- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi Lightofgod87
-
Canım aslında kuaförüm mesleğim var ama bebek için 1 sene ara verdimÇünkü korkuyorsun onlardan, kim olsa korkar haklısın. Maddi durumun nasıl?
Amin aynen şiddete meyilliler zaten bu adam babasindan gormus öğrenmiş sürekli şiddet yaşamadım ama yasayacak ve katlanacak bı kadın deilim onun için kabullenemedim bilmiorum ne olcak inanin artık sastimÖnceki konularınızı bilmiyorum sürekli şiddet mi vardı?
Bunlar ailece şiddete meyilli belli ki.
Sen görüşüyormusun eşinle inanabiliyomusun dediklerine daha doğrusu. Ve birde bu dediklerinin yazılı hali varsa alın koruma talep edin ilk önce sonra vereceğiniz kararı düşünün vakit kaybetmeyin...
Allahım bu pisliklerden korusun, şiddet gördüğü için kaçan kadını yine şiddet tehditleriyle döndürmeye çalışıyorlar yazıklar olsun ya
İki gün oldu iki gundurde biraz tehdit biraz yalvarma kayinbabam yine annemi aramis yalvarıyorum bak sen benden yasalarca küçüksün ama sana yalvarıyorum kızını ikna et gelsin o benim kızım bidaha olmayacak hadi tmm çocuğu bırakalım peki ozamn çocuk babasiz kalacak vicdanin el veriomu hadi birakmadim aldım o her anne dediğinde ben nasıl dayaniyim yalvarıyorum dönsün diyormusO kadar güçlüler madem şimdi bulsunlar seni. Boşanma isteğini kaç gündür biliyorlar.
Ya aslında annemle gidebilirim adres degisikligi yapabilirim ama abim gidemez diğer abim gidemez ablamın biri belediyede calisio eşi basbakanlikta bı şekilde adresi bulurlar bide digerlerini nereye goturcemAynen canım çok tutarsız konuşuyor
Allah korusun çocuğunu elinden alabilirler seni öldüredebilirler...
Lütfen gitme
Ailen farklı bi yere taşınsa olmuyor mu sende bi kaç ay kadın sığınma evinde kalırsın sonra tekrar ailenin yanına dönersin...
Yada hiç uzakta falan bi akraban yok mu bi süre idare etseler seni...
bizde boşanmak yok kan çıkar
Bu eş kisisi canın sağolsun bu yaptığını unutucam yine istediginde seni Ankara'ya gondericem sana karşı hiçbir ofkem kirginligim yok dio söz sıkıntı cikarmicam dio sora kaynım aradı oda namusum ve şerefim uzerine yemin ederim ki bidaha yaparsa seni ben kendi ellerimle cocugunla ankaraya birakicam dio yeterki dön evine dio ama ben bunların hicbirine inanamıyorum
Oda doğru canım ya off çok zor...Ya aslında annemle gidebilirim adres degisikligi yapabilirim ama abim gidemez diğer abim gidemez ablamın biri belediyede calisio eşi basbakanlikta bı şekilde adresi bulurlar bide digerlerini nereye goturcem
Ya aslında anneAynen canım çok tutarsız konuşuyor
Allah korusun çocuğunu elinden alabilirler seni öldüredebilirler...
Lütfen gitme
Ailen farklı bi yere taşınsa olmuyor mu sende bi kaç ay kadın sığınma evinde kalırsın sonra tekrar ailenin yanına dönersin...
Yada hiç uzakta falan bi akraban yok mu bi süre idare etseler seni...
tv lerde izlemiyor muyuzEger tehditlereden donedeksen hic donme.Kayinpedirin anca konusur kan cikarmis pehhh zihniyete bak bizde bosanmak yok diye kadinlari bir omur sen iskence cektir eziyet et döv ama bizde bosanmak olmaz çabulcu herifler
Anlamadım canım??Ya aslında anne
Mallesef oyletv lerde izlemiyor muyuz
haberler bu gbi konularla dolu
Nerden bu kanıya vardın bilmiorum ama sanırım haklısın eşimi hastaneye kaldirmislar üzüntüden hastalanmis eşimin ailesi aradı inanmadım ama tesadüf ordaki arkadaşım hastanede görmüş gerçekten hastalanmış bilmiyorum ya davami açtım kendilerinede soledim vazgecmicem ama donecem tamamen eşim bu sürede benim tarafimdan deneme surecinde olacak en ufak bir yanlisinda bitecek zaten davada acildiArkadaşım git barış kocanla
Yaşadıkları olayların ciddiyeti ona ders olmuştur diye düşünüyorum.
Konuş şartlarını anlat, kendini anlat, hissettiklerini anlat
kabul ediyorum şiddetin affedilir bir tarafı yok ama nedense ben eşinin dersini fazlası ile aldığını düşünüyorum.
Çünkü onlar asiretmis bütunmus ayrilarmazmis ben bunu kabullenip gitmişim bende dedimki ama dayağı kabullenip gitmedim namus ve şeref sözü verilio bidaha olmayacakmis ya zaten davadan vazgecmedim avukat en erken Ekim dio ama uzayadabilirmis cumartesi dönüyorum bakalım bana karşı nasıl olcak tavırlar dediğim gibi eş kisisi tamamen deneme surecinde olmuosa kesinlikle bitecekMadem bu kadar istiyorlar hep birlikte e neden eşin kendinden ödün verip şehir değiştirmiyorki
Yalvariolar en son abisi bütün vebalini ben alıyorum üstüme yeterki dön dedi bende davayı cekmemek koşuluyla kabul ettim ve donecegimi biliolar inşallah devami gelmez ama gelirsede davam acilmis zaten çıkar giderim tanismamizda tatilde olmuştu keşke o tatile o sene hiç gitmeseydimDöneceğini söyledinmi peki? Siz nasıl tanıştınız sevgili dönemi yaşadınızmı belki ders olur kabullenip susmadınız inşallah devamı gelmez
Nerden bu kanıya vardın bilmiorum ama sanırım haklısın eşimi hastaneye kaldirmislar üzüntüden hastalanmis eşimin ailesi aradı inanmadım ama tesadüf ordaki arkadaşım hastanede görmüş gerçekten hastalanmış bilmiyorum ya davami açtım kendilerinede soledim vazgecmicem ama donecem tamamen eşim bu sürede benim tarafimdan deneme surecinde olacak en ufak bir yanlisinda bitecek zaten davada acildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?