Bosanmak

Merhabalar
Ne yapicagimi bilmiyorum okadar kararsiz kaldimki
Önceden de yazmistim buraya esimle son bir konusmamiz olmadi suan bosanma asamasindayiz ayni is yerinde calisiyoruz ve is yerinde bir arkadas bizi baristirmak istiyomus oturub konusmamizi istiyomus bunu esim denilicek sahisla konusmus esimde istekli gibiymis pazar günü konusma ayarlamislar ve benden suanda haber bekliyo ama kendisi karsima cikibda söylemedi bunu tabiki is arkadasi dedi ben tabiki barisma taraf tari degilim ama son bir kez oturub icimdekileri ona kusmak istiyorum bir yanimda bosver diyo diyer yandanda otur herseyi dök ona diyor ne yapim kaldim öyle birde sizden fikir almak istedim
Dok tabi

Bosanma karari almadik hersey bir anda oldu esimi ortadan kaldirdi annesi babasi ve esimin adina biti bu is dediler 3 ay oldu ayri yadiyoruz ve benimle görüsmek istiyomus sorumsuz bir sekilde cekib gitti sanki evlilik oyuncakdi onun gözünde tabiki annesinin parmagida var bu isde ama ne yaptisa kendiside yapti ve bir türlü karar veremedim suan avukatdayiz icimden bir ses mal davasi icinde görüsmek istiyo olabilir diyo bir yanim git bir yanim kalda kaldim öyle kararsiz cevremdekiler gitme diyo aracilami barismak istiyo adam gibi gelsin karsina diyolar aile danismanila görüstüm oda icinde kalmasin görüs dedi cok kararsiz kaldim
Bu yorumun üstüne şunu derim bosanmalisin.

Bosanma karari almadik hersey bir anda oldu esimi ortadan kaldirdi annesi babasi ve esimin adina biti bu is dediler 3 ay oldu ayri yadiyoruz ve benimle görüsmek istiyomus sorumsuz bir sekilde cekib gitti sanki evlilik oyuncakdi onun gözünde tabiki annesinin parmagida var bu isde ama ne yaptisa kendiside yapti ve bir türlü karar veremedim suan avukatdayiz icimden bir ses mal davasi icinde görüsmek istiyo olabilir diyo bir yanim git bir yanim kalda kaldim öyle kararsiz cevremdekiler gitme diyo aracilami barismak istiyo adam gibi gelsin karsina diyolar aile danismanila görüstüm oda icinde kalmasin görüs dedi cok kararsiz kaldim
Ailesi ayırdı derken
Aile sözü ile hareket eden adam ayrılsa ne ayrılması ne

Back
X