Boşanmak

Zten temel problemim buydu bnm kavga ortami yok evin icinde sprem bankasindan babasi belli olmayan bir bebek dogurmak daha mi mantikli müslüman bir ülkede yasiyoruz ve cok sükur inancim da var zaten kendim icin istiyorum en dogal hakkim olan seyi bnden esirgeyen biriyle olmak istemiyorum

Aynen boyle gururuna yedirmiyor ve 2 yil kendimde sikinti ararken o kadar para harcadim ki hic birini sormadi bile umrumda degil para vs ama bn daha fazla yalniz ve mutsuz olmak istemiyorum

En dogal hakkiniz. Benim akrabagimin esinin ailesi onun bosanmasini asla kabul etmeyecegi icin el mahkum kabul etti. Ailesi zamaninda okutmadi, köyde yasiyorlar. Sizin sükür secme hakkiniz var

En dogal hakkiniz. Benim akrabagimin esinin ailesi onun bosanmasini asla kabul etmeyecegi icin el mahkum kabul etti. Ailesi zamaninda okutmadi, köyde yasiyorlar. Sizin sükür secme hakkiniz var
Ailem de bosanmamdan yana olmadi hic ama onun ailesi destekliyor annesi oglumun arkasindayim ne karar verirse diye bubdan güc aliyor hic birine hakkimi helal etmiyorum akli vereni de destekleyene de

Zaten anlaşamıyormussunuz, eşinizin yaptığı bencillik gibi gözükse de uzun vadede sizin doğru birşey yapıyor tedavi olmayarak. Çocuk, anlaşamıyoruz ama bari o olsun denilecek birşey değil ki.

Boşanin, yeniden evliliği de düşünmeyin sürekli, ona odaklı olunca sırf evleneyim, çocuğum olsun diye yanlış karar verebilirsiniz.

Yaşınız geç değil telaşla kapilacaginiz bir durumda değilsiniz.

Haklisiniz tesekkur ederim

Çocuk istemek en doğal hakkınız ama bu adamdan yapmayın nolur.

Kötü bir aile hayatında anne olmak istiyorum adı alında çocuk büyütmektense evet sperm bankasından bebek sahibi olmak daha mantıklı bence. Hayatı boyunca çekmek zorunda kalacağı kötü bir babadansa babası belli olmaması daha iyi. Ayrıca müslüman değil laik bir ülkede yaşıyoruz. Anne olmak evet en doğal hakkınız ama kötü bir evliliğe çocuk doğurmak bencilliktir. Boşanma kararınız bence en doğrusu zaten eşinizin çocuk istemiyor bu uğurda bir çabası yok, tek tarafın çabası veya isteğiyle olacak bir şey değil bu. En doğru kararı vermişsiniz

Hiç bencilce değil sizin düşünceniz eğer çocuk istemiyorsa bu yönde kararliysa yapacak bir şey yok hiç kimsenin hakkı yok sizin annelik duygusunu elinizden almaya sizi bu yönde mahrum etmeye Allah gönlüne göre versin cnm

Bn müslümanim diyeyim o zmn sperm bankasindan cocuk sahibi olma fikri de ters tamamen. Ki zaten sizin deyiminizle laik bir ulke olmasina ragmen yasal degil Türkiyede. kötü biri oldugunu da soylemedim esimin ki kotu baba olup olmayacagini da bilemezdim

Destek oluyir gercekten bu sozler bana tesekkur ederim

Tup bebekle cocugunuz esinizden degil mi

Nasil konusulur ki evt istiyordu cocugu olsun ama kendisinde sikinti olup olmadigini nerden bilecektim ki ustelik nisanliyken her sey mukemmeldi ztn gercek kisiligini saklayan bi adamla konussam ne ki her seye evt diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…