Buguun sabah kirayı ödemek için hesabıma girdiğimde baktım 525 TL lik eksiden çekim olmuş. Detaya baktım Trendyol yazıyor. Aradım ex in ismini verdiler bana. Aldiklarini söylediler. Bir kisminin teslim alındığını bir kısmının teslim edilmediğini söylediler. Ki benim kartımın onda kayıtlı olduğunu bile bilmiyorum. 2 yıla yaklaştı dava acilali. İki kez trendyolu aradım teyit için doğruladim o kişi almış. Kargodakilerin iptalini istedim ama gerildim fazlasıyla. Zaten senelerce beni dolandirmissin hala ne istiyorsun benden.
Avukat olan arkadaşlardan yol gostermelerini rica ediyorum. Farklı ilde çalışıyorum avukatım karakola ya da savcılığa suç duyurusunda bulun dedi ama savcılığa gitme şansım yok. İftara zor yetisiyorum. Karakol işimi görür mü? Ya da nasıl bir ifade vermeliyim. Yoğun bir gündü ve gergindim saglikli düşünemiyorum..
Şimdiden teşekkürler
Avukat olan arkadaşlardan yol gostermelerini rica ediyorum. Farklı ilde çalışıyorum avukatım karakola ya da savcılığa suç duyurusunda bulun dedi ama savcılığa gitme şansım yok. İftara zor yetisiyorum. Karakol işimi görür mü? Ya da nasıl bir ifade vermeliyim. Yoğun bir gündü ve gergindim saglikli düşünemiyorum..
Şimdiden teşekkürler