- 10 Kasım 2015
- 264
- 113
- 18
- 47
- Konu Sahibi Yarenannesi
-
Hastalık resmen buOyun Oynuyor
Ne inançlı insanlar gördü bu forum
Kocam 5 vakit namazındadır ama swinger teklif etti diyene bile rastladık mesela
O kadar emin olmamak lazım
Bu forumda neler gördüm neler ciddenhey maşallah töbee :))
Hayır hić bir şekilde haklı görmüyorum..sadece kendisinde o inancı goSon cumleni duyana kadar uzulmustum. Ama sende adami bir sekilde savunuyorsun. Yok inancliymis bilmem ne. Ayrica cocugunun uzerine yemin rtmesine neden izin veriyorsun? Ya yalan yere yemin ediyorsa, ya gercekten cocuguna birsey olursa Allah korusun. Benim cocugumun uzerine boyle yemin etse kocam, o agzini DAGITIRIM!
Hayir savunmuyor.dadece onfa bu inancı gördugum icin öyle yazdım.....Son cumleni duyana kadar uzulmustum. Ama sende adami bir sekilde savunuyorsun. Yok inancliymis bilmem ne. Ayrica cocugunun uzerine yemin rtmesine neden izin veriyorsun? Ya yalan yere yemin ediyorsa, ya gercekten cocuguna birsey olursa Allah korusun. Benim cocugumun uzerine boyle yemin etse kocam, o agzini DAGITIRIM!
Evet yada dizi izliyor kurtlar vadisiİlişki sırasında da mı telefonda oyun oynuyor
Yuh demek istiyorum. Siz de devam mi ediyorsunuz o şekilde sevismeye. Nasıl böyle bi şeye tahammül edebiliyorsunuz? Nasıl bi aşağılama bu böyle? O kadar bi şey ifade etmeyen bi faaliyetse sevismeyiverin daha iyi. Helal olsun adamada o alengirli diziyi seyrederken konsantrasyonunu bozmadan işini halledebiliyorsa. Esinizden çok sizin bu asagilamayi kabullenmenize kizdimEvet yada dizi izliyor kurtlar vadisi
Aldatması ya da aldatmaması benim umurumda olmazdı.Bu kadar garip ilgisiz bi de üstüne hödükleşmiş bir adamla yaşayamazdım gibi geliyor.Merhaba hanımlar daha öncede bir kaç kez konu açmıştım....ama.bu sefer iş ciddiye bindi....
Kısacası eşimin bana herzaman yaptıgı şeyleri sıralıyacagım
İşten gelir gelmez daha merdivenleri çıkarken telefonu elindedir...hiç indirmez eve geldigi zaman ben bişeyler sorarım günün nasıl geçti falan diye....o da telefonla uğraştıgı icin lafı cımbızla alırım ağzından. ...inanmıyacaksınız belki ama o telefonunu ilişki sırasında bile elinden indirmezzz....bana karşı ilgisizliliginden bıktım..zaten sabah 10 gece 12 çalısıyor ayda iki dafa izin yapıyor o günde kahveye gidiyor....benimle birseyini paylasmıyor...
Ortaya çıktıginda neden bunu bana söylemedin dedegimde....sen bir boktan anlıyorsunya sana söyliyim sen insanmısınki....diyor....bana sürekli yalan söylüyor ben işe gidiyorum diyor ...tabi ben şüphelenip araştırdıgimda bakıyorum işe falan gitmemiş..yada başka bir mekan söylüyor...halbuki oraya hiç ugramamış.....nereye gittigini sordugumda kafamı dinledim.....diyor.....bir yere gittiginde telefonlarıma cevab vermiyor istersem 20 defa arim....eve geldiğinde bakıyorum ki sessize almış.....bu arada belki hayatında başka bir kadın vardır diye düşünenlere...İnançlı bir adam ve çocugunun başı üzerine yemin ediyor........sizce ne yapayım
Yuh yanı şaka miEvet yada dizi izliyor kurtlar vadisi
Deli mi ne gitsin dizi izlesin o zaman ikisi bi arada olur muEvet yada dizi izliyor kurtlar vadisi
Kabullenmiyorum o yüzden boşanmak istiyorumYuh demek istiyorum. Siz de devam mi ediyorsunuz o şekilde sevismeye. Nasıl böyle bi şeye tahammül edebiliyorsunuz? Nasıl bi aşağılama bu böyle? O kadar bi şey ifade etmeyen bi faaliyetse sevismeyiverin daha iyi. Helal olsun adamada o alengirli diziyi seyrederken konsantrasyonunu bozmadan işini halledebiliyorsa. Esinizden çok sizin bu asagilamayi kabullenmenize kizdim
Ailem bana destek çıkıyor seni insan yerine koymayan adamın yanında daha fazla durma gel diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?