Boşanmak

Gerçekten yordunuz beni. Ben ne anlatıyorum siz nereleri cımbızlayıp cevap veriyorsunuz. Türkiye benim deyimimle laik bir ülkede değil anayasada yazdığı şekilde laik bir ülke. Bu tartışmaya açık bir konu değil. Son kez yazayım anlaşılmak adına kötü giden evliliğe ve hiçbir konuda kafanızın uyuşmadığını yazdığınız bir adama anne olmak istiyorum adı altında çocuk doğurmak bencilliktir. Bu yüzden ayrılık kararınızı yerinde buluyorum. Üçüncüye yazdım umarım anlarsınız ne anlatmak istediğimi, iyi günler

keşke demek istemiyorsanız ya eşinizi ikna edin yada yol verin.kadının yaşı yılları çok kıymetli anne olabilmek için tren kaçtığı zaman gelmiyor maalesef.vede gelecekle ilgili tek başına karar verip size fikrinizi sormayan birine de hayatınızı harcamak zorunda değilsiniz.eğerki ayrılırsanız kısa sürede evlenmek sevmek kolay değil.şimdiden yumurtalarınızı dondurmanızı tavsiye ederim .

Anlamamak konusunda siz bnden daha iyisiniz tavsiyenize ihtiyacim yok iyi gunler

Evt aslinda yumurtalarimi dondurmak gayet mantikli hic aklima gelmemisti daha cok embiriyo donduruldugu icin tesekkur ederim arastirmaya baslicam hemen

Evt aslinda yumurtalarimi dondurmak gayet mantikli hic aklima gelmemisti daha cok embiriyo donduruldugu icin tesekkur ederim arastirmaya baslicam hemen
Yani belki eşinizi zamnla ikna ederseniz boşanmaya gerek kalmaz.annelik şansınız da gitmez.yumurtanın transfer edildiği tarih değil dondurulduğu tarih önemli.birde siz genede yapıcı olmayı elinizden geldiği kadar deneyin son çare boşanmak olsun.

Eşimden

ama o tedavi olmadı, ameliyat olmadı vs

tüp bebek tamamen kadın vücuduna ilişkin bir tedavi şeklinde oldu ilaçlar operasyon kadına uygulanıyor
Sonucta spermi esiniz verdi bnmki onu da kabul etmedi sadece bikez gelip sperm verecekti

Sonucta spermi esiniz verdi bnmki onu da kabul etmedi sadece bikez gelip sperm verecekti

teşhis ne

yani spermi sadece vermeyi kabul etmemesi bu durumu daha önceden bildiğini düşündürdü

sperm vermek neden sorun

ya da şöyle sorayım karıştırırlar, başkalarından aldığı spermle çocuk yaparlar vs vs gibi bir şeyi mi kafaya takıyor

yoksa dini hassasiyetler, Allah yaratır gibi düşünceler ile şirk koşmak vs olarak mı görüyor

yani spermi vermek neden sorun olsun ki

evet eşim bir süre bekleme odasında oturmak dahi istemedi ama onunki farklıydı

sürekli sana X beyin hastası dediler ama sen hasta değilsin hasta benim vs demişti

sonuçta kontrollerde vs beni götürüp hastane bahçesinde bekledi ben de onu sıkmadım

hatta ilk muayene de ne kadar sürecek bu tedavi demişti

doktor da yaklaşık 20 gün dediğinde şok olmuştu, çevrede hep yıllarca doktora gittiler hikayeleri duyduğu için o uzun sürecek süreçten, bu durumun yıpratmasından vs korkuyordu

Ekim ayında tedaviye başladık bir sonraki Ağustos'ta kucağımızdaydı

Annesinden kopamayan erkekle evlilik uzun sürmüyor. Kopmaktan kastım silmesi değil onlara bağımlı olması kendi kurduğu ailesini geri plana atmasından bahsediyorum. Eğer bir çocuğunuz olursa bu adamdan adam yine değişmez ve ayrılırsanız. Çocuk babasız büyür belki sıkıntı yaşamaz belki yaşar bir şekilde aşılır ama sizin için de farklı sorunlar ortaya çıkabilir. Yaşınız çok genç 29 daha. Toplumun dayattığı yaş sınırında evlat sahibi olmak ödev gibi gelmesin size. Gidin sizi seven biriyle olun baba olmayı hakeden birine çocuk verin. Hem siz mutlu olun hem babası hem çocuk. Ben 28 yaşında anne oldum şimdi bir şekilde eşimden ayrılıyorum. Zor bir süreç ama 35imde evlensem 40ta doğursam ama gerçekten beni seven biriyle ömrümü geçirsem daha güzel de olabilirdi belki. Yaşanacak şeyleri yaşıyoruz. Eşinle ilgili aklında içini sıkan bir tek şey bile varsa yoluna bak derim karar sizin tabi

Neden bencilce olsun ki.Bence bu evlilik çocuk için uygun değil.Daha iyi bir eşle bir çocuk dünyaya getirirsin

Geçen gün haberlerde görmüştüm nikahta hastalıkta saglikta eş olmayı kabul ediyormusunuz diye sorulduğu için ve esler evet dediği için hastaliktan dolayı bosanilmiyormus. Yani esinizin durumu hastalik diye kabul olursa belki boşamaz hakim. Bu konuyu iyice araştırın. Malum haberler bazı zaman gerçeği yansitmiyor

Allah bagislasin spermiyogram testi vermisti oncesinden sayi ve hiz problemi oldugu icin doktor acilen sigarayi birakip vitamin ve saglikli beslenme onerip daha detayli testler istedi esim hicbirini yapmaya yanasmadi bn kisir degilm koc gibiyim aslan gbiyim diyip durdu kendiliginden olur dedi bir yil daha gecti olmadi tup bebek dedim ona da yanasmadi

Allah hakkinizda hayirlisini versin sizn de zaten kensisinden cocuk sahibi olma gbi bi hayalim kalmadi bu kadar sikinti cikarmadan istiyordum simdiki dusuncem farkli

Hasta tedavi olmayi kabul etmiyorsa peki ve bu sey de evliligin bir parcasiysa

aslında çok da büyük bir sıkıntı yok galiba

ama neden böyle davranıyor bunu bulmak lazım

çevrede böyle dedikoducu tipler var mı hayatınızda

demek ki çocuğu olmayan erkek olarak anılmak istemiyor

bence restinizi çekin eğer boşanmak için tek gerekçeniz buysa

başkaları da varsa boşanın

hakkınızda hayırlısı olsun

Tek sikinti bu sa beklerim hazir olmasini vs kendisi beni hayatinda istemiyor zaten ailesini sevmedigim icin

çok zor Allah hayırlısını çıkarsın karsimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…