- 12 Ekim 2020
- 4
- -8
- 1
- 26
- Konu Sahibi Poncik2121
-
Söyleyeceklerim için kb ağır gelir şimdiden affola .....Merhaba kızlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 18 yaşında üniversite de biriyle tanıştım ve bu sene ocakta evlendik birbirimizo gerçekten çok sevdik hayatıma girdgnde bana yalanlar söylemişti ve sanırım onun amacı takilmakti ama allh ya Deli gibi aşık oldu buna şahidim aynı sekildr bende nasıl sevdiysem sonradan evli ve üç çocuklu olmasini ogrenmeme rağmen vazgeçmedik kadını bosamisti ama kadın hala ailesinin yanında kalıyordu ve çocuklarına bakıyordu kadın beni öğrenince eşim vazgecsin diye çocuklarını bırakıp gitti halbuki bosanmislardi ama kadın da onu çok seviyordu kimse evlenmemizi istemiyordu biz herşeye rağmen evlendik ailesi bana öfke biriktirmisti sanki çocukları dogrup atan benmişim gibi davrandılar eşimle aramda o kdr sorunlar oldu ki küçük sorunlar birikti ve boşanma asamasindaym hamile olduğumu öğrendim o da biliyor hamile olduğumu ama asla hatalarından vazgeçmiyor eve geri dönmemi istiyor ama dönersem bir ömür boyu rezil bir evlilik yasiycam bebeği aldırmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım???
Empati yap olanları sakin kafayla aynısını sen yasasan nolur di diye yapılan hataların elbet dönüşü var ama yavaş yavaş düzeltmeye bak yaptın hatalari ilk eşinle sonra ailesiyle isindirmaya çalış cocuklariylaMerhaba kızlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 18 yaşında üniversite de biriyle tanıştım ve bu sene ocakta evlendik birbirimizo gerçekten çok sevdik hayatıma girdgnde bana yalanlar söylemişti ve sanırım onun amacı takilmakti ama allh ya Deli gibi aşık oldu buna şahidim aynı sekildr bende nasıl sevdiysem sonradan evli ve üç çocuklu olmasini ogrenmeme rağmen vazgeçmedik kadını bosamisti ama kadın hala ailesinin yanında kalıyordu ve çocuklarına bakıyordu kadın beni öğrenince eşim vazgecsin diye çocuklarını bırakıp gitti halbuki bosanmislardi ama kadın da onu çok seviyordu kimse evlenmemizi istemiyordu biz herşeye rağmen evlendik ailesi bana öfke biriktirmisti sanki çocukları dogrup atan benmişim gibi davrandılar eşimle aramda o kdr sorunlar oldu ki küçük sorunlar birikti ve boşanma asamasindaym hamile olduğumu öğrendim o da biliyor hamile olduğumu ama asla hatalarından vazgeçmiyor eve geri dönmemi istiyor ama dönersem bir ömür boyu rezil bir evlilik yasiycam bebeği aldırmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım???
Sen o kadın evliyken kocasıyla (şimdiki esinle mi o zamanlar konustun) ben bunu anlamadım Eger böyle bişi yaptıysan Yuva yıkanın yuvası olmaz bosuna dememişler. COK genc yasta ne buyuk cesaret sendeki ne diyeyim ki ben sanaMerhaba kızlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 18 yaşında üniversite de biriyle tanıştım ve bu sene ocakta evlendik birbirimizo gerçekten çok sevdik hayatıma girdgnde bana yalanlar söylemişti ve sanırım onun amacı takilmakti ama allh ya Deli gibi aşık oldu buna şahidim aynı sekildr bende nasıl sevdiysem sonradan evli ve üç çocuklu olmasini ogrenmeme rağmen vazgeçmedik kadını bosamisti ama kadın hala ailesinin yanında kalıyordu ve çocuklarına bakıyordu kadın beni öğrenince eşim vazgecsin diye çocuklarını bırakıp gitti halbuki bosanmislardi ama kadın da onu çok seviyordu kimse evlenmemizi istemiyordu biz herşeye rağmen evlendik ailesi bana öfke biriktirmisti sanki çocukları dogrup atan benmişim gibi davrandılar eşimle aramda o kdr sorunlar oldu ki küçük sorunlar birikti ve boşanma asamasindaym hamile olduğumu öğrendim o da biliyor hamile olduğumu ama asla hatalarından vazgeçmiyor eve geri dönmemi istiyor ama dönersem bir ömür boyu rezil bir evlilik yasiycam bebeği aldırmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım???
Deli gibi aşık oldu buna şahidim aynı sekildr bende nasıl sevdiysem sonradan evli ve üç çocuklu olmasini ogrenmeme rağmen vazgeçmedik kadını bosamisti ama kadın hala ailesinin yanında kalıyorduSen o kadın evliyken kocasıyla (şimdiki esinle mi o zamanlar konustun) ben bunu anlamadım Eger böyle bişi yaptıysan Yuva yıkanın yuvası olmaz bosuna dememişler. COK genc yasta ne buyuk cesaret sendeki ne diyeyim ki ben sana
Takılmak değil güzelim gönül eğlendirmek hevesini alıp bırakacaktı sen ne yaptıysan adama karısından bosatmisin bagladiysan adamı sen sütten çıkmış ak kaşık zaten ikimizde aynisiniz Yuva yıkanın yuvası olmaz.. ailemle her şeyi oturup konuşun bir bir anlat onlarada bunları ne tepki verçekler.. en baştan yanlışın var senin bırakmak yerine karısından çocuklarından etmisin adamı o kadının ahi varya o sabiden bile çıkar çocuklarının ahi göz yaşı kadının her haykırışı üzüldüğü her an yapacak birşey yok bosan en azından sabininde canına kiyma git ailenin yada kadın sığınma evi neMerhaba kızlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 18 yaşında üniversite de biriyle tanıştım ve bu sene ocakta evlendik birbirimizo gerçekten çok sevdik hayatıma girdgnde bana yalanlar söylemişti ve sanırım onun amacı takilmakti ama allh ya Deli gibi aşık oldu buna şahidim aynı sekildr bende nasıl sevdiysem sonradan evli ve üç çocuklu olmasini ogrenmeme rağmen vazgeçmedik kadını bosamisti ama kadın hala ailesinin yanında kalıyordu ve çocuklarına bakıyordu kadın beni öğrenince eşim vazgecsin diye çocuklarını bırakıp gitti halbuki bosanmislardi ama kadın da onu çok seviyordu kimse evlenmemizi istemiyordu biz herşeye rağmen evlendik ailesi bana öfke biriktirmisti sanki çocukları dogrup atan benmişim gibi davrandılar eşimle aramda o kdr sorunlar oldu ki küçük sorunlar birikti ve boşanma asamasindaym hamile olduğumu öğrendim o da biliyor hamile olduğumu ama asla hatalarından vazgeçmiyor eve geri dönmemi istiyor ama dönersem bir ömür boyu rezil bir evlilik yasiycam bebeği aldırmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım???
Bakın altını cizmisim eşiyle boşanmıştı benimle tanıştığında sadece eşi çocuklara bakiyorduSöyleyeceklerim için kb ağır gelir şimdiden affola .....
Allah'ın verdi cana Allah'tan başka kimse alamaz ne demişler Yuva yıkanın yuvası olmaz diye .. ilahi adalet elbet tecelli eder.. diyecek şey şu o kdr biz o çocuk için can bile vermeye hazırım sen verilen cana kıymaya çalışıyon ve bundan vazgec yaptın çok yanlış var ama en başta yanlış yapmışım evli olduğunu bildiğin halde boşaltmaya çalışmak çocuklarıyla yaşayan adamı sen kendine koca yap ailesi normal karsilasin. Bı düşün kendi yaptın hataların ya vebalini cekcen yada düzgünce kocanla yaşayıp ailesiyle iyi olmaya caliscan
Hayır bosanmislardiSen o kadın evliyken kocasıyla (şimdiki esinle mi o zamanlar konustun) ben bunu anlamadım Eger böyle bişi yaptıysan Yuva yıkanın yuvası olmaz bosuna dememişler. COK genc yasta ne buyuk cesaret sendeki ne diyeyim ki ben sana
Bosanmislardi diyorum benden bir buçuk yıl önce bosanmislardiTakılmak değil güzelim gönül eğlendirmek hevesini alıp bırakacaktı sen ne yaptıysan adama karısından bosatmisin bagladiysan adamı sen sütten çıkmış ak kaşık zaten ikimizde aynisiniz Yuva yıkanın yuvası olmaz.. ailemle her şeyi oturup konuşun bir bir anlat onlarada bunları ne tepki verçekler.. en baştan yanlışın var senin bırakmak yerine karısından çocuklarından etmisin adamı o kadının ahi varya o sabiden bile çıkar çocuklarının ahi göz yaşı kadının her haykırışı üzüldüğü her an yapacak birşey yok bosan en azından sabininde canına kiyma git ailenin yada kadın sığınma evi ne
Küçuk sorunlar mi bastan sona buyuk sorunlari olan biriyle evlenmissin bastan sona yanlis 21 yasindayken 3 cocuklu adamla evlenip bi de uzerine cocuk yapmak !!Merhaba kızlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 18 yaşında üniversite de biriyle tanıştım ve bu sene ocakta evlendik birbirimizo gerçekten çok sevdik hayatıma girdgnde bana yalanlar söylemişti ve sanırım onun amacı takilmakti ama allh ya Deli gibi aşık oldu buna şahidim aynı sekildr bende nasıl sevdiysem sonradan evli ve üç çocuklu olmasini ogrenmeme rağmen vazgeçmedik kadını bosamisti ama kadın hala ailesinin yanında kalıyordu ve çocuklarına bakıyordu kadın beni öğrenince eşim vazgecsin diye çocuklarını bırakıp gitti halbuki bosanmislardi ama kadın da onu çok seviyordu kimse evlenmemizi istemiyordu biz herşeye rağmen evlendik ailesi bana öfke biriktirmisti sanki çocukları dogrup atan benmişim gibi davrandılar eşimle aramda o kdr sorunlar oldu ki küçük sorunlar birikti ve boşanma asamasindaym hamile olduğumu öğrendim o da biliyor hamile olduğumu ama asla hatalarından vazgeçmiyor eve geri dönmemi istiyor ama dönersem bir ömür boyu rezil bir evlilik yasiycam bebeği aldırmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?