mı dersin , dönmek mi , şans vermek mi ? bunların hiç biri normalde gr. içinden gelmiyor da sadece bu tehditler yüzünden düşünüyorsan ... asla .
Koruma talep et. Kayınpeder olacak kişiye , hakkınızda suç duyurusunda bulunacağız , işleri yokuşa sürmeyin de .
Ha kuru gürültü mü yapıyorlar korkutup , gerçekten kötülük yapacak insanlar mı ? bunun garantisi yok ... ama bir evlatta şiddet uygulayan bir baba, sağa sola tehdit savuran bir dede yanında büyümeyi asla hakketmez .
Of hakkaten zor Allah yardımcın olsun.Cnm bilmiorum diğer konularımi okudunmu bunlar aşiretler evlenirkende bizde boşanmak yok ona göre karar ver dediler bende o zamanki aşkla tmm dedim ama bisi olmaz dedim olmazsa anlasamazsam biter dedim ama bitiremedim birakmadilar bu sefer çocuk oldu eş kisisi iice kudurdu nasıl olsa birakamaz diye ailem evlenirken yapma dediler soylediklerini yaparlarmi evet yaparlar namus davasina döndürdüler ablalarimin ogullarini tehdit ediolar abilerimle tehdit ediolar onlara zarar gelse benim yüzümden gelecek bı yanda kendi hayatım bı yanda ailemin hayatı avukatimin bana dediği sığınma evi 6 ay biyerde diğer 6 ay biyerde hayatım boyunca kaçarak yasicam elimde 1 yaşında küçücük bebegimle ordan oraya kacicam üstelik hangi birine koruma kararı alacam ben kadın sığınma evine gittikce onlarda aileme saldircak babam daha dört ay oldu oleli başımızdan bı erkekte yok abim zaten gönüllü deil bu savaşın içine girmeye ama bende oraya gidip o savaşın içine girmek istemiyorum ben şaşırdım kaldım yemin ederim neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum kendi hayatimmi ömür boyu kaçarak yasamakmi ailemin başına gelebilecek herhangi bi riski göze almakmi yoksa pes edip gidip kendi hayatimi feda etmekmi gerçekten çok zor durumdayim
Cnm bilmiorum diğer konularımi okudunmu bunlar aşiretler evlenirkende bizde boşanmak yok ona göre karar ver dediler bende o zamanki aşkla tmm dedim ama bisi olmaz dedim olmazsa anlasamazsam biter dedim ama bitiremedim birakmadilar bu sefer çocuk oldu eş kisisi iice kudurdu nasıl olsa birakamaz diye ailem evlenirken yapma dediler soylediklerini yaparlarmi evet yaparlar namus davasina döndürdüler ablalarimin ogullarini tehdit ediolar abilerimle tehdit ediolar onlara zarar gelse benim yüzümden gelecek bı yanda kendi hayatım bı yanda ailemin hayatı avukatimin bana dediği sığınma evi 6 ay biyerde diğer 6 ay biyerde hayatım boyunca kaçarak yasicam elimde 1 yaşında küçücük bebegimle ordan oraya kacicam üstelik hangi birine koruma kararı alacam ben kadın sığınma evine gittikce onlarda aileme saldircak babam daha dört ay oldu oleli başımızdan bı erkekte yok abim zaten gönüllü deil bu savaşın içine girmeye ama bende oraya gidip o savaşın içine girmek istemiyorum ben şaşırdım kaldım yemin ederim neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorum kendi hayatimmi ömür boyu kaçarak yasamakmi ailemin başına gelebilecek herhangi bi riski göze almakmi yoksa pes edip gidip kendi hayatimi feda etmekmi gerçekten çok zor durumdayim
Amin annem 30 yaşında kadın ben onu zorla gonderemem o cehenneme dönmem diyo demiş oda ozamn cocugumuzu getirsin nereye gidiyosa gitsin demiş kanının son damlasini dokerim bırakmam çocuğu demis sora gorumcem annemi aramis yalvarmış annemde gerekirse kadın siginma evine gidicem dio demiş oda teyze ne olur artık eşimden için yapmayacak elinde küçücük çocukla başına bisi gelecek yapmasın yalvarırım gelsin evine nasıl olmasini istiosa öle yapsın demiş eş kisiside aramis ablama yalvarmis ben sadece çocuğu istemiyorum ben karimsiz çocuğu napayim ben karımı çok seviyorum bı hata yaptım bidaha asla olmayacak demisAllah yardımcın olsun seninde ufaklığında.
Annen ne cevap vermiş o adama? Korktuğunu hissettirmemiştir inşallah
Önceki konularınızı bilmiyorum sürekli şiddet mi vardı?Amin annem 30 yaşında kadın ben onu zorla gonderemem o cehenneme dönmem diyo demiş oda ozamn cocugumuzu getirsin nereye gidiyosa gitsin demiş kanının son damlasini dokerim bırakmam çocuğu demis sora gorumcem annemi aramis yalvarmış annemde gerekirse kadın siginma evine gidicem dio demiş oda teyze ne olur artık eşimden için yapmayacak elinde küçücük çocukla başına bisi gelecek yapmasın yalvarırım gelsin evine nasıl olmasini istiosa öle yapsın demiş eş kisiside aramis ablama yalvarmis ben sadece çocuğu istemiyorum ben karimsiz çocuğu napayim ben karımı çok seviyorum bı hata yaptım bidaha asla olmayacak demis
Bu eş kisisi canın sağolsun bu yaptığını unutucam yine istediginde seni Ankara'ya gondericem sana karşı hiçbir ofkem kirginligim yok dio söz sıkıntı cikarmicam dio sora kaynım aradı oda namusum ve şerefim uzerine yemin ederim ki bidaha yaparsa seni ben kendi ellerimle cocugunla ankaraya birakicam dio yeterki dön evine dio ama ben bunların hicbirine inanamıyorumkonunu ilk kez burda okudum . öncesini bilmiyordum ama en azından şimdi biraz daha net fikrim oldu .
zor evet ... gittiğinde seni asla mutlu bir tablo da beklemeyecek ..aksine sana karşı daha öfkeli olacaklar muhtemelen ...
belki de amaç sadece çocuğu almak olacak , biraz büyüyene kadar akılları sıra seni çağırıyor olabilirler ...hepsi bir ihtimal ...
ben ettim sen etme diye yana yakıla pişamn bir eş profili sanmıyorum olsun .
Biz burada ne yazsak , sen bu git gellerle bir gün tak edip bir karar vereceksin .. o karar ne olursa senin için en hayırlısı olsun demekten başka ne denir ki ?
Çünkü korkuyorsun onlardan, kim olsa korkar haklısın. Maddi durumun nasıl?Bu eş kisisi canın sağolsun bu yaptığını unutucam yine istediginde seni Ankara'ya gondericem sana karşı hiçbir ofkem kirginligim yok dio söz sıkıntı cikarmicam dio sora kaynım aradı oda namusum ve şerefim uzerine yemin ederim ki bidaha yaparsa seni ben kendi ellerimle cocugunla ankaraya birakicam dio yeterki dön evine dio ama ben bunların hicbirine inanamıyorum
Canım adam dioki birimiz içeri girer birimiz çıkarız hicbir şekilde davamizdan vazgecmeyiz dio hı bunlardan korkmuorum bak Ogün o panikle oğlumu hasta ettim ve hayatım boyunca sığınma evlerinde 1 yasindaki bebegimle kacicam sığınma evlerini arastirdim orasida biraz karisikmis her kesimden insan varmış ahlaksizliga sağır şeylerde oluomus ben oğlumu öle bı ortama sokmaktanda korkuyorum eş kisisine burda yasamasinida teklif ettim benim burdan çıkışın olmaz sen geleceksin dio inanin şaştım kaldımKatil olup ömür boyu sürünün hepinizin başını yakacağım derdim ben olsam. Savcılığa suç duyurusunda bulunur aşiret olduklarını başıma ne gelirse gelsin eşimin ailesinin sorumlu olduğunu, gerekirse başkasına öldürtürüz seni dediklerini söylerdim. Kaldığım yerleri sık değiştirirdim. Bimer'e heryere yazardım. Kadın hakları dernekleri var oralara giderdim. Öyle kolayca vazgeçmezdim hayatımdan açıkçası. Eşin seni çok seviyorsa o şehirden ayrılsın, o aileden kurtulsun yapabiliyorsa.
Yok okumam diye inat etti o inatida anlamadim sen benim çocuğumu kaçırdın dio sorada tmm neşe canın sağolsun yeterki gel dio işte bu tutarsizlik belli edio o adam benden intikam alır asıl oraya gitmeye korkuyorumBirde mektup bırakmıştın okudumu eşin?
O kadar güçlüler madem şimdi bulsunlar seni. Boşanma isteğini kaç gündür biliyorlar.Yok okumam diye inat etti o inatida anlamadim sen benim çocuğumu kaçırdın dio sorada tmm neşe canın sağolsun yeterki gel dio işte bu tutarsizlik belli edio o adam benden intikam alır asıl oraya gitmeye korkuyorum
Aynen canım çok tutarsız konuşuyorYok okumam diye inat etti o inatida anlamadim sen benim çocuğumu kaçırdın dio sorada tmm neşe canın sağolsun yeterki gel dio işte bu tutarsizlik belli edio o adam benden intikam alır asıl oraya gitmeye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?