Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo kart calinti, kocasi calmis ve harcama yapiyor.Yalnız kart çalıntı değil.
Kartını internet alışverişi nedeniyle kapatması doğru olan işlem. Kart fiziken elinde ve yaptığı işlemler var karttan. Her bildirim ve işlemin farklı prosedürleri var.
Kartı yeni kart numarasıyla basılıp yeniden gönderilir.
Yoo kart calinti, kocasi calmis ve harcama yapiyor.
Allah im ve razı olsunİstemekle olmuyor zaten, o yolu birden hayatına dahil ediveriyor yaradan. Zahmetsizce, huzurla, keyifle, kahkahayla geçen bir hayat hızlıca aksın size. Yürekten dilerim![]()
Karakola gittim önce ifade almadılar sonra dedim boşanmakta olduğum kişi yaptı bunu ben dilekçe vermek istiyorum sonra savcı davalı olduğu eşi ise alın ifadeyi demiş. Normalde siber suçlara yolluyordu. Daha doğrusu baştan saviyordu. Bu arada tüm kartları sanal.alisverise.kapadim iki tane vardı zatenKartı ya toptan iptal edin ya da İnternet alışverişine kapatın. Durmayın gidin karakola hırsızlık ihbarı yapın. Yarın da telefon edip parayı isteyin çaldığı parayı versin şerefsiz![]()
Ben bu gereksizin alışveriş sitesinde kartımın tanımlı olabileceğini düşünmedim ki hiç. Sonuçta onunda kartı var ve o da memur. Üstelik kredi kartı değil bu maaş kartı. Ben de arada market alışverişi yapıyorum diye kapaadim sanalini ne bilim. Ders oluyor.her gün yeni birşeyKaçtır yazıyorum kamu spotu olarak boşanan adamlar her türlü rezilliği yapıyor.
Erkeklere onu dedin bunu dedin bik bik bik diyecekler yazmasın, bu adamlara kredi kartı, araba anahtarı, altında şuydu buydu hiçbir şey vermeyin adamlar o kadar rezilleşiyor ki şaşar kalırsınızkendi malını her zaman sizde dursun, malınıza sahip çıkın dünyanın türlü hali var.
Gittim zaten karakola şikayet ettim. Dedim.su siteden iznim olmadan alışveriş yapılmıştı. Site yetkililerine ulaşınca boşanma aşamasında olduğum kişinin yaptığını adresine kadar soylediler fakat yazılı evrak paylasamayacagini.yasal yolla ancak verebileceklerini söylediler. Bu kişiden şikayetçiyim.Sizin konuları hatirliyorum. Esiniz dalginlikla alisveris yapmis olamaz. Mutlaka sikayetci olun. Bosanma davasina etki etmeyecek diye dusunmeyin. Bankadaki altinlarinizda calmisti, caldiklari yanina kar kalmisti. En azindan sicili bozulur, hirsizligi tescillenir. Mutlaka sikayet edin
Evet ortak kasadan sadece kendilerinin taktiği 10 adet bielzigj daha 3 ay 12 günlük evliykrn aldi ve yıllarca gizledi..bana da lazım olmadığı için kontrol etme gereği de duymadım.ne bilim. Aptallık.iste.Yuhhh artık altınlarını da mı çaldı ?![]()
Kartı maaş kartım olduğu için ve şikayet edene owdar kapatmak istemedim sadege sanal alieverise kapattım ama odemelerimi yapıp kalan parayı.cektikten sonra tamamen kapatacağım. Karakola suç duyurusunda bulundumHayır kart çalıntı değil, fiziken konu sahibinin elinde.
Bir kart için çalıntı ihbarında bulunduğunuzda arka planda uygulanan işlemler , yapılan incelemeler ve sonuçları farklı.
Kocasıyla aynı ikameti paylaştığı dönemde ,internet sitesine kartı kaydetmiş. Ki bahsedilen üyelikte adamın adına ki , konu sahibi kartı üyelikten silememiş.
İlgili alışveriş sitesi hesabı güvenlik sebebiyle askıya almış.
Kart sahibinin : bankadan internet alışverişi nedeniyle ( hangi üyelik veya sitelerde kartı tanımlı bilmediği ve hepsinden kart bilgilerini silemediği için ) kart numaralarının yenilenerek kendisine gönderimini talep etmesi doğru işlem türü.
10 tane 20 22 Gr arası bileziği 10 gramlık 10 bilezik olarak hesapladilar ve alıp alamayacağım bile net değil. Adam.her türlü karlı. Profesyonelce yıllarca kurmuş islemis oynamis.Yanlis hatırlıyorsam konu sahibi duzeltsin. Esi bankadaki altinlarin tamamini almisti. Dugun cdlerini mahkeme izlemisti atıyorum 50tane ceyrek varsa 20tane hesaplanmisti. Aradaki 30 tanesi adamin cebine kalmisti
200-220 Gr altını bilirkisi 100 Gr olarak hesapladı. Bilirkişi ile iletişime geçmistir.diyenler oldu bilirkisilik yapan tanidiklardsn ama kanitlayamwdim tabi. İtiraz ettim ama hakkım dikkate almadıEee CD de 50 çeyrek varsa mahkeme nasıl 20 çeyrek diye hesapladı ki ?
Ama adam beş para etmezmiş orası kesin , herif hem hırsız hem arsız.
Neden aşırı tepki olsun? Kendisi dosyaya ömür boyu unutamayacağım şeyler yazdı. İnsanlara olan güvenimi yok etti. Hayatımı alt üst etti sabıka kaydi çok mu bu kadar şeyin yanında. Adam yıllarca sömürdu beni. Evim gitti, paralarım gitti. Ne yapması lazım sabıka kaydını hak etmesi için? Beni öldürmesi ya da teşebbüs etmesi mi ?İlgili siteyi çok aktif kullanmıyorsa ; belki hangi kartın kayıtlı olduğunu dahi unutmuş olabilir. Kayıtlı kartın tam numarası yazmıyor , bankanızdan internet alışverişi nedeniyle kartlarınızın yenilenmesini talep edebilirsiniz.
Kişisel problemleriniz nedeniyle kişinin sabıka kaydı oluşmasını istemeniz çok aşırı bir tepki olmuş.
KatılıyorumYine de insan davalık olduğu eski eşin kart numarasını gözden kaçırmamaliydi.
Olabilir. Herşey olabilir insanız. Ama karşı taraf ben.aldifim.nefesi kullanıyor. Düşünün babamin vefatından dolayı kullandığım psikiyatri ilaç reçetesini çıkarıp bu zaten psikiyatrik hastaydı beni kandirio.benimle evlendi dedi. Siz olsaniz böyle bir.adamin yanlışlıkla da olsa hatasını affeder misinizGeçen yaz bir arkadaşımın telefonundan benim kart bilgilerimle bana birşey almasını rica ettim. O dönemde internetten alışverişe çok hakim değildim. O yüzden ondan rica ettim. Alış verişi yaptık, bilgileri sildik. Daha sonra arkadaşım geçen aylarda mütemadiyen benim kartımdan Alış veriş yaptığını farketmiş. Benim haberim yok. Tek tek incelemiş harcadığı tutarı bana bana ödedi. Sürpriz oldu. Sonra anladık ki, arkadaşım telefonunu değiştirmiş ve tekrar uygulamaları yüklediğinde benim kart da yüklenmiş. O da farkında olmadan ordan harcamış. Neyse ki farketti. Yani böyle şeyler de olabiliyor. Hala tam olarak nasıl olduğunu anlamış değiliz ama oldu işte.
Sanal alışverişe kapattım zaten.Yalnız kart çalıntı değil.
Kartını internet alışverişi nedeniyle kapatması doğru olan işlem. Kart fiziken elinde ve yaptığı işlemler var karttan. Her bildirim ve işlemin farklı prosedürleri var.
Kartı yeni kart numarasıyla basılıp yeniden gönderilir.
Ben trendyol hesabımı hatta tüm sosyal medya dahil sıfırdan actim. Ama o kendi hesabına benim kartı kaydetmis sanırım. Bilmiyorum. İnanın ben.ilk harcamayı gördüğümde hehalde dolandırıcı deidm. Ama baktım yabancı değil benim eski dolandırıcıymis.Direk bankaya gidin kartınızla ilgili ne yapabilirler değişiklik için onu sorun alışverişe de kapatın ve trendyol dahil hangi alışveriş sitelerinde kayıtlı ise kartınız iptal edin. Hatta trendyol hesabınızı kapatın yenileyinAma avukat o parayı almanız için şart tabi
Bu bişey mi dosyayı okusanız.Nasıl bir yüzsüzlük yaa..
Zekilik değil çakallık bu. O zaman siz direk banka kartınızı alışverişe kapatacaksınız o zaman nereye kayıtlı olursa olsun yapamaz size mesaj gelir en azından.Ben trendyol hesabımı hatta tüm sosyal medya dahil sıfırdan actim. Ama o kendi hesabına benim kartı kaydetmis sanırım. Bilmiyorum. İnanın ben.ilk harcamayı gördüğümde hehalde dolandırıcı deidm. Ama baktım yabancı değil benim eski dolandırıcıymis.
Parasında.degilim inanın. Aptal sanmasın beni. Kendini de aşırı zeki.
Neden aşırı tepki olsun? Kendisi dosyaya ömür boyu unutamayacağım şeyler yazdı. İnsanlara olan güvenimi yok etti. Hayatımı alt üst etti sabıka kaydi çok mu bu kadar şeyin yanında. Adam yıllarca sömürdu beni. Evim gitti, paralarım gitti. Ne yapması lazım sabıka kaydını hak etmesi için? Beni öldürmesi ya da teşebbüs etmesi mi ?
İki tane kartim vardı. Korkudan ikisini de kapattım. Uğraşmaktan yoruldum artık. Adam resmen kafese koydu sanki. Her yanımdan biseyi cikiyor.. nefes alırken bile hesap yapıyorum desem yalan olmaz.Zekilik değil çakallık bu. O zaman siz direk banka kartınızı alışverişe kapatacaksınız o zaman nereye kayıtlı olursa olsun yapamaz size mesaj gelir en azından.