Boşanmakta haklımıyım

Ama bir tane çocugum var onunla nasıl yaparım biliyorum

Nasıl yaparsın bilmiyorsan adamı böyle kabul edeceksin.

Siz boşasam mı derken zaten ortada yuva yok ki, adam sizi boşamış pratik olarak. Sadece kağıt üzerinde karısısınız. Gerçek hayatta ise, evi temizleyen hizmetçi, çocuğuna bakan bakıcı, gece sevişirken de onu memnun eden kadınsınız.

Ama karısı değilsiniz.

Peki napiyor telefonla bunkadar.bu bir hastalık

Ger
Gerçekten çok haklısınız aynen o durumdayım

Son cumleni duyana kadar uzulmustum. Ama sende adami bir sekilde savunuyorsun. Yok inancliymis bilmem ne. Ayrica cocugunun uzerine yemin rtmesine neden izin veriyorsun? Ya yalan yere yemin ediyorsa, ya gercekten cocuguna birsey olursa Allah korusun. Benim cocugumun uzerine boyle yemin etse kocam, o agzini DAGITIRIM!

Buna evlilik bile denemez ki gençliğinize yazık etmeyin ezdirmeyin kendinizi.. Çocuğunuz babasının sizi ezen söz ve tavırlarını gördükçe Mutlu bir çocukluk geçiremez en doğrusu boşanmak bence

sizin inançlı adam denilince anladığınız ne bilmiyorum ama,eşine bu şekilde sen birşeyden anlamıyorsun diye çemkiren,gittiği geldiği yere söylemeyip merakta bırakan bir adam bence inançlı değildir.Çocuğunun başına yemin etmeside inanç göstergesi değil, böyle kuran üzerine,çocuğumun başı için deyip yemin eden ne yalancı düzenbazlar gördüm.

Çocuğu üstüne yemin ediyorsa asla inanma aynı örneğini gördüm yakınlarımda.... ve tabiki boşan zaten evli değilsin ki

Adam aldatyor bariz
O kadar emin olmayin
Biz bu forumda ne yemin edenler ne inanclilar gördük
Hepsi de birbirinden kötü çıktı
Boşanin sonuna kadar haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…