Boşanmakta olduğum kisi kartımdan alışveriş yapmiş

mackali61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2020
948
1.287
43
Buguun sabah kirayı ödemek için hesabıma girdiğimde baktım 525 TL lik eksiden çekim olmuş. Detaya baktım Trendyol yazıyor. Aradım ex in ismini verdiler bana. Aldiklarini söylediler. Bir kisminin teslim alındığını bir kısmının teslim edilmediğini söylediler. Ki benim kartımın onda kayıtlı olduğunu bile bilmiyorum. 2 yıla yaklaştı dava acilali. İki kez trendyolu aradım teyit için doğruladim o kişi almış. Kargodakilerin iptalini istedim ama gerildim fazlasıyla. Zaten senelerce beni dolandirmissin hala ne istiyorsun benden.
Avukat olan arkadaşlardan yol gostermelerini rica ediyorum. Farklı ilde çalışıyorum avukatım karakola ya da savcılığa suç duyurusunda bulun dedi ama savcılığa gitme şansım yok. İftara zor yetisiyorum. Karakol işimi görür mü? Ya da nasıl bir ifade vermeliyim. Yoğun bir gündü ve gergindim saglikli düşünemiyorum..
Şimdiden teşekkürler

Avukat değilim ama içgüdüsel olarak içimden yağlı sopayla evire çevire

Neyse asalak insan işte

2 senedir kartınızın ya da kart bilgilerinizin adamda ne işi var ki?
Ben kart bilgilerimin onda olduğunu bilmiyordum ki hatta şifresini falan değiştim kendimce ama trendyola bir kez tanimlayinca kaliyormus orda. Benim takildigim olay asıl su: ben alisveris yaparken onay kodu istiyor bana mesaj geliyor o harcama ile ilgili mesaj gelmedi, mail gelmedi özellikle kontrol ettim.

2 senedir kartınızın ya da kart bilgilerinizin adamda ne işi var ki?
Eşimin kartı benim Trendyol’da kayıtlı. Alışveriş yaptığımda cep telefonundan onay kodu da istemiyor. Zamanında öyle ayarlamıştım. Eşim farkında değildir bile kayıtlı olduğunun. 😐

Eşimin kartı benim Trendyol’da kayıtlı. Alışveriş yaptığımda cep telefonundan onay kodu da istemiyor. Zamanında öyle ayarlamıştım. Eşim farkında değildir bile kayıtlı olduğunun. 😐
Sanırım aynı şey bende de geçerli ama bana bankadan da mesaj gelmedi şu kadar alışveriş olmuştur diye. Allah bilir bu kaçıncı kazigi da ben yüklü miktar ve eksiye düşünce farkettim.

Ben kart bilgilerimin onda olduğunu bilmiyordum ki hatta şifresini falan değiştim kendimce ama trendyola bir kez tanimlayinca kaliyormus orda. Benim takildigim olay asıl su: ben alisveris yaparken onay kodu istiyor bana mesaj geliyor o harcama ile ilgili mesaj gelmedi, mail gelmedi özellikle kontrol ettim.
Kayitli kartta onay istemiyor. Kartınızı internet alışverişine açık mi tutuyorsunuz

Aklıma Celal ile ceren filmindeki sahne geldi. İlk işiniz bankaya gidip bütün kartları kapattırmak olsun. Karakolda savcılığa yönlendirir heralde. 300 lira için değmez uğraşmaya
Kartları sanal alışverişe kapattım şuan önce karakola başvurup sonra tamamen kapatmak istedim. Bir de maaş kartım ve elden odemelerim var yani bugün açık olmaliydi 😔

Benim de öyle de iki sene yahu, koooskoca iki sene. Adamın dolandırıcı olduğunu söylemiş konu sahibi. Ben olsam kırk kez değiştirirdim kartları hesapları. Bilemedim...

Geçenlerde eşimin kartı değişmiş mesela, benim haberim yoktu, alışveriş yapamadım. Kaç sene ki bu kartların süresi? Yani iki sene boşanma aşaması var, ondan önce kötü giden bir süreç vardır. İyi zamanlarda kaydedilmiştir muhtemelen diye düşünüyorum. O da çok uzun süre değil mi?

Sanırım aynı şey bende de geçerli ama bana bankadan da mesaj gelmedi şu kadar alışveriş olmuştur diye. Allah bilir bu kaçıncı kazigi da ben yüklü miktar ve eksiye düşünce farkettim.
Evet aylık 50-100 lira olsa dikkat çekmez, arada yapıyordur muhtemelen. İnsanda gururun kırıntısı bile mi olmaz ya gerçekten tuhaf.

Back
X