Boşanmak

AslIhannnnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
568
298
103
34
29 yasindayim 2 yillik evliyim esim bi yas buyuk bnden. Kisacasi hicbir konuda kafamiz uyusmuyor bastan sona herseyde niye evlendin ozmn derseniz evlenene kadar sadece beni idare etmis vs. Cocuk sahibi olmak istedim esimden kaynakli sikintilar cikti tedavi olmayi kabul etmedi kendiliginden olursa olur bn tedavi olmuycam deyip durdu bn her seyine katlanmisken hem katlanip hem de cocuksuz bi hayat sürmek istemiyorum. Bosanmak istiyorum ama hemen ardindan evelnmek garip geliyor bana birine nasil guvenebilirim o zmn evlenme diyebilirsiniz ama bn anne olmak istiyorum bu en dogal hakkim anne olmaya programlanmisiz daha kucik bir kiz cocuguyken bile bu duyguyu tatmak istiyorum isterdim ki esimle olsun ama onun dusuncesi belli tedavi olmaktansa bosanmayi yegliyor evliligini kurtarma gbi bir dusuncesi yok tek derdi annesi memlekti kardesi bn memleketimde ev alicam bn oraya yerlesicem bn onlara yakin olucam gelecek planlarinin hicbirinde bn yokum zaten cok sukur calisiyorum da buna katlanmak zorunda degilm yasim gecmeden bir cocugumun olmasini istemem cok mu bencilce sizce ?

29 yasindayim 2 yillik evliyim esim bi yas buyuk bnden. Kisacasi hicbir konuda kafamiz uyusmuyor bastan sona herseyde niye evlendin ozmn derseniz evlenene kadar sadece beni idare etmis vs. Cocuk sahibi olmak istedim esimden kaynakli sikintilar cikti tedavi olmayi kabul etmedi kendiliginden olursa olur bn tedavi olmuycam deyip durdu bn her seyine katlanmisken hem katlanip hem de cocuksuz bi hayat sürmek istemiyorum. Bosanmak istiyorum ama hemen ardindan evelnmek garip geliyor bana birine nasil guvenebilirim o zmn evlenme diyebilirsiniz ama bn anne olmak istiyorum bu en dogal hakkim anne olmaya programlanmisiz daha kucik bir kiz cocuguyken bile bu duyguyu tatmak istiyorum isterdim ki esimle olsun ama onun dusuncesi belli tedavi olmaktansa bosanmayi yegliyor evliligini kurtarma gbi bir dusuncesi yok tek derdi annesi memlekti kardesi bn memleketimde ev alicam bn oraya yerlesicem bn onlara yakin olucam gelecek planlarinin hicbirinde bn yokum zaten cok sukur calisiyorum da buna katlanmak zorunda degilm yasim gecmeden bir cocugumun olmasini istemem cok mu bencilce sizce ?
Çok haklısınız.. Boşanın tabi ki.. Allah yolunuzu açık etsin.. Karşınıza iyi insanlar çıkarsın..

Sırf anne olmak istiyorsunuz diye bu dünyaya bir can getirmemelisiniz. Ha gidersiniz sperm bankasından hamile kalırsınız, gidersiniz bir canı evlat edinirsiniz o zaman saygı duyarım ama evlilik birliği içinde bir çocuk doğuracaksınız yerine getirmeniz gereken sorumluluklarınız var. Düzgün bir aile hayatı sağlamak mecburiyetindesiniz. Babası var ama babası yok bir hayatı olmamalı. Boşanmak istiyorsanız kendiniz için boşanmalısınız mutsuz bir evliliği sürdürmeyin derim

neden tedavi olmuyor

çocuk olmamasının gerekçesi ne

yani eşim de ben öyle aylarca yıllarca hastanelerde sürünemem demişti

onun da kendince psikolojik bir gerekçesi vardı

gerekirse kıbrıs ta başkasının spermi ile çocuk yaparız gerekirse evlatlık alırız ama ben uzun yıllar tedavi olamam demişti

ha bu arada bizim tüp bebek ile çocuğumuz oldu ama eşim hala tedavi olmadı

arada ağrıyor vs diyor ama tedaviye yanaşmıyor

Çocuk istiyor ve esiniz tedaviye yanasmiyorsa ayrilik mantikli.
Ayrica gelecek planlarinda ben yokum diyorsunuz bu da üzücü.
İstemiyorsa zorlayamazsiniz keske evlenmeden once cocuk mevzusu konusuldaydi. Konusulduysa ve gebe teldavi olmuyorsa yapilacak sey belli gibi

Buna ragmen acaba ona haksizlik mi yapiyorum diyecek kadar da salagim
Niye haksızlık olsun ki? Sizi hiç umursamıyor defolup gitsin annesinin dizinin dibinde otursun işe yaramaz herif. Boşanıp kurtulun ama sonrasında evlenmek için acele etmeyin. Çok iyi bir şekilde tanıyın ki tekrar aynı sorunları yaşamayın

Hiç bir konuda uyuşmadığınız bir adamdan çocuk yapmak zaten herşeyi daha çıkmaza sokar . Allah’ın önümüze çıkardığı işaretleri de iyi yorumlamak gerek bence .
İstemeyen birini zaten zorla baba yapmayın . Hayatınızın hatasını yaparsınız .

Çok gençsiniz . Böyle bir yaşantı istemiyorsanız , herşey şu anda çok daha kolay .
hakkınızda hayırlısı olsun 🍀

Tamamen haklisiniz. Bosanm davasinda tedavi olmak istememesini de muhakkak kullanin. Benimde bir akrabagim esiniz gibi. Sorun onda ama tedavi olmayi gururuna yediremedigi icin tedavi olmuyor. Gec kalmadiniz hicbirsey icin.
Aynen boyle gururuna yedirmiyor ve 2 yil kendimde sikinti ararken o kadar para harcadim ki hic birini sormadi bile umrumda degil para vs ama bn daha fazla yalniz ve mutsuz olmak istemiyorum

Eşiniz sizinle neden evlenmiş.çocuk istemiyor, planlarında siz yoksunuz, varsa yoksa ailesi. .zorla mi evlendirdiler?çocuk olsa bile babalık yapabileceğini sanmıyorum

Niye haksızlık olsun ki? Sizi hiç umursamıyor defolup gitsin annesinin dizinin dibinde otursun işe yaramaz herif. Boşanıp kurtulun ama sonrasında evlenmek için acele etmeyin. Çok iyi bir şekilde tanıyın ki tekrar aynı sorunları yaşamayın
Zaten tekrar evlenmek icimden gelmiyor en azindan belli bi sure ama dedgim gbi bi hayalim var gercekten bana dger veren biri olursa cocuk sahibi olmak icin evlenmek isterim tv lerde o kadar cok goruyorum ki koca ugruna bebeklerini birakanlarini bn tam tersi evlat hasretini ceken bilir bn evladim olsun diye terkediyorum ve daha olmamisken her seyden degerli bnm icin

Hiç bir konuda uyuşmadığınız bir adamdan çocuk yapmak zaten herşeyi daha çıkmaza sokar . Allah’ın önümüze çıkardığı işaretleri de iyi yorumlamak gerek bence .
İstemeyen birini zaten zorla baba yapmayın . Hayatınızın hatasını yaparsınız .

Çok gençsiniz . Böyle bir yaşantı istemiyorsanız , herşey şu anda çok daha kolay .
hakkınızda hayırlısı olsun 🍀
Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin evt anlasamadigimiz bi gercek ama bunlar icin kavga etmeyi birakmistim iyi geciniyor gibi gorunuyorduk seviyordum bu yuzden cocugumuz olsun istemistim ama gecmise donup baktigimda sustugum icin yuruyen bir evliligim oldugunun farkina vardim malesef

Zaten tekrar evlenmek icimden gelmiyor en azindan belli bi sure ama dedgim gbi bi hayalim var gercekten bana dger veren biri olursa cocuk sahibi olmak icin evlenmek isterim tv lerde o kadar cok goruyorum ki koca ugruna bebeklerini birakanlarini bn tam tersi evlat hasretini ceken bilir bn evladim olsun diye terkediyorum ve daha olmamisken her seyden degerli bnm icin
İnşallah en doğru zamanda en doğru insanla beraber çocuk sahibi olursunuz🙏🏻

Eşiniz sizinle neden evlenmiş.çocuk istemiyor, planlarında siz yoksunuz, varsa yoksa ailesi. .zorla mi evlendirdiler?çocuk olsa bile babalık yapabileceğini sanmıyorum
Tam tersi evlilige ikna eden kendisi oldu o kadar cok sevdigine inandir di ki beni mutlu eder diye dusundum.

sizi anne olmaktan mahrum eden eşiniz bencil. Böyle bir adamı baba yapmaya uğraşmayın bile. Boşanmayı düşünüyorsanız yolunuzda devam edin

Back
X