- 10 Kasım 2019
- 695
- 588
- 53
- Konu Sahibi Seftalireceli
Zaten durduk yere iç çamaşırına vs bakmadı tabiki de bunun için baktı.4 ay boyunca aldatmışsa kadınla yatmıştır bence. Asla affetme. Tazminat tüm haklarını al.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten durduk yere iç çamaşırına vs bakmadı tabiki de bunun için baktı.4 ay boyunca aldatmışsa kadınla yatmıştır bence. Asla affetme. Tazminat tüm haklarını al.
Artık sizin kararınız o zaman, dediğim gibi dava açamazsınız, tazminat için ama memursa cimere şikayet edilebilir. Şahsi tecrübem,çoluk çocuk sahibi devlet memuru bir kadının bir erkekten iç çamaşırı kabul edecek kadar samimi bir ilişki kurduğu adamın evli olmadığını bilmeme ihtimali çok zayıf. Ama sonıçta kadın ne kadar ahlaksız olursa olsun asıl suçlu eşiniz, bence enerjinizi o tarafa yönlendirip, onu süründürüp, yasal haklarınızı almaya bakın, kadına ulaşıp, eğer yardımcı olup elindekileri vermezse, eski eşini, ailesini, iş yerini durumdan haberdar edeceğinizi, cimere şikayet edeceğinizi sizin elinizdeki yazışmaları ifşa edeceğinizi söyleyip, daha fazla delile ulaşabilirsiniz belki.Kadına ulaşıp yazdım ısrarla eşinizi tanımıyorum diyor.Pislik Kişisi ise o benim için bir maceraydı zaten çoluğu çocuğu var uğraşmaz başına iş almaz artık falan demişti.
Askeriyede genel ahlaka aykiri davranislar kabul edipmez,ettiğim isinden bile olur. Nafaka hakkinizin kqybolmamasi icin bir konutani ile mutlaka konusun, bunun cezasini fena ceker birde pozisyonu itibariyle mobbinge en fazla maruz kalqn isi yapiyor, yani canina okurlar bile, yeterki bir bildirim yapin.olmaz Kadinin adini ve soyadini yazip ogretmen yazin googlede aratinKadının her şeyini biliyorum ama okulunu bilmiyorum. Keşke bilsem. Pislik kişisinin de komutanıyla falan konuşmadım henüz. Ben komutan dan ziyade baya bölüğe rezil etmeyi düşünüyorum.
Genelleme yapmiyorim ban yememek icin.ama genelde bu uzman cavuslar ozellikle doguda gorev yaptigi siralarda en cok ya ogretmenle yada hemsirelerle tanisirlar. Biraz dikkatli arastirma yapilsa zaten bu iki grup genelde evlidir. Ama uzun soluklu degil. eski nesil genelde evliligi devam ettirir ama yeni nesilde artik hem sabir yok hem imkanlar elverisli kadinlar cekmiyor. Erkekler yada. Askeriye cok zor bir meslek. Cogunun pskilojisi sorunlu. O yuzden tanismalarina sasirmadim ben. Memurlar siteleri fprumlari oluyor yada sosyal medya gruplari oluyor ordan bile buluyorlar birbirlerini. Aaa buda benm gibi poliss aa bu ogretmen benim gibi memr cift maas aaa buda ben gibi jandarma diyip basiyo isteginedense hep yakalanınca pişman olurlar. yakalanmadan sorun yok. bi uzman cavus bi ogretmenle hangi ortamda tanisir sanal disinda? sanal da tanisilmissa da ona gelene kadar kac kişiyle konusulmustur muhtemelen. hiçbir dediğine inanmayin dellilerinizi guzelce toplayın. detaylar sizi uzmeyecekse nasil öğrendiniz?
Evet nikah masasına o kadınla oturulmadı ama evli erkekle ilişki yaşayan kişide eş kadar suçlu. Böyle yazarak kadını masumlaştırmaya gerek yok.Çok üzgünümAllah size kolaylık versin.. Pislik eşinize karşı ne davası açılıyorsa açın tabi sonuna kadar bütün haklarınızı arayın.. Onunla alakalı bir bilgim yok maalesef ama arkadaşlar yazacaktır..
Ayrıca bu konularda herkese söylediğim gibi size de söylemek istiyorum.. Sizin sorununuz pislik kocanızla. Sizi aldattığı kadınla değil. Kadının evliliğinizden haberi olsa bile kadına ne ki sizin evliliğinizden?? Bu kadın mı sizinle nikah masasına oturdu?? Bir ömür sadakat sözünü bu kadın mı verdi size? size karşı sorumlu olan tek bir kişi vardı o da eşiniz. Ben bu konuda kadınla konuşup sinir bozmayı, suratını görmeyi falan gereksiz buluyorum.. Kocanızın burnundan getirin..
Yahu hala neden muhatap oluyorsunuz? Adam edepsiz, sizde bunları mi dinliyorsunuz?Yani ara ara kolye alırdı ara çok nadir de olsa çiçek alırdı. Hiç küpe vs almadı. Öyle iç çamaşırı da almadı hiç. Ben ona sorardım renk o da şu renk olsun saten olsun vs derdi. Şimdi yüzük vs bakıyormuş bana. Bir de fotoğraf çekimi için randevu alacakmış bahara.
Ya sıkılıyorum uzun uzun açıklama yapmaktan. Ne demek istediğim çok net ortada.. Bir kaç defa aynı temalı yorum yaptım okursanız anlarsınız.. Kimseyi masumlaştırdığım falan yok.Evet nikah masasına o kadınla oturulmadı ama evli erkekle ilişki yaşayan kişide eş kadar suçlu. Böyle yazarak kadını masumlaştırmaya gerek yok.
Maalesef yeni yasalarda zina suç olmaktan çıktı, bildiğim kadarı ile kadın hakkında herhangi bir yaptırım şansınız yok. Bu durumda yapacağınız en güzel şey eşinize aldatma nedeniyle dava açarak maddi tüm haklarınızı almanız olacaktır. Bundan sonra geçmişe değil önümüzdeki güzel hayata odaklanın. Bırakın ex eş ister sürünsün, ister gebersin.
Konudaki mesajları sırası ile okuyarak yorum yapıyorum, ne anladıysam ona istinaden yazdım, yanlış anlama olduğunu da sanmıyorum. Birkaç tane aynı temalı mesaj yazana kadar ilk seferde nokta atışı yapın...Ya sıkılıyorum uzun uzun açıklama yapmaktan. Ne demek istediğim çok net ortada.. Bir kaç defa aynı temalı yorum yaptım okursanız anlarsınız.. Kimseyi masumlaştırdığım falan yok.
Eğer konu sahibine öneride bulunmak istiyorsanız onun mesajını alıntılayıp yorum yaparsanız daha güzel olacak..
Rica ederim.. O halde konu sahibine yazarsınız bundan sonraKonudaki mesajları sırası ile okuyarak yorum yapıyorum, ne anladıysam ona istinaden yazdım, yanlış anlama olduğunu da sanmıyorum. Birkaç tane aynı temalı mesaj yazana kadar ilk seferde nokta atışı yapın...
Öneriniz içinde ayrıca teşekkür ederim, siz söylememiş olsanız konu sahibine yorum yazmak aklıma gelmeyecekti.
4 yıllık evliyim.Bir hafta önce 4 aydır aldatıldığımı öğrendim.Kadın başka şehirde.Uzak değil ama.Eşinden ayrılmış ve çocuğu var. Ailesi ile yaşıyor. Mesleğini adı soyadını her şeyi biliyorum.Ve eşim demiyorum pislik dersem anlayın. Bu pislik Kişisi uzman çavuş.Bu arada "kadın benim evli olduğumu" bilmiyor dedi.Ama ben inanmıyorum çünkü bu kadın hiç mi sormuyor sürekli telegramdan fake hesaplardan konuşuyoruz diye?
2. Bir hat çıkarmış e devletten öğrendim. Ama kartı 2 ay önce kırdım diyor. Kırdım dediği hatta telegramdan baktığımda ise son görülme iki ay önce.Fake Facebook hesabı, telegram vs. Her yerden görüşmüş. Hatta İnternet geçmişinden gördüm kadına iç çamaşırı ve takı da bakmış. Ben eğer bu kadın da evli olduğunu bile bile ilişki yaşadıysa ona ne türlü dava açarım? Ya da ona da yaptığını ödetmek istiyorum. Uzun yazamıyorum lütfen kusura bakmayın. Aynı şeyleri tekrar yaşıyor gibi oluyorum. Sizlerden tek istediğim boşanmış, benzer şeyleri yaşamış ya da bir avukat var ise bu platformda lütfen bana bütün haklarımı,gerek kadına gerekse pislik Kişisi ne açmam gereken davaları, yapmam gerekenleri söyler misiniz?
Birde hat dökümanı konuşmalar mesajlar çıkıyor mu mahkemede ona göre her şeyi dökmek istiyorum ortaya. Şimdiden teşekkür ederim Yazdıklarınız ve yazacaklarınız için.
Bende benzer durumdayım ama henüz haberi yok sabırla bekliyorum elimde konuşma kayıtları var ama yeterli değil çocuğum olduğu içinde dikkatli davranmam lazım benim pislik evli kadınla birlikte iş arkdaşıydı ayrıldı işten hala konuşuyolar ama şuan 2 aydır salağa yatıyorum fena bitiricem ikisinide buluşma planlrı yapıyolar kadını eve çağırıyo kadında zaten fena yanık ona sürekli arıyo sürekli mesaj atıyo4 yıllık evliyim.Bir hafta önce 4 aydır aldatıldığımı öğrendim.Kadın başka şehirde.Uzak değil ama.Eşinden ayrılmış ve çocuğu var. Ailesi ile yaşıyor. Mesleğini adı soyadını her şeyi biliyorum.Ve eşim demiyorum pislik dersem anlayın. Bu pislik Kişisi uzman çavuş.Bu arada "kadın benim evli olduğumu" bilmiyor dedi.Ama ben inanmıyorum çünkü bu kadın hiç mi sormuyor sürekli telegramdan fake hesaplardan konuşuyoruz diye?
2. Bir hat çıkarmış e devletten öğrendim. Ama kartı 2 ay önce kırdım diyor. Kırdım dediği hatta telegramdan baktığımda ise son görülme iki ay önce.Fake Facebook hesabı, telegram vs. Her yerden görüşmüş. Hatta İnternet geçmişinden gördüm kadına iç çamaşırı ve takı da bakmış. Ben eğer bu kadın da evli olduğunu bile bile ilişki yaşadıysa ona ne türlü dava açarım? Ya da ona da yaptığını ödetmek istiyorum. Uzun yazamıyorum lütfen kusura bakmayın. Aynı şeyleri tekrar yaşıyor gibi oluyorum. Sizlerden tek istediğim boşanmış, benzer şeyleri yaşamış ya da bir avukat var ise bu platformda lütfen bana bütün haklarımı,gerek kadına gerekse pislik Kişisi ne açmam gereken davaları, yapmam gerekenleri söyler misiniz?
Birde hat dökümanı konuşmalar mesajlar çıkıyor mu mahkemede ona göre her şeyi dökmek istiyorum ortaya. Şimdiden teşekkür ederim Yazdıklarınız ve yazacaklarınız için.
Henımlar herkese yazamadım kusura bakmayın. Herkesten biraz öneri aldım cebime. Teşekkür ederim. Size sormak istediğimse konuşma kayıtları var elimde dediniz. Nasıl yani?Bende benzer durumdayım ama henüz haberi yok sabırla bekliyorum elimde konuşma kayıtları var ama yeterli değil çocuğum olduğu içinde dikkatli davranmam lazım benim pislik evli kadınla birlikte iş arkdaşıydı ayrıldı işten hala konuşuyolar ama şuan 2 aydır salağa yatıyorum fena bitiricem ikisinide buluşma planlrı yapıyolar kadını eve çağırıyo kadında zaten fena yanık ona sürekli arıyo sürekli mesaj atıyo
yani bazı whatsaapp mesajlaşma kayıtları var kendi telefonuma attm birde görüntülü kouşma resimi var ayrıca duyduğum buluşma konuşmaları var yüzüne çarpıcağım birde kocamın teli benim üzerime olduğu için arama kayıtları varHenımlar herkese yazamadım kusura bakmayın. Herkesten biraz öneri aldım cebime. Teşekkür ederim. Size sormak istediğimse konuşma kayıtları var elimde dediniz. Nasıl yani?
Bu konuda ne hukuken ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama Allah yardimciniz olsun demeye geldim. InsAllah hersey gonlunuzce olur4 yıllık evliyim.Bir hafta önce 4 aydır aldatıldığımı öğrendim.Kadın başka şehirde.Uzak değil ama.Eşinden ayrılmış ve çocuğu var. Ailesi ile yaşıyor. Mesleğini adı soyadını her şeyi biliyorum.Ve eşim demiyorum pislik dersem anlayın. Bu pislik Kişisi uzman çavuş.Bu arada "kadın benim evli olduğumu" bilmiyor dedi.Ama ben inanmıyorum çünkü bu kadın hiç mi sormuyor sürekli telegramdan fake hesaplardan konuşuyoruz diye?
Öncelikle geçmiş olsun size tavsiyem sakin kalıp bu ikiskiyi delillendirmenizdir elinizde kanıt olursa hem çocuklarınız varsa onların velayeti hemde nafaka alabilirsiniz, karşı bayana da dava açabilirsiniz, ama önce delil lazım , Allah yardımcınız olsun inşallah üzmeyin kendinizi yeni bir hayat kurun kendinize4 yıllık evliyim.Bir hafta önce 4 aydır aldatıldığımı öğrendim.Kadın başka şehirde.Uzak değil ama.Eşinden ayrılmış ve çocuğu var. Ailesi ile yaşıyor. Mesleğini adı soyadını her şeyi biliyorum.Ve eşim demiyorum pislik dersem anlayın. Bu pislik Kişisi uzman çavuş.Bu arada "kadın benim evli olduğumu" bilmiyor dedi.Ama ben inanmıyorum çünkü bu kadın hiç mi sormuyor sürekli telegramdan fake hesaplardan konuşuyoruz diye?