• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak

huysuzwomen

Hɑyɑttɑ insɑnı 3 şey yıkɑr.... Su, sɑbun, şɑmpuɑn.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
238
106
18
Eşime boşanmak istediğimi nasıl söyleyeceğim tepkisinden korkuyorum

Boşanmak istediğinden tamamen bi habermi ki?

Yani seni bu düşünceye getiren olayları birlikte yaşadınız sonuçta

Ayrıntı verirsen daha sağlıklı yorumlar gelir

Aile büyüklerinin yanında konuşun bence.
Korktuğunuz belli.
Allahım korusun,size zarar vermesin inşallah.

Anlaşamıyoruz artık ilk başlarda çok iyiydik ama artık beni görmüyo ailesine karşı korumuyor üzüyor beni 4aylık bir kızımız var onun sayesinde yatışıyoruz biraz yoksa sürekli tartışma halindeyiz benimle güzel konusan insan şimdi hakaret ediyor soğukluk var aramızda annemlere gitmek istediğimi söyledim tepkisi kötüydü ağladım çok konuştum aşmaya çalıştım bu konuları eskisi gibi olmayı çok istedim ama 2gün sürmüyo bozuluyoruz

Kendinizi bilinmezlik bir bosluk icinde hissettiginiz icinmi bosanma isteği yoksa tutumların duzelmeyecegini bildigin için mi...ailesine karsi savunmuyor demişsiniz savunmasini gerektirecek konunuz nedir

Düzelmiyor bunu hissettiğim için onu seviyorum kalbinin iyiliğini biliyorum ama düzeltmiyor kendini değişti çok hemde. Kardeşi babamla dalga geçiyor susturamıyor kilomla dalga geçiyor susturamıyor oda gülüyor zoruma gidiyor

Hamileliğimin son aylarıda sıkıntılıydı ama bu kadar değil doğum yaptım evimiz ayrıldı kaynanamla böyle olduk.

Evliliğinizi artık sürdüremeyeciğinizi düşünüyorsanız ve kararınız kesinse uygun bir dille söyleyebilirsiniz ya da ailelerin yanında söylersiniz.

Hayatınız tamamen değişmiş. Bence bir süre bekle. Acele karar verme.
Tabi sözlü ya da fiziksel şiddet yoksa

öfke kontrolü sorunu varsa önce terkedin sonra ya telefonda ya da aile büyüklerinin nezaretinde konuşun. boşanmak için canınızdan olmayın.

Ailemin yanına gitmek istiyorum 1 hafta kafamı dinlemek ama göndermiyor

Back
X