Bosanmak

efsun0606

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
30
13
8
32
Merhabalar
Ne yapicagimi bilmiyorum okadar kararsiz kaldimki
Önceden de yazmistim buraya esimle son bir konusmamiz olmadi suan bosanma asamasindayiz ayni is yerinde calisiyoruz ve is yerinde bir arkadas bizi baristirmak istiyomus oturub konusmamizi istiyomus bunu esim denilicek sahisla konusmus esimde istekli gibiymis pazar günü konusma ayarlamislar ve benden suanda haber bekliyo ama kendisi karsima cikibda söylemedi bunu tabiki is arkadasi dedi ben tabiki barisma taraf tari degilim ama son bir kez oturub icimdekileri ona kusmak istiyorum bir yanimda bosver diyo diyer yandanda otur herseyi dök ona diyor ne yapim kaldim öyle birde sizden fikir almak istedim

Boşanmak ısteme sebebınız nedır?Aynı işyerıde sıkıntı ya.
Bosanma karari almadik hersey bir anda oldu esimi ortadan kaldirdi annesi babasi ve esimin adina biti bu is dediler 3 ay oldu ayri yadiyoruz ve benimle görüsmek istiyomus sorumsuz bir sekilde cekib gitti sanki evlilik oyuncakdi onun gözünde tabiki annesinin parmagida var bu isde ama ne yaptisa kendiside yapti ve bir türlü karar veremedim suan avukatdayiz icimden bir ses mal davasi icinde görüsmek istiyo olabilir diyo bir yanim git bir yanim kalda kaldim öyle kararsiz cevremdekiler gitme diyo aracilami barismak istiyo adam gibi gelsin karsina diyolar aile danismanila görüstüm oda icinde kalmasin görüs dedi cok kararsiz kaldim

Bosanma bir sebebimiz yok anlasiyoduk normal her evli ciftler gibi kücük tarismalar annesi yuvamiza el atana kadar
Annesinin attığı elle yuvasını dağıtmış adam. Konuş tabii ilerideki süreci konuşmak için. Ama duygularınız varsa adama karşı bilemem tabii.

Anlayamadım neden boşandığınızı ama sonuç olarak boşanıyorsunuz ve bu süreci konuşup atlatmanızın önemli olduğunu düşünüyorum. İçinizi döküp ağzınıza geleni saymak için bir fırsat ve boşanma şartlarını konuşmak için. ( Ama küçük bir uyarı yapmadan geçemeyeceğim bu konuşmaya şahit olacak güvenilir bir tanıdığınız olması iyi olabilir. İleride mahkemede aleyhinize gelişecek bir durum oluşmaması adına söylüyorum.) Doğru düzgün eşiyle konuşmadan onu terk eden birinin süreci kendi yönüne çevirmek için yollar düşünmüş olabileceğini düşünüyorum. 🤔

Merhabalar
Önceden de yazmistim buraya esimle son bir konusmamiz olmadi suan bosanma asamasindayiz ayni is yerinde calisiyoruz ve is yerinde bir arkadas bizi baristirmak istiyomus oturub konusmamizi istiyomus bunu esim denilicek sahisla konusmus esimde istekli gibiymis pazar günü konusma ayarlamislar ve benden suanda haber bekliyo ama kendisi karsima cikibda söylemedi bunu tabiki is arkadasi dedi ben tabiki barisma taraf tari degilim ama son bir kez oturub icimdekileri ona kusmak istiyorum bir yanimda bosver diyo diyer yandanda otur herseyi dök ona diyor ne yapim kaldim öyle birde sizden fikir almak istedim
Çocuk yoksa son defa görüş içindekileri dök boşalt maksat pişman olma rahatla onun tepkisini de görurdun zaten 3 ay ayrisiniz

Boşanmaya kesin kararlıysanız da değilseniz de görüşün. Ama öfkeyle bağıra çağıra konuşmayın, sesinizi yükseltmeyin. Zaten bu kavgalardan kurtulmak istiyorsunuz, neden devamını getiresiniz ki? Devam edecekseniz de bitirecekseniz de kavga, sinir, stres hayatınızdan uzak olsun. Yıpratmayın kendinizi.
İlla ki iyi günleriniz de olmuştur bunları aklınıza getirin, hem de aynı işyerindeymişsiniz yüz yüze bakacaksınız zor bir durum. Gerginliğe devam etmek bu durumu sadece zorlaştırır, bir faydası olmaz size.
Arkadaşı çağırmış- kendisi söylemiş vb. bunlara çok takılmayın. Direkt oturun konuşun işte ne önemi var kimin söylediğinin. İkiniz de eşit şartlardasınız şuanda.

Anlayamadım neden boşandığınızı ama sonuç olarak boşanıyorsunuz ve bu süreci konuşup atlatmanızın önemli olduğunu düşünüyorum. İçinizi döküp ağzınıza geleni saymak için bir fırsat ve boşanma şartlarını konuşmak için. ( Ama küçük bir uyarı yapmadan geçemeyeceğim bu konuşmaya şahit olacak güvenilir bir tanıdığınız olması iyi olabilir. İleride mahkemede aleyhinize gelişecek bir durum oluşmaması adına söylüyorum.) Doğru düzgün eşiyle konuşmadan onu terk eden birinin süreci kendi yönüne çevirmek için yollar düşünmüş olabileceğini düşünüyorum. 🤔
Bosanma bir sebebimiz yok annesi ve babasi bir anda biti bu is dediler benim aileme
esimide ortadan kaldirdilar ne bir telefon aramasi ne de karsima cikti bir sebeb demedi bana 3 aydir ben bu soru isaretile yasiyorum durub dururken neden bosanmak istedi annesi son zamanlarda hep dolduruyodu esimi üzerime gönderiyodu yani anlicaniz esim annesinin lafila cok serefsizlikler yapti bana hadi hesabi yok arkamdanda cok iftiralar atti cocuk oyuncagi gibi Bu yüzden bir yanim otur konus son kez icindekileri suratina tükür diyor bir yanimda bosver degmez ona diyor

Merak ettim konuyla ilgisi yok ama şirket ve özel maillerde de “p” yerine “b” mi kullanıyorsunuz?
Bunu neden yapıyorsunuz?

Ayrılma sebebiniz neydi ?

Çok mantıklı geldi bu yorum bana.
En iyisi avukatınla görüşüp öyle karar ver.

eşimle iyi anlaşıyorduk durup dururken annesi babası bitti bu iş dedi bitti deme bence. bitme sebebi bas baya eşin oluyor bu durumda. kendi özgür hür iradesi olmadan böyle bir şeyi eşin niye kabullensin bu bir? ikincisi sadece ailesi yüzünden olsa 3 aydır seni niye aramasın bu iki? ailesinden korkan biri mi de anne baba korkusundan arayamayacak mesela. böyle biriyse zaten devam etmeninde bir manası yokmuş. bence görüşün, konuşun sonra da yolunuza bakın

Merhabalar
Neden boşanma aşamasındasınız bu önemli ve lütfen hayatınıza herkesi dahil etmeyin ne münasebet birileri bizi bir araya getirecek konuşmak istesem kendi aklımla karar verir konuşurum yani sizi yönlendirmelerine izin vermeyin ve lütfen şu p harflerini b yazıp durmayın

İşin diğer bi ilginç tarafı da o diğer kadının, eşine bunları yaşatan bir adamın kendisini mutlu edeceğini sanması

Merhabalar
Alfabemizde P diye de bir harf var biliyorsunuz değil mi? Oturub? Çıkıb? Çıkıbda?

Merhabalar
Aranızda problemler yoktu ,eşiniz annesinin doldurmasıyla 3 ay önce bir şey demeden çekip gitti .Kusura bakmayında koca adam ,çocuk değil anne sözüyle hareket edecek .Şayet böyle bir adamsa ,yine kendi size ulaşmadan araya aracılar koyup sizinle konuşmak istemesi .Ayrı bir saçmalık ,böyle anne lafıyla hareket eden bir adamın ,sözüm ona aracılarla çağırmasına ayaklarımla gitmezdim ben olsam .

Merhabalar

Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama iletişim kurmaktan bile bihaber olup, araya başkalarını dahil eden adamla ben olsaydım konuşma gereği duymazdım.
Bırakın soyleyecekleriniz içinizde kalsın zira anlatacaklariniz karşınızdakinin anlayabileceği kadardır.

Bosanma bir sebebimiz yok annesi ve babasi bir anda biti bu is dediler benim aileme
esimide ortadan kaldirdilar ne bir telefon aramasi ne de karsima cikti bir sebeb demedi bana 3 aydir ben bu soru isaretile yasiyorum durub dururken neden bosanmak istedi annesi son zamanlarda hep dolduruyodu esimi üzerime gönderiyodu yani anlicaniz esim annesinin lafila cok serefsizlikler yapti bana hadi hesabi yok arkamdanda cok iftiralar atti cocuk oyuncagi gibi Bu yüzden bir yanim otur konus son kez icindekileri suratina tükür diyor bir yanimda bosver degmez ona diyor

Bu evliligin olucagi yok. Yok illaha deneyim diyorsaniz profesyonel destek almayi sart koyun. Yoksa anne baba bir haftaya yine bitirir

Back
X