- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Canim kahrolmuyorum ben kendim teklif ettim ayrilmayi hatta asla barismak istemiyorum ama ona ragmen zor bi surec.siz neden ayriliyosunuz?ayni durumdayiz kardes benimde dava gunum belli degil ve bende kahroluyorum
bizde ben evlatlikmisim diye bosuyor beniCanim kahrolmuyorum ben kendim teklif ettim ayrilmayi hatta asla barismak istemiyorum ama ona ragmen zor bi surec.siz neden ayriliyosunuz?
Şaka?bizde ben evlatlikmisim diye bosuyor beni
keske saka olsa ana kuzusu cunku cok onlar ne derse o
Nasıl ya?Evlatlık edinildiğin için mi boşuyor seni?Kayınvaliden boşa mı demiş ne bi saniye anlayamıyorum şu an ?keske saka olsa ana kuzusu cunku cok onlar ne derse o
her ikiside hem evlatligim diye hemde anasi babasida istemiyormus beni o yuzdenNasıl ya?Evlatlık edinildiğin için mi boşuyor seni?Kayınvaliden boşa mı demiş ne bi saniye anlayamıyorum şu an ?
Dünyada ne kadar garip insanlar var. Ama boşver sakın üzülme. Boşanmayı yeni bir başlangıç olarak düşün. İnan bana herşey bitince "yaşasın özgürlük" diyeceksinher ikiside hem evlatligim diye hemde anasi babasida istemiyormus beni o yuzden
Dünyada ne kadar garip insanlar var. Ama boşver sakın üzülme. Boşanmayı yeni bir başlangıç olarak düşün. İnan bana herşey bitince "yaşasın özgürlük" diyeceksinben mahkemeden çıktığım an içim içime sığmıyordu çok mutluydum :) ve boşandığım eşimle kutlamaya gittik.
Boşanmaya mı karar verdiniz?
:)Nasıl yani boşadığınız adamla birlikte kutlamaya mı gittiniz
inan merak edilecek birşey değil. zor bir süreç. ALLAH cc düşmanıma bile vermesin...bu süreci bende merak edenlerdenim
Ben terkedildim. Eski eşim gereksiz bahaneler üreterek mahkemede aldı soluğu. Itiraz etmedim boşandım.
Şimdi huzurluyum.
O ailesinin ağzına bakan, kendi kararlarını veremeyen erkek müsveddesinden uzağım... Ne bana ne yuvamıza sahip çıkamamıştı.
Ayaklarımın üzerinde duruyorum şimdi.
Henüz 4 ay oldu boşanalı ama Allah çok güzel kapılar açtı bana, hamd olsun Rabb'ime.
Öne ev aldım ailemin yardımıyla kredi çektim onu ödüyorum.
Sonra yeni bir iş buldum, haftaya orada başlayacağım:)
Yeni hedeflerim umutlarım var. Allah'a teslim ettim kendimi, o bize doğru kapıları açıyor
Endişelenme, bu ne ilk bizim başımıza geldi ne de son olacağız.
Evet kadın olarak zor olan şeyler var ama üstesinden gelebilirsin
Teşekküt ederim.Çok mutlu oldum sizin adınızı Allah devamını verir inşallah daha güzel haberlerinizi alırız
Ayni durumdayiz. Bu asilacak degil bakis acisi degistirilecek bir durum.yani ailen ayni aile.degisen sensin, senin dusuncelerin.ailenin normal zamanlardaki hallerinde bile bir ima arayacaksin.ama bunun yanlis oldugunu kendi kafanda tartip dogrusunu goreceksin.hassas bir donem ama gececek hepimiz icin gececek...Biz şimdi kötüyüz ailemleyim onlarla kalıyorum fakat cok zor oluyo ailemi şikayet etmek istemem sagolsunlar herseye yardım etmeye çalışıyorlar ama sigamadim sanki eve hoş hiç bir yere sigamiyorum ya :)))) bunu nasıl astınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?