Boşanmakta kararsızım

nurnur34

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
55
37
18
Merhaba hanımlar bir zamanlar bu siteye vajinismus olduğum icin konu açıyordum simdi boşanma aşamasına gelmiş biri olarak konu açıyorum 3.5 yıllık evliyim 2 yaşında ikizlerim var bir kac ay once bu vajinismus illetinden tamamen kurtuldum şimdide eşim benden kaçıyor birlikte olmak istemiyor çok isteksiz sevişiyor zaten simdiye kadar bana hic zevk yasatmadi .hep kendimi sucluyordum ama artik tek.suclu ben degilmisim diyorum kadini zevke getirmesini.bilmiyor yada beni sevmiyor 3 ay omce beni bir bayanla.aldatti cocuklarim icin affettim ama artik cok sıkildım evlilikten cok.ilgisiz sohbetsiz sanki gorevlerimizi yerine getirmek icin evlenmisiz asla derdimi.dinlemez yarama merhem.olmaz kendisi.sessiz sakin cekingen bir insan hersyi kendi icinde yasiyor bende onu.sevmedigimi dusunuyorum artik cunku paylastigimiz hic bir sey yok siz.olsaniz cocugunuz icin mutlulugunuzdan vazgecermiydiniz

Ben olsam ayrılırdım sorumsuz ilgisiz beni sevmeyen biriyle daha fazla duramazdım heralde o belli ki alışmış başka tene o yüzden bu şekilde nede olsa alışmış kudurmuştan beterdir derler...

Sorumsuz degil aslnda cok calisiyor eve bakiyr fln (bana parasini cok kiymaz) benimle ilgilenmiyor konusmuyor gezdirmiyr bsanmak istyrm ama bas edebilirmiyim 2 cocukla bir yerden.snra cekecek gucu kalmiyor insanin enerjimi tuketti bu adam

Rahat batıyor demek ki adama, evinde tertemiz karın iki çocuğun var ne istiyosun acaba? Karın seni boşasa, çocuklarını haftasonları görsen filan ailen dağılsa rahat mı edeceksin? Gerçekten anlamıyorum.. Ben kimseye boşan, boşanma demem, ama en azından bi gözünü korkut, sizsizlikle sına bence..

Anneme güvensem bunu yapicam hatta bosanica. Ama biliyorum ki annem cocuklarim yuzunden hayati.bana zehir eder rahatina cok duskun

Sizcede nankorluk.yapiyormuyum esle.eglenmiyorum.diye calisip evine bakan kocayla bosansam cocuklarim beni suclarmi.ilerde

Nasil nankörlük? Bu adam seni aldatmis, cocuklarin seni niye suclasin?!
Annen niye rahatsiz oluyor, birbirinize destek olursunuz...sende yan gelip yatmicaksin ya cocuklarini onun basina atip?

Sizcede nankorluk.yapiyormuyum esle.eglenmiyorum.diye calisip evine bakan kocayla bosansam cocuklarim beni suclarmi.ilerde
Böyle ezik bir anne olursanız suçlarlar.
Bırakın su adamı ya , çocukları bahane etmeyıde.

Dun eve gitmedim uzak kalmaya karar verdim eger annemlerle yapabilirsem bosanicam dun gecede bara gitmis zaten sabah izinlisin gel.cocuklari al gezdir eglensinler dedim isim.var dedim iyice sogudum hayat neler getirecek bana hic bilmiyorum

Anneme güvensem bunu yapicam hatta bosanica. Ama biliyorum ki annem cocuklarim yuzunden hayati.bana zehir eder rahatina cok duskun
Biliyomusun.kocayi bosayip gidememe sebebimiz ayni...benimde annem.bize canini verir.ama ne diyo biliyosun.onun hizmetcisi olacagina gel benim hizmetcim ol.yani benim kaderim ayni hic degismeyecek..bana gun yuzu yok.bende diyorum madem benim icin bisey degismeyecek bari cocugum babasiyla buyusun..

Senin ne gibi problemim var

Kaç sene vajinusmustunuz

Mutsuz anne babayla ve mutsuz evlilik icinde buyuyen cocuklarin ben psikolojik olarak zarar gorecegi dusuncesindeyim. Mutlu ve saglikli olun ki, mutlu ve saglikli cocuklar yetistirebilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…