- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 34
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
29 yasindayim 2 yillik evliyim esim bi yas buyuk bnden. Kisacasi hicbir konuda kafamiz uyusmuyor bastan sona herseyde niye evlendin ozmn derseniz evlenene kadar sadece beni idare etmis vs. Cocuk sahibi olmak istedim esimden kaynakli sikintilar cikti tedavi olmayi kabul etmedi kendiliginden olursa olur bn tedavi olmuycam deyip durdu bn her seyine katlanmisken hem katlanip hem de cocuksuz bi hayat sürmek istemiyorum. Bosanmak istiyorum ama hemen ardindan evelnmek garip geliyor bana birine nasil guvenebilirim o zmn evlenme diyebilirsiniz ama bn anne olmak istiyorum bu en dogal hakkim anne olmaya programlanmisiz daha kucik bir kiz cocuguyken bile bu duyguyu tatmak istiyorum isterdim ki esimle olsun ama onun dusuncesi belli tedavi olmaktansa bosanmayi yegliyor evliligini kurtarma gbi bir dusuncesi yok tek derdi annesi memlekti kardesi bn memleketimde ev alicam bn oraya yerlesicem bn onlara yakin olucam gelecek planlarinin hicbirinde bn yokum zaten cok sukur calisiyorum da buna katlanmak zorunda degilm yasim gecmeden bir cocugumun olmasini istemem cok mu bencilce sizce ?