- 24 Ekim 2025
- 6
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Elif16Elif
-
Avukatlar karşı tarafa tebliğ gelmediğini söylüyor karşı tarafla görüştüğümde gelmedi bılmyorum diyor bnde bilmyrm nasıl evli olduğumu bu durum canımı çok sıkıyorGerekçeli karar 1-1,5 ay içinde çıkıyor adli tatil değilse siz nasıl 2 senedir evlisiniz hala? Avukat ne diyor bu duruma
Protokolü hazrladık imzalayıp davaya girdik ve ortada herseyı kabul ettikistinaftan feragat ettik. 1 hafta içinde karar kesinleşti. 2 sene mümkün değil boşandığınıza emin misiniz
2 snedir çok saçma yanı olur mu öle şey adresınde değildir karşı taraf tebliğ edilmesi lazımdı defalarcaAvukatlar karşı tarafa tebliğ gelmediğini söylüyor karşı tarafla görüştüğümde gelmedi bılmyorum diyor bnde bilmyrm nasıl evli olduğumu bu durum canımı çok sıkıyor
Biz direk gittik dilekçe hazırladık imzaladık dava günü verildi o günde gittik davada herseyı onaylayıp çıktık o bı sure sonra bana bı kagıt geldı zaten sonrasında nüfusta her yerde hala evli görünüyorumcelp falan gelmedi mi mahkemeden çıktınızmı mahkemeye? arayın sekreterliğini yada kalemini ilgili bölümün kagıt imzalıyorsunuz boşanma kesinleştiyse iki sene nasıl bekledınız anlamadım ki avukata sormaya bile gerek yok gidin direk sorun dosyanız vardır yardımcı olurlar
adresi ailesinin adrediysi zaten tam olarak o tarafla neler oldu blmyrm ama nasıl çözücem blmyrm iki senedir herseye engel oluyor evli olmam2 snedir çok saçma yanı olur mu öle şey adresınde değildir karşı taraf tebliğ edilmesi lazımdı defalarca
Çok saçma. Aynı şekilde oldu. İstinaftan da feragat edince,1 hafta içinde kesin kararda geldi,eski kimliğime döndüm.Protokolü hazrladık imzalayıp davaya girdik ve ortada herseyı kabul ettik
onada kagıt gitmiş olması gerek arayıp sormadınız mı? 2 sene çok uzun bi zaman yanıBiz direk gittik dilekçe hazırladık imzaladık dava günü verildi o günde gittik davada herseyı onaylayıp çıktık o bı sure sonra bana bı kagıt geldı zaten sonrasında nüfusta her yerde hala evli görünüyorum
adresi ailesinin adrediysi zaten tam olarak o tarafla neler oldu blmyrm ama nasıl çözücem blmyrm iki senedir herseye engel oluyor evli olmam
Blmyrm deyıp gecıstryronada kagıt gitmiş olması gerek arayıp sormadınız mı? 2 sene çok uzun bi zaman yanı
keko mu neyi bilmiyor birlikte gidin adalet sarayınaBlmyrm deyıp gecıstryr
Uğraşmyor çünkü işine geliyor barışma çabasında kendısı ne yapacağımı şaşardım onun içinkeko mu neyi bilmiyor birlikte gidin adalet sarayına
işin zor o zamanUğraşmyor çünkü işine geliyor barışma çabasında kendısı ne yapacağımı şaşardım onun için
Tamam da bunun bir çözümü vardır bir tane adam akıllı avukata bu konuyu versenizeUğraşmyor çünkü işine geliyor barışma çabasında kendısı ne yapacağımı şaşardım onun için
Dosyanın kesinleşmiş olması halinde adliyeden gereğini yaparlardı bence sizin eşinizin adresine karar tebliğ olmadığı için dosya kesinleşmemiştir ya da eşiniz belki de istinafa başvurdu dosya istinafta bu yüzden süreç uzadı çünkü barışmak istiyor diyorsunuz. Avukatınızla işi çözebileceğinizi sanmam ilk iş adliyeye gidin hangi mahkemeye çıktıysanız kalemden en doğru bilgiyi öğrenirsiniz.İyi günler canlarım sizlerden yardım isteyecektm ben 2 sene önce anlaşmalı boşanma davasına girdim ama 2 sene oldu hala evli olacak görünüyorum bu neden olblr sizce avukatlarla adliyelerle görüştüğümde net bi cevap alamıyorum onun soyadından kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?