- 8 Ekim 2025
- 62
- 25
- 3
- Konu Sahibi EsraAyazzz
Düzenli hayat onun için önemli değil çünkü 2 dk mesafede ailesi oturuyor direk oraya yerleşti önceden de onlarla kalıyordu zaten. Olan bana oldu erkeklerin ne umrunda olacak.Eski eşiniz içten içe pişmanlık ve rahatsızlık duyuyor ama bunu kabullenemiyor. Bu yüzden etrafin ona haklı bir gerekçe vermesini istiyor. Vicdanını rahatlatmak istiyor . Erkekler genelde yaptıkları hataları kısa vadede fark etmezler . Bunun uzun vadeli geri dönüşü olduğunda kafalarına dank eder. Ama inatçı ve mükemmeliyetçi bir kişiliği varsa kabullenemez. Dayinizin ya da akrabalarınız ona "haklısın oğlum " demesini istiyor ki hata yaptım evliliğimi yıktım diyemesin Yoksa sürekli vicdanım rahat demesi ve iki de bir yakinlarinizi aramasının başka bir mantıklı sebebini göremiyorum. Üstelik bitiren de oymuş. Sonuçta eve geliyordu karısı vardı yemeği işi hazır ediliyordu cinsel bir hayatı vardi bunlardan bir anda mahrum kaldı. Zaten tutarsız bir adam umitlenip sans vermeyin sakın önünüze bakın akrabalarınız da engellesin bir daha birini ararsa da aranan kişi sert çıkışsın Allah kurtarmsi