BOŞANMAK

Seftalireceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
695
588
53
4 yıllık evliyim.Bir hafta önce 4 aydır aldatıldığımı öğrendim.Kadın başka şehirde.Uzak değil ama.Eşinden ayrılmış ve çocuğu var. Ailesi ile yaşıyor. Mesleğini adı soyadını her şeyi biliyorum.Ve eşim demiyorum pislik dersem anlayın. Bu pislik Kişisi uzman çavuş.Bu arada "kadın benim evli olduğumu" bilmiyor dedi.Ama ben inanmıyorum çünkü bu kadın hiç mi sormuyor sürekli telegramdan fake hesaplardan konuşuyoruz diye?
2. Bir hat çıkarmış e devletten öğrendim. Ama kartı 2 ay önce kırdım diyor. Kırdım dediği hatta telegramdan baktığımda ise son görülme iki ay önce.Fake Facebook hesabı, telegram vs. Her yerden görüşmüş. Hatta İnternet geçmişinden gördüm kadına iç çamaşırı ve takı da bakmış. Ben eğer bu kadın da evli olduğunu bile bile ilişki yaşadıysa ona ne türlü dava açarım? Ya da ona da yaptığını ödetmek istiyorum. Uzun yazamıyorum lütfen kusura bakmayın. Aynı şeyleri tekrar yaşıyor gibi oluyorum. Sizlerden tek istediğim boşanmış, benzer şeyleri yaşamış ya da bir avukat var ise bu platformda lütfen bana bütün haklarımı,gerek kadına gerekse pislik Kişisi ne açmam gereken davaları, yapmam gerekenleri söyler misiniz?
Birde hat dökümanı konuşmalar mesajlar çıkıyor mu mahkemede ona göre her şeyi dökmek istiyorum ortaya. Şimdiden teşekkür ederim Yazdıklarınız ve yazacaklarınız için.

Sosyal platformlar arttıkça aldatma lar artıyor artık 🤯 😠 gördüğünüz herşeyi ekran resmi alın delil sayılma ihtimali için. İhanet eden erkek öyle ezik öyle iğrenç ki benim için. Böyle adamlara kanan kadınlar da yerin dibine batsın 😠
Evet hepsinin ekran görüntüsünü aldım. Hatta telefonumu ses kaydına alıp ne kadar süredir aldattığını da ses kaydı aldım. Ama benim yaptığım suç olabilir. Çünkü gizlice alınmış ses kaydı işe yararmı bilmiyorum.
O kadar özgüvenim düştü ki anlatamam. Bununla nasıl yaşanır ki?

Asil davranın. Ayrılın çıkın gidin hayatınıza yolunuza bakın. Allaha havale edin. Yuvanız yıkıldıktan sonra uğraşmak da içinizi soğutmayacak emin olun. Evladınız var mı? Çok geçmiş olsun şimdiden.
Ailemin yanına geldim. Asil gibi değil de daha çok salak gibi hissediyorum. Aylarca arkamdan iş çevrildi.Özgüvenim bitiyor. Çlcuğum yok bu arada

Ailemin yanına geldim. Asil gibi değil de daha çok salak gibi hissediyorum. Aylarca arkamdan iş çevrildi.Özgüvenim bitiyor. Çlcuğum yok bu arada
Sizin adınıza sevindim çocuk olmamasına. Yoksa böyle adi bir adamla kopmaz bir bağınız olacaktı. Sakın öyle hissetmeyin. Bir an önce hayatınızdan def edip yaralarınızı sarmaya bakın.

4 yıllık evliyim.Bir hafta önce 4 aydır aldatıldığımı öğrendim.Kadın başka şehirde.Uzak değil ama.Eşinden ayrılmış ve çocuğu var. Ailesi ile yaşıyor. Mesleğini adı soyadını her şeyi biliyorum.Ve eşim demiyorum pislik dersem anlayın. Bu pislik Kişisi uzman çavuş.Bu arada "kadın benim evli olduğumu" bilmiyor dedi.Ama ben inanmıyorum çünkü bu kadın hiç mi sormuyor sürekli telegramdan fake hesaplardan konuşuyoruz diye?
2. Bir hat çıkarmış e devletten öğrendim. Ama kartı 2 ay önce kırdım diyor. Kırdım dediği hatta telegramdan baktığımda ise son görülme iki ay önce.Fake Facebook hesabı, telegram vs. Her yerden görüşmüş. Hatta İnternet geçmişinden gördüm kadına iç çamaşırı ve takı da bakmış. Ben eğer bu kadın da evli olduğunu bile bile ilişki yaşadıysa ona ne türlü dava açarım? Ya da ona da yaptığını ödetmek istiyorum. Uzun yazamıyorum lütfen kusura bakmayın. Aynı şeyleri tekrar yaşıyor gibi oluyorum. Sizlerden tek istediğim boşanmış, benzer şeyleri yaşamış ya da bir avukat var ise bu platformda lütfen bana bütün haklarımı,gerek kadına gerekse pislik Kişisi ne açmam gereken davaları, yapmam gerekenleri söyler misiniz?
Birde hat dökümanı konuşmalar mesajlar çıkıyor mu mahkemede ona göre her şeyi dökmek istiyorum ortaya. Şimdiden teşekkür ederim Yazdıklarınız ve yazacaklarınız için.
Çok üzgünüm 😓 Allah size kolaylık versin.. Pislik eşinize karşı ne davası açılıyorsa açın tabi sonuna kadar bütün haklarınızı arayın.. Onunla alakalı bir bilgim yok maalesef ama arkadaşlar yazacaktır..

Ayrıca bu konularda herkese söylediğim gibi size de söylemek istiyorum.. Sizin sorununuz pislik kocanızla. Sizi aldattığı kadınla değil. Kadının evliliğinizden haberi olsa bile kadına ne ki sizin evliliğinizden?? Bu kadın mı sizinle nikah masasına oturdu?? Bir ömür sadakat sözünü bu kadın mı verdi size? size karşı sorumlu olan tek bir kişi vardı o da eşiniz. Ben bu konuda kadınla konuşup sinir bozmayı, suratını görmeyi falan gereksiz buluyorum.. Kocanızın burnundan getirin..

Çok üzgünüm 😓 Allah size kolaylık versin.. Pislik eşinize karşı ne davası açılıyorsa açın tabi sonuna kadar bütün haklarınızı arayın.. Onunla alakalı bir bilgim yok maalesef ama arkadaşlar yazacaktır..

Ayrıca bu konularda herkese söylediğim gibi size de söylemek istiyorum.. Sizin sorununuz pislik kocanızla. Sizi aldattığı kadınla değil. Kadının evliliğinizden haberi olsa bile kadına ne ki sizin evliliğinizden?? Bu kadın mı sizinle nikah masasına oturdu?? Bir ömür sadakat sözünü bu kadın mı verdi size? size karşı sorumlu olan tek bir kişi vardı o da eşiniz. Ben bu konuda kadınla konuşup sinir bozmayı, suratını görmeyi falan gereksiz buluyorum.. Kocanızın burnundan getirin..
Ben sizin gibi düşünmüyorum. Kadın kadının dostu olacağı yerde kadın kadına bu pisliği yapıyorsa elbette ki ona da insan kin besliyor. Çünkü bile bile evli bir adamla görüşmesi normal değil.Ben bile isteye böyle bir şey yapan kadını hiç masum bulmuyorum.

Öncelikle geçmiş olsun. Çok üzücü bir durum, bilirim. İyi bir avukat bulun ve dava açın. Ses kaydında cinsel birliktelik yaşadığını söylüyor muydu? Ya da otel, ev gibi bir yere götürdüğünün kart ödemesi gibi bir şey var mı? Davanızı hem zina hemde sadakatsizlik, şiddetli geçimsizlikten açabilirsiniz. Bu sayede zinayı ispatlayamazsanız sadakatsizlik ve dolayısıyla ailenin temelinden sarsılmasıyla devam ettirebilirsiniz. Mahkeme biriyle olmazsa ikinci sebeple boşar sizi ve tazminat alırsınız. Eğer bir işiniz yoksa tedbir nafakası ve boşanmanın ardından yoksulluk nafakasıyla yolunuza devam edersiniz. Mahkemede delil olarak telefon kayıtları, eşten gizli 2.hat, kredi kartı harcamalarındaki deliller ve bir kereliğe mahsus (ben öyle biliyorum ama avukata danışın) ispat etmek amaçlı ses kaydı-video çekimi, varsa 3.kişilerle çekilmiş fotoğraf-video görüntüleri kullanılabiliyor. Ama artık 3. kişilere dava açılmıyor. Çünkü 3. kişiler size sadakatle yükümlü değiller. Ancak bu 3.kişi sizi rahatsız ederse; ararsa, fotoğraf atarsa ya da evinize gelip rahatsız ederse ancak o zaman dava edebilirsiniz. Sizin ifadenizle pislik kişisine maddi-manevi tazminatla boşanma davası açabilirsiniz.

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Kadın kadının dostu olacağı yerde kadın kadına bu pisliği yapıyorsa elbette ki ona da insan kin besliyor. Çünkü bile bile evli bir adamla görüşmesi normal değil.Ben bile isteye böyle bir şey yapan kadını hiç masum bulmuyorum.
Kadını asla masum bulmuyorum..Pislik yapmadığını da düşünmüyorum.. Elbette kadına kızarsınız bende olsam içten içe ona da kızarım tabi ama çok da üstüne gitmem çünkü kadın benim dostum değil beni düşünmez. Beni düşünecek olan kocamdır. Aynı yastığa baş koyduğum adam, bana sözler vermiş adam beni harcarken elin bilmediğim etmediğim kadını beni ne derece takar ki..Bana sorumlu değil ki kadın. Benimle evli olmadığı için özgür o yüzden öyle dedim..

Aynı fikirde değiliz bu konuda belki ama gerçekten üzüldüm. Kendinizi salak gibi hissettiğinizi falan yazmışsınız asla böyle düşünmeyin salak olan kim ortada.. Karaktersiz insanla karşılaştığınız için salak olmazsınız sizin yapabileceğiniz birşey yok.. Bazıları da böyle pislik işte. Allah bundan sonrası için iyi insanlarla karşılaştırsın sizi..

burada suçlu olan tamamen eşiniz, çünkü siz evlenirken eşinize güvendiniz herhangi bir kadına değil.
kadının yaptığı zaten savunulacak bir şey değil eğer biliyorsa. eş aldatan insanları hiç anlayamıyorum anlayamayacağım.
sizin için çok üzüldüm ama çocuğunuz yok, iyi ki de yok. az sayılabilecek bir sürede görmüşsünüz bu durumu. boşandıktan sonra umarım hayatınız çok daha mutlu olacaktır..

Kadina yapılacak bir sey yok.Ama eşinize karşı gözünüzü karartip duygusal davranmayın.Elinizde ne varsa avukatla görüşüp sunun mahkemeye.Inanin barisirsaniz aman dersini aldi derseniz bir ömür şüphe içinde yaşayıp hep tetikte olacaksiniz.Cocugunuzda yokmuş inanin bu yönden cok şanslısınız kurtulun o pislikten.Kadinda belasını bulur Allah a sığının.

Evet hepsinin ekran görüntüsünü aldım. Hatta telefonumu ses kaydına alıp ne kadar süredir aldattığını da ses kaydı aldım. Ama benim yaptığım suç olabilir. Çünkü gizlice alınmış ses kaydı işe yararmı bilmiyorum.
Sanki siz aldatmış gibi söylediniz.
bu pisliği yapan düşünsün nasıl yaşayacağını.
lütfen bu utanç duygusunu siz sahiplenmeyin.
bırakın o duygu onlara ait olmalı.

şimdi belki yeni olduğu için ağır geliyor olabilir.
ama zamanla daha iyi olacaksınız.
geçmiş olsun.

Geçmiş olsun .Kadın evlı oldugunuzu bılmıyordur belkıde.Kadına ulastınızmı ?Kafına sarmayın.En buyuk pislık eşiniz?Çocugunuz var mı ?

Kimin ses kaydını aldınız ?Eşinizle kadının konuşmalarını mı ?

Back
X